Elke dag worden in Italië gemiddeld 100 buitenlandse drugshandelaren gearresteerd. Twee van de drie worden vrijgelaten, meldt Unser Mittel Europa.

Van de uitgaanswijken van Milaan tot de straten van het centrum van Macerata, van de Spaanse wijken van Napels tot het Venetiaanse platteland: de drugshandelaar komt uit het buitenland. Hij komt aan op boten.

Nigeriaanse maffia maakt de dienst uit in drugshandel

De ongeveer 100.000 (!) illegale Nigeriaanse immigranten die zich momenteel in Italië bevinden, hebben de weegschaal doen doorslaan in het voordeel van de Nigeriaanse maffia.

De bijna een miljoen (!) vermeende vluchtelingen die tijdens de regeringen van de PD in Italië zijn gedumpt, hebben de genadeslag gegeven: Daardoor zijn de prijzen ingestort en is de drugshandel wijdverbreid.

Italië: De Nigeriaanse maffiaclans worden steeds machtiger

Drugsdealers mannelijke moslims en zwarte Afrikanen

We hebben het hier over duizenden: allemaal mannen, allemaal jong. Volgens een recent Istat-rapport is de verkoop van drugs de meest populaire misdaad voor drie etnische groepen: Albanezen, Marokkanen en Tunesiërs. Maar dit zijn cijfers van voor de landing.

Nu is het personeel zwart, om precies te zijn: Nigerianen, Gambianen en Senegalezen. Vooral Nigerianen: de NGO’s hebben bijna 100.000 van hen naar Italië gebracht. De Nigeriaanse maffia bedankt hen. Misschien niet alleen in metaforische zin. Onderzoek de geldstromen vanuit Benin City!

Van de tien voor drugs gearresteerde mensen die mij zijn voorgeleid,” zei een Milanese rechter, “zijn er negen zwart.”

160.000 Italiaanse meisjes zijn gegijzeld door drugsdealers

Justitie is mild voor dealers

De reden is eenvoudig: het is een risicoloze activiteit, dankzij de wet die de regering-Renzi in 2014 heeft aangenomen, het zogenaamde “decreet over lege gevangenissen”, waardoor rechters geen aanhoudingsbevelen mogen uitvaardigen voor misdrijven waarop minder dan vijf jaar gevangenisstraf staat. En aangezien de vijfde paragraaf van de wet op verdovende middelen, die kleinschalige handel strafbaar stelt, voorziet in straffen van zes maanden tot vier jaar, kan de rechter alleen maar vrijlaten. De politie wilde dit.

Theoretisch zou huisarrest kunnen worden opgelegd, maar aangezien de dealers dakloos zijn (of doen alsof ze dakloos zijn), worden vrijgelaten op voorwaarde dat ze zich af en toe op het politiebureau melden. Natuurlijk gaan ze meteen weer dealen: Zelfs als ze weer gearresteerd worden, komen ze toch niet in de gevangenis terecht. De wet geldt ook voor recidivisten.

Dit is iets waar Salvini aan gewerkt heeft. Hetzij door de havens te sluiten, hetzij door de grote opvangcentra te sluiten, die echte verzamelpunten voor drugsdealers waren en zijn. En door te snijden in het zakgeld van immigranten en coöperaties. Toen heropende de politie de havens en opvangcentra en verhoogde het zakgeld tot 42 euro per dag. Het dubbele voor veronderstelde minderjarigen.

Waar wacht de huidige door het volk gekozen regering op om de opvangcentra leeg te maken?

Links heeft Nigeriaanse maffia soldaten naar Italië gebracht. Tienduizenden Noord-Afrikaanse drugshandelaren. Maar sinds Meloni in Palazzo Chigi is, zijn er nog eens twintigduizend geland: de tijd dringt.

Ze komen niet in vrede - Afrikaan: Binnenkort zullen we jullie vervangen door onze kinderen

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Italië: Nigerianen verkrachten en hakken 18-jarig meisje in 20 stukken

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jan hendrik
jan hendrik
1 maand geleden

Black lies matter…

Eddy
Eddy
1 maand geleden

Om maar de zwijgen van corrupte en misdadige overheidsfunctionarissen, daarvan is 99 op de 100 blank. Op landverraad staat meer als 5 jaar gevangenisstraf en deze figuren kunnen dus de lege gevangenissen goed vullen. Doe dat en dan ben je een eerlijke rechter.