Personen “onder de 50 jaar die het vaccin hebben genomen, hebben een 49% hoger sterftecijfer,” en personen die slechts één dosis van de injecties hebben gekregen, “hebben een ongeveer 145% slechter sterftecijfer,” zei analist Josh Stirling. Dat komt neer op ongeveer 600.000 extra sterfgevallen per jaar in de Verenigde Staten.

Een veelgeprezen verzekeringsanalist meldde dat “de beste statistieken die we hebben” aantonen dat degenen die het experimentele op genen gebaseerde COVID-vaccin accepteerden “een 26% hoger sterftecijfer hebben”, waaronder 49% voor degenen onder de 50 jaar, en 145% voor degenen die slechts één dosis van het tweedosis-regime accepteerden, meldt Life Site.

Josh Stirling van “Insurance Collaboration to Save Lives” presenteerde gisteren het rondetafelgesprek van U.S. Sen. Ron Johnson getiteld COVID-19 Vaccins: Wat ze zijn, hoe ze werken en mogelijke oorzaken van verwondingen.

De pas herkozen Republikein uit Wisconsin ontving een brede selectie van wetenschappers, onderzoekers, artsen en medische deskundigen om informatie over de controversiële experimentele injecties en de klaarblijkelijk ernstige nalatigheid van overheidsfunctionarissen, farmaceutische bedrijven en mediabedrijven te rapporteren en te bespreken.

Stirling, wiens bio vermeldt dat hij “erkend is als topanalist door Institutional Investor en de Financial Times”, gaf in zijn vier minuten durende presentatie “één grafiek die het hele verhaal vertelt”.

klik voor groter

Volgens Britse statistieken hebben de mensen in dat land “die het vaccin namen een 26% hoger sterftecijfer,” zei hij. “De mensen onder de 50 jaar die het vaccin namen, hebben een 49% hoger sterftecijfer. En het ergste van alles is dat de mensen die slechts één dosis van het vaccin namen een ongeveer 145% slechter sterftecijfer hebben.”

Hij erkende dat “dat laatste gegeven op zich verwarrend is” dat deze groep mensen, die waarschijnlijk een verwonding opliep bij de eerste dosis en besloot te stoppen, onevenredig veel schade opliep.

Hoe dan ook, hij bevestigde dat dit “de beste statistieken zijn die we hebben … tenminste tot vandaag, [en] misschien wordt het beter,” maar op dit moment, “moeten we aannemen dat dit nu de basislijn is. Het sterftecijfer zal 145% hoger liggen.

“En als je deze cijfers neemt en ze toepast op de Verenigde Staten, komt dat neer op zo’n 600.000 extra sterfgevallen per jaar in de Verenigde Staten door deze hogere door vaccinatie veroorzaakte sterfte. En, weet je, dat is duidelijk een zeer verontrustende zaak,” concludeerde Stirling.

Hij vatte ook samen dat zijn groep van “actuarissen en data-gedreven mensen” belangrijke gegevens had gegenereerd, niet alleen over de stijgende morbiditeit, maar ook over bloedstolling, “vruchtbaarheidsproblemen bij vrouwen” en “veel problemen met het zenuwstelsel, het hart en meerdere systemen”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Slow motion genocide: Oversterfte stijgt wereldwijd met 40% na vaccinatiecampagne

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
3 maanden geleden

Slechts één dosis geaccepteerd wijst in de richting van zéér ernstige bijwerkingen na die eerste dosis wat vervolgens de reden was om geen vervolgprik te nemen.

Dat er onder die groep vervolgens erg veel doden vallen valt tegen die achtergrond te begrijpen.