Klimaatfanatici eisen dat we stoppen met autorijden, op vakantie vliegen, vlees eten en ons leven volledig omgooien. Maar dat is niet genoeg. We moeten minder kinderen krijgen en in aantal afnemen om de planeet te redden, beweren deze zelfbenoemde wereldverbeteraars. Anders worden we allemaal bedreigd door overbevolking, ondanks het feit dat in het Westen en grote delen van de wereld de bevolking afneemt, meldt Free West Media.

Hun eisen lijken te worden ingewilligd wanneer het aantal pasgeboren kinderen plotseling dramatisch en alarmerend begint te dalen.

We hebben allemaal gehoord over de bedreiging van het klimaat en de overbevolking. Maar degenen die dit prediken hebben het zelden over het feit dat er bijna alleen in Afrika een zeer grote bevolkingsgroei is, terwijl er in het Westen en grote delen van de rest van de wereld een feitelijke bevolkingsafname is.

We kunnen verwachten dat deze mijlpaal in de toekomst veelvuldig zal worden gebruikt in de propaganda van de globalisten. Het is dan belangrijk dat we niet vergeten dat landen als Japan nauwelijks voor hun vele ouderen kunnen zorgen en dat daar nu miljoenen lege huizen staan en vervallen. Of dat in Zweden en andere ontwikkelde landen het platteland ontvolkt raakt, zodat op veel plaatsen zelfs basisvoorzieningen niet meer mogelijk zijn. Dit ondanks het feit dat de langdurige trend om naar de steden te trekken in veel landen is omgekeerd.

In Zweden is de vruchtbaarheid langzaam gedaald van 1,91 kinderen per vrouw in 2012 naar 1,67 kinderen per vrouw in 2021. Elke vrouw moet gemiddeld 2,1 kinderen krijgen om de bevolking stabiel te houden. Dus ondanks massale immigratie gedurende lange tijd, ook van overwegend vruchtbare groepen, blijft het netto geboortecijfer in Zweden van jaar tot jaar krimpen. Zo ziet het er in de hele westerse wereld uit. Maar desondanks worden we gedwongen ons leven te veranderen en minder kinderen te baren. De propaganda hiervoor en voor andere zaken die hetzelfde resultaat opleveren, zoals abortus of relaties tussen mensen van hetzelfde geslacht, is in het Westen veel sterker dan in Afrika. De droom van de globalisten lijkt nu uit te komen.

MISKRAMEN EN DOODGEBOORTEN IN DE VS tussen de jaren 1990 en 2022 waarbij een reactie op een vaccin als oorzaak wordt genoemd. De toename is dramatisch nadat rond de jaarwisseling 2020-2021 de massale vaccinaties voor de corona begonnen. Dit jaar zijn het er minder, omdat de statistieken achterlopen. Er zijn ook aanzienlijk minder die dit jaar boosterinjecties namen dan degenen die in 2021 de eerste twee doses kregen, iets wat volgens sommigen mogelijk meespeelt. Systematische onderrapportage betekent ook dat er in werkelijkheid meestal minstens 100 keer meer gevallen zijn. Bron & grafieken: OpenVAERS

Het lage geboortecijfer van Zweden, dat in de loop der tijd een stabiele dalende trend vertoonde, is dit jaar plotseling ingestort. In Stockholm is het aantal geboorten in het eerste kwartaal van 2022 met 14 procent gedaald ten opzichte van 2021. En het is niet alleen in Stockholm, de vruchtbaarheid is in heel Zweden gedaald.

– Het is een drastische en opmerkelijke daling die verder gaat dan normaal. We hebben nog nooit zoiets gezien, dat de bodem in één kwartaal volledig verdwijnt, vertelde Gunnar Andersson, hoogleraar demografie aan de Universiteit van Stockholm, in juli aan Dagens Nyheter.

Op 28 oktober presenteerde het bureau voor statistiek en onderzoek van Åland een rapport met de titel “Bevolkingsbewegingen in het derde kwartaal van 2022”. Al in de ondertitel kunnen we lezen dat “Minder geboorten en meer sterfgevallen hebben de bevolkingsgroei van dit jaar verminderd”. Uit de statistieken kunnen we dan afleiden dat het aantal geboorten met 15,6 procent is gedaald ten opzichte van dezelfde tijd vorig jaar en dat er 13,3 procent meer doden zijn gevallen.

In heel Europa en grote delen van de wereld ziet het er vergelijkbaar of erger uit. In Nederland en Duitsland bijvoorbeeld zijn de negatieve cijfers voor het aantal geboorten dit jaar respectievelijk 11 en 12 procent. Taiwan zag een alarmerende daling van 27,7 procent – meer dan een kwart – in geboortecijfers voor de maand juni van dit jaar. Begin oktober maakte het Taiwanese ministerie van Binnenlandse Zaken statistieken bekend over de maand september, waaruit bleek dat de bevolking van het land sinds september 2021 met 1 procent is afgenomen. Het is bijna een verdubbeling ten opzichte van het voorgaande jaar, september 2020 tot september 2021.

Uit nieuw vrijgegeven gegevens van het Australische bureau voor de statistiek ABS blijkt dat van oktober tot november 2021 het aantal geboorten met 21 procent is gedaald ten opzichte van het tienjarig gemiddelde. Van november tot december 2021, slechts één maand later, was het cijfer een beangstigende 63 procent. De informatie is naar verluidt voorlopig en kan dus worden herzien, maar het laat niettemin zien dat er iets niet klopt. Het cijfer van december valt ook samen met het feit dat er ongeveer negen maanden zijn verstreken, de tijd voor een zwangerschap, sinds het coronavaccin op grotere schaal werd gegeven in Australië.

AKIYA is Japans voor onbewoond huis en term voor een nieuw spookachtig fenomeen. Hier wordt het dorp Kaminegori bijna volledig verlaten gezien als gevolg van een vergrijzende en afnemende bevolking. Wandelaars gebruiken de verlaten huizen tegenwoordig voor overnachtingen en beschutting tijdens stormen. Japan telt 62,4 miljoen huizen, waarvan er in 2018 al 8,5 miljoen of 13,6 procent leeg stonden. Het is niet alleen een landelijk fenomeen, maar in de hoofdstad Tokio staat tegenwoordig ongeveer een op de tien huizen leeg. Het Japanse onderzoeksinstituut Nomura schat dat tegen 2030 elke derde Japanse woning leeg zal staan. Foto: Heartland JAPAN

Op sociale media circuleert een grafiek (hierboven) met het aantal miskramen en doodgeborenen in de Verenigde Staten tussen de jaren 1990 en 2022 waarbij een reactie op vaccins als oorzaak wordt genoemd. Dit is een dramatische toename in de afgelopen twee jaar. Door globalisten gesponsorde “feitencontroleurs” reageerden snel en beschreven de grafiek als “misleidend”. Reuters’ belangrijkste argument daarvoor was dat het “in strijd is met het groeiende bewijs dat vaccins veilig zijn tijdens de zwangerschap”, iets dat volledig indruist tegen alle statistieken die dit jaar over de hele wereld naar buiten komen. Ze maken er vervolgens een punt van dat de grafiek afkomstig is van een “particulier beheerde website”, zonder te vermelden dat het gaat om OpenVAERS – een site die ruwe gegevens rechtstreeks betrekt van door de overheid beheerde VAERS en het publiek de mogelijkheid biedt een vereenvoudigde interface te gebruiken om anders moeilijk toegankelijke overheidsstatistieken te doorzoeken.

Reuters zegt dan dat er in 2021 helemaal geen 3.500 miskramen en doodgeborenen waren, maar ze vinden in VAERS slechts 2.608 van dergelijke gevallen die verband houden met “vaccinaties”. Reuters vindt echter slechts 53 miskramen en doodgeborenen voor 2019. We kunnen stellen dat de “fact checkers” zelf dus een toename van 4.820 procent toegeven als we de jaren 2019 en 2021 met elkaar vergelijken.

Als laatste “bewijs” dat het coronavaccin niets te maken heeft met de dramatische toename van miskramen en doodgeborenen, wijzen ze erop dat de gegevens in VAERS alleen gerapporteerd zijn, maar niet onderzocht. Zij verzwijgen echter dat verschillende onderzoeksrapporten door de jaren heen – zoals het bekende Lazarus-rapport – concludeerden dat “minder dan 1 procent van alle vaccinbijwerkingen wordt gemeld”. Dit betekent dat de reeds angstaanjagende cijfers in werkelijkheid minstens 100 keer hoger liggen. De rapporten werden echter opgesteld vóór de vermeende pandemie, zodat kan worden aangenomen dat gezondheidswerkers na de agressieve vaccinpropaganda nog terughoudender zijn met het melden van vermoedelijke vaccinletsels.

Als het Corona-vaccin zo “veilig” is, waarom gebeurt dit dan plotseling overal ter wereld? En waarom is het zo belangrijk voor de gevestigde orde en haar media om alles te verdoezelen wat aantoont dat vaccins schadelijk zijn, van duidelijke statistieken en nieuwe rapporten tot wetenschappers en artsen die alarm slaan? Zou het niet vanzelfsprekend moeten zijn dat de autoriteiten, met eisen van massale drijfveren in de media, onderzoeken wat er aan de hand is en hoe slecht het is? Maar de media doen hun werk niet, evenmin als de regelgevende instanties die uitsluitend bestaan om ons hiertegen te beschermen. Als zij hun plicht niet doen, blijven de alternatieve media en het volk over. Het is hoog tijd om antwoorden te eisen van politici en het gezondheidswezen, vooral van degenen die hebben aangedrongen op vaccinaties – niet zelden op zo’n manier dat mensen zich gedwongen voelden zich tegen hun wil te laten inenten.Niet zo gek dat Reuters niet de waarheid vertelt.

Door Wereld Economisch Forum aangestelde anti-corruptie kampioen is Pfizer directeur EN Reuters CEO

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uw regering probeert u te vermoorden: Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat COVID vaccinatie gaat leiden tot massale ontvolking

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bernie
Bernie
3 maanden geleden

In Nederland blijven de geboortes bijna elke week ongeveer 8 % achter bij vorig jaar. In Frankrijk is dit verschijnsel ook geconstateerd. Als oorzaak werd aangewezen dat jonge stellen de komst van een kind uitstellen vanwege de economische problemen en de oorlog in Oekraïne.
Maar er zijn wel vaker periodes geweest met hevige inflatie die niet hebben geleid tot langdurig uitstel van familievorming.
En Frankrijk is geen buurland van Oekraïne. De meeste mensen kunnen Oekraïne niet eens aanwijzen op een kaart.

Marco "
Marco "
3 maanden geleden

Wereldwijd gaat de aanwas wel door : https://www.worldometers.info/nl/
Maar in de zogenaamde ontwikkelde & gevaccineerde massa ( verkwistend deel van de wereld ? ) stokt het behoorlijk .

Houd m’n hart vast voor Afrika / WEF zal nog wel wat uit de hoge hoed toveren

dr-evil-general-motors-superbowl-ad.jpg
Henk
Henk
3 maanden geleden

(((Jim/James Smith)))

Ik merk niets van dalende geboortcijfers, afgaande op de achter fonkelnieuwe wandelwagens waggelende voortdurend zwangere Afrikaanse gelukszoekers bij mij in de buurt.