Ondanks maanden van enorme en wijdverbreide protesten van Nederlandse boeren, zal de Nederlandse regering 3.000 boerderijen in beslag nemen en sluiten om te voldoen aan de EU-milieuregels om de stikstofuitstoot tegen 2030 met 50% te verminderen, schrijft Patrice Lewis.

Dit betekent natuurlijk dat de voedselproductie van 3.000 boerderijen zal worden geëlimineerd. Nederland is de op een na grootste exporteur van landbouwproducten ter wereld en levert groenten aan een groot deel van West-Europa. Meer dan de helft van het Nederlandse land wordt gebruikt voor landbouw, en dan tellen de 24.000 hectare aan gewassen die in kassen groeien niet mee. Wat denkt de Nederlandse regering dat er zal gebeuren met de prijs en beschikbaarheid van voedsel nadat hun “groene” agenda is verwezenlijkt? Wat zou er mis kunnen gaan met hun plannen?

Vervolgens heeft Duitsland, in opdracht van de groene agenda van de EU, boeren in een van zijn deelstaten verboden grote stukken land goed te bemesten. De boeren zijn woedend; ze weten wat er met de opbrengsten gebeurt als ze de stikstofkunstmest verminderen. Maar wat maakt het uit waar een stel boeren over blaten?

Nu doet Canada hetzelfde, met premier Justin Trudeau die aandringt op een vermindering van kunstmest in naam van “klimaatverandering”. Laten we ons ontdoen van voedsel. Wat zou er mis kunnen gaan?

Sri Lanka is natuurlijk het boegbeeld geweest van overheidsinmenging in de landbouw. In deze eilandnatie verbood de regering synthetische meststoffen en beval het hele land met geweld om in plaats daarvan over te schakelen op organische meststoffen. Het gevolg is dat oogsten een duikvlucht nemen en hongersnood een zeer reële mogelijkheid is. Maar wie maakt het uit? Het zijn maar mensen.

Boeren over de hele wereld zijn al aan het bijkomen van uit de hand gelopen kunstmestkosten als gevolg van hoge energieprijzen. Zelfs zonder overheidsmandaten gaan velen failliet, niet in staat het hoofd financieel boven water te houden. Al deze verliezen dragen stuk voor stuk bij aan de afname van de toekomstige voedselbeschikbaarheid.

“[Dit groene extremisme] is uit de hand gelopen”, zegt milieuschrijver Michael Shellenberger. “Je zou denken dat Sri Lanka een wake-up call zou zijn. Maar we hebben geen vertraging gezien.”

Nadat ze koolstof tot een kwaadaardig element hebben verklaard, richten de mondiale elites hun aandacht nu op een ander ongelooflijk veel voorkomend element, stikstof. Ondanks het feit dat het 80% van de atmosfeer uitmaakt, is het schaarser in de bodem, en daarom reageren gewassen zo dramatisch op stikstofmeststoffen. Tegenwoordig produceren op stikstof gebaseerde meststoffen het voedsel dat 4 miljard mensen voedt. Maar wat maakt het uit als ze verhongeren? Het zijn maar nutteloze eters.

Dit lijkt de modus operandi te zijn van de mondiale elites. Het verbouwen en verbouwen van voedsel vernietigt de planeet! Wat maakt het uit als de mensen niet genoeg te eten hebben? Laten we ons ontdoen van voedsel! Wat zou er mis kunnen gaan?

Maar maak je geen zorgen; het volk kan altijd krekels, wormen en maden eten. De elites verontschuldigen zich uiteraard voor het consumeren van zoiets weerzinwekkends en eten vrolijk het duurste rundvlees en zeevruchten (zoals net gebeurde op de COP27-klimaatconferentie van de Verenigde Naties ).

Hypocriete globalisten in Sharm-el-Sheikh eten vlees voor fijnproevers terwijl ze de rest van ons een dieet van insecten opdringen

Zoals auteur Robert Gore aangeeft in een essay “Iedereen en alles is belangrijker dan jij“, worden we allemaal aangespoord om offers te brengen voor het algemeen belang (in dit geval klimaatverandering en het redden van de planeet). “Op een dag kwam uit het niets de vraag in je op: wie verzamelt de offergaven?” schrijft Gore. “Want dat is wat dit allemaal is – offergaven – niet om een ​​of andere onzichtbare godheid gunstig te stemmen, maar om de zakken te vullen en de macht te vergroten van … degenen die je vertellen dat je moet offeren! Dat is de gedachte die je al die jaren hebt onderdrukt: Al dit offeren is een verdomde zwendel, een oplichterij ! Toen je er eenmaal over nadacht, besefte je dat het al jaren, decennia, eeuwen aan de gang is. Iemand die mensen vertelt dat ze moeten opofferen voor een groter goed, en diezelfde iemand die de offergaven inzamelt.”

Hij heeft een punt. Wanneer boeren in wezen wordt verteld om te stoppen met het verbouwen van voedsel (en hun boerderijen met geweld in beslag worden genomen, anders begaan ze de onvergeeflijke zonde om mensen te voeden), moeten we ons afvragen: Cui bono Wie profiteert? Het zijn toch zeker niet de boeren in Europa, Canada of Sri Lanka.

We hebben Yuval Noah Harari, een koelbloedige adviseur van het World Economic Forum die ons allemaal dood wil (“We hebben gewoon de overgrote meerderheid van de bevolking niet nodig, aangezien moderne technologie menselijke arbeid economisch en militair “overbodig” maakt”). Aangezien meneer Harari zich niet persoonlijk vrijwillig aanbiedt om de zaak te helpen door zelfmoord te plegen, neem ik aan dat de rest van ons ‘overbodig’ is, niet meneer Harari.

Of wat dacht je van Les Knight of the Voluntary Human Extinction Movement, die wil dat mensen vrijwillig uitsterven (“Voed ze, kweek ze niet”, is zijn wijze advies). Geen zorgen, meneer Knight: als de huidige gang van zaken doorgaat, zullen we ze niet eens kunnen “voeden” en zullen veel mensen sterven. Is dat niet leuk?

“De leugen is altijd geweest dat de offers van jou en je mede-offeraars een betere wereld voor iedereen zouden opbouwen,” vervolgt Gore. “Nu proberen ze het niet langer te verbergen: van offers word je slechter, niet beter. Insecten in plaats van vlees; een stadsappartement in plaats van een huis en land; massavervoer in plaats van een eigen auto; een gegarandeerd inkomen in plaats van zinvol werk; computerinvoer in plaats van geld, bewaking in plaats van privacy; naleving in plaats van vrijheid; straf in plaats van beloning.”

Dit is de reden waarom sommigen klimaatverandering het “nieuwe mensenoffer” noemen, waarbij de boeren worden geofferd als een offer aan de “goden” van klimaatverandering door de elites die er de vruchten van plukken.

Maar er is iets dat de wet van onbedoelde gevolgen wordt genoemd. Zelfs de elites moeten eten. Als ze het voedsel eenmaal hebben geëlimineerd, wie zal ze dan voeren? Wat zou er mis kunnen gaan?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Great Reset – Canada verbiedt net als Nederland voedselproductie

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

6 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ohje
Ohje
3 maanden geleden

Tja da zit je dan met de WEF BBB partij.

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Zerohedge schrijft ook over de Globalistische aanval op de Nederlandse voedselproductie:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/dutch-govt-attempts-forcibly-close-3000-farms-comply-green-agenda

Maria
Maria
3 maanden geleden

Oh…we ain t seen nothing yet…Laten we elkaar opeten…En ze menen het! ‘Human Meat Donation Mission and Vision
In order to save the planet from the impact of our modern civilization and lifestyle, we have to make a change in our ideas about consumption and our dietary choices.
We face climate change due to waste, pollution, deforestation and overpopulation problems.
By donating your body for human consumption, you are taking direct action to help others and lessen the damage of the industrial age. Hun website: https://humanmeatproject.com/human-meat-as-food-source/

Joost Visser
Joost Visser
3 maanden geleden
Antwoord aan  Maria

Soylent green.

Dingsken
Dingsken
3 maanden geleden

3000 boeren(gezinnen) wordt telkens vermeld. Ik vraag me af hoeveel boeren er in totaal zijn in Nederland.

WappieSnappie
WappieSnappie
3 maanden geleden
Antwoord aan  Dingsken

12 jaar terug ongeveer 70000 nu ongeveer 42000 ze zijn al bijna gehalveerd. Dit beleid heeft niets met klimaat of natuur te maken het is de constante paniek propaganda om het urgent te maken. De hele bestuurtop is corrupt en verrot. De eu de Who het wef de usa de vn de rechters de virologie maar vooral de media is ingekocht om de leugens te verspreiden. Brussel den haag noem ze maar op. De burgers zijn de lowlifes die het moeten ontgelden.
Zo gaat dat met ons in de onderstaande link