Op undercoverbeelden van de World Health Summit 2022 in Berlijn, Duitsland, is te zien hoe een deelnemer toegeeft dat de door de elite aanbevolen wereldwijde lockdowns gebaseerd zijn op politiek en niet op wetenschap, meldt Infowars.

De World Health Summit, in samenwerking met de Wereldgezondheidsorganisatie, hield in oktober een driedaagse conferentie met 300 sprekers en 3000 deelnemers om de wereldwijde reactie op COVID-19 en toekomstige reacties op een pandemie te bespreken.

Een lid van het German-West Africa Center for Pandemic Prevention (G-WAC), gefinancierd door het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken, legde aan een undercoververslaggever van Rebel News uit dat de meeste beleidsbeslissingen die door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) tijdens de COVID-pandemie werden aanbevolen, niet wetenschappelijk verantwoord waren.

“In de hitte van de pandemie waren de meeste beslissingen niet gebaseerd op wetenschap, zoals ik al zei. Ze waren gewoon reactionair. Alles wat zou helpen,” zei het G-WAC-lid.

“Nu, achteraf gezien, kunnen we zien dat sommige van die beslissingen niet door de wetenschap worden ondersteund.”

“De vaccins stoppen de verspreiding van de ziekte niet. Maar nu weten we het’, voegde hij eraan toe.

Het G-WAC-lid beweerde verder dat het bevel tot willekeurige lockdowns een goede beslissing was, maar waarschijnlijk niet meer zou gebeuren in het licht van het nieuwe bewijs dat de lockdowns vrijwel niets deden om de verspreiding van COVID-19 af te remmen.

“In het begin wist niemand het, dus het was politiek, ja, maar we denken dat het ook geholpen heeft om de curve af te vlakken,” zei hij. “Er moest dus een beslissing worden genomen. Hoewel we de wetenschappelijke basis van die beslissingen niet kenden, moesten mensen zich eraan houden en we denken dat het werkte.”

BAM! : Onderzoekers bezorgden Seehofer op verzoek geheim document, dat repressieve Coronamaatregelen moest rechtvaardigen

“Veel dingen die tijdens COVID zijn gebeurd, zouden niet zijn gebeurd, op basis van wat we nu weten. De mensen zijn veel beter voorbereid dan voorheen,” voegde hij eraan toe.

Hij gaf ook toe dat “sommige wetenschappelijke processen misschien omzeild of over het hoofd gezien zijn” door de farmaceutische bedrijven “zodat we vaccins konden hebben.”

Ondanks de vele sprekers en onderwerpen werden de negatieve gevolgen of ethische implicaties van het opleggen van wereldwijde lockdowns niet besproken tijdens de top.

Deze opmerkingen, hoewel verontrustend, zijn niet verrassend aangezien de doelstellingen van de WHO en het Wereld Economisch Forum voor de wereld na de COVID-pandemie niet gebaseerd zijn op wetenschap, maar op controle: vaccinatiepaspoorten en digitale valuta van de centrale bank als onderdeel van een sociaal kredietscore-systeem.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Geheim netwerk onthuld: Spahn en Wieler planden lockdown vóór uitbraak Corona

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Vandaag las ik in onze rioolpers dat er snel een gecombineerde griep-covid vaccinatie op de markt gaat komen, gebaseerd op mRNA-technologie.

Dit zal ongetwijfeld ook volledig “veilig en effectief” zijn.

En als we zien hoe naarstig de WHO een web van internationale verdragen en wetten en reglementen aan het weven is, in combinatie met de “digital wallet” en CBDC (digitale Euro), zal het niet te lang duren vooraleer deze gifspuit verplicht zal worden.

Het feit dat we nu van deze stilte voor de storm geen gebruik maken om alle pandemiewetten en internationale pandemieverdragen af te schaffen, en alle spuitmaniakken te berechten en op te sluiten, gaat ons nog heel zuur opbreken.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Hagar
Eddy
Eddy
3 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Helemaal Juist Hagar. Maar we doen niets. We gaan er allemaal aan onderdoor. Zolang we niet besluiten dit tuig te vermoorden. Een andere oplossing is er NIET. Vrijheid wordt niet gegeven. Daar moet je voor vechten. De vrijheid gaat in bloed gedrenkt !! De moderne mens is te zwak daarvoor !!

Bernie
Bernie
3 maanden geleden

Dat een vaccin de verspreiding niet stopt of tegengaat, was van begin af bekend. Want een vaccin werkt pas als de ziekteverwekker al in de bloedstroom is en het specifieke immuunsysteem in werking komt.
Maar voor het zover is, komt een luchtwegvirus eerst in contact met het slijmvliesimmuunsysteem, dat in veruit de meeste gevallen de indringers opruimt. Dat zijn de asymptotische gevallen.
Als dat niet voldoende is, en er volgt een begin van ontsteking, dan komen eerst nog de killercellen in actie, die de hele dag door je lichaam stromen. Dit zijn de ziektegevallen met lichte verschijnselen.
Pas als dit niet genoeg is komt het specifieke immuunsysteem in actie. Dus iedereen, met of zonder vaccin, kan een luchtwegvirus verspreiden en doet dat ook in gelijke mate.
Verder raad ik iedereen aan eens te kijken in het weekrapport van het RIVM. Daaruit blijkt dat veruit de meeste mensen influenza, parainfluenza of RS bij zich dragen, vaak in combinatie en maar zelden corona.