Het Witte Huis liet een bom vallen in het Midden-Oosten toen officieel werd aangekondigd dat de training van Iraanse piloten in de Russische Su-35 straaljagers onder extreme geheimhouding is begonnen!

Het Witte Huis beschreef de situatie als “verschrikkelijk zorgwekkend” door de ontwikkelingen in de militaire sector tussen Rusland en Iran, en benadrukte dat er nu een volledig defensiepartnerschap bestaat tussen de twee landen!

Het Midden-Oosten maakt snelle ontwikkelingen door. Officieel spreekt de Amerikaanse regering over een overdracht van knowhow van Rusland naar Iran, zowel in de nucleaire sector als in de defensie-industrie, meldt Warnews.

Het probleem is niet alleen dat Iran Su-35 ontvangt, maar dat Rusland zal geven wat Teheran wil: S-400 luchtafweersystemen, helikopters en vooral de Su-57 vijfde generatie jager!

Deze ontwikkelingen zullen anti-Iraanse Israëlische agressie ernstig bemoeilijken.

De nieuwe hooggeplaatste militaire missie van Rusland naar Teheran brengt al een bezoek aan Teheran. Informatie geeft aan dat dit het 5e bezoek is waarin alle details van de strategische alliantie van de twee landen worden geregeld.

Witte Huis: training Iraanse Su-35 is begonnen!

Rusland biedt nu een “ongekend niveau” militaire en technische steun aan Iran in ruil voor Teheran die wapens blijft leveren voor de oorlog in Oekraïne, zeggen hoge functionarissen van de Biden-regering.

Het Witte Huis uitte gisteren vrijdag zijn grote bezorgdheid over de verdieping van de “grootschalige militaire samenwerking” tussen Teheran en Moskou.

Terwijl Teheran het Russische leger al voorziet van UAV’s (onbemande luchtvaartuigen) die in Oekraïne worden gebruikt, heeft Rusland “Iran een ongekend niveau van militaire en technische ondersteuning aangeboden” dat “hun relatie verandert in een volwaardige defensiesamenwerking”, betoogde John Kirby, woordvoerder van de Amerikaanse National Security Council.

Deze ontwikkeling is “onheilspellend” voor Oekraïne, de buurlanden van Iran en de “internationale gemeenschap”, voegde hij eraan toe.

Biden kondigt aan dat Amerika Iran vrij snel zal bevrijden - (Video)

Onder verwijzing naar de Amerikaanse inlichtingendienst zei Kerby dat Moskou en Teheran van plan zijn om de gezamenlijke productie van “killer” UAV’s in Rusland te starten, zonder verder uit te weiden.

Hij voegde eraan toe dat Iran overweegt Rusland “honderden” ballistische raketten te verkopen.

Moskou van zijn kant is bereid om Iran te voorzien van “geavanceerde” uitrusting, helikopters, luchtverdedigingssystemen en straaljagers, zei de Amerikaanse functionaris.

Onder verwijzing naar rapporten dat Iraanse piloten zijn begonnen met training op Su-35 straaljagers in Rusland, zei John Kirby dat “Iran volgend jaar misschien straaljagers ontvangt”, wat de capaciteiten van de Iraanse luchtmacht “aanzienlijk zou vergroten”.

“Deze straaljagers zullen de Iraanse luchtmacht aanzienlijk versterken ten opzichte van zijn regionale buren “, zei Kirby.

“We vragen Iran om van koers te veranderen”, zei hij, terwijl hij Teheran waarschuwde voor zowel de mogelijke verkoop van ballistische raketten als de mogelijkheid van gezamenlijke productie van UAV’s met Rusland.

“We zullen alle middelen gebruiken die tot onze beschikking staan ​​om deze activiteiten aan het licht te brengen en te verstoren, en we zijn bereid om meer te doen”, voegde hij eraan toe.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Generaal Armageddon schakelt Oekraïense luchtverdediging uit zodat hij met bommentapijten kan beginnen – Totale paniek in het Westen

5 4 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
3 maanden geleden

De vrije landen van deze wereld (Rusland, China, Wit-Rusland, Iran, Noord-Korea, enz…) moeten samen één stalen vuist vormen en de westerse satanisten vermorzelen.

Het is spijtig dat wij afhankelijk zijn van andere landen om ons te komen bevrijden, maar ja, zo is het nu eenmaal.

John
John
3 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

De vrije landen moeten ook voor hun bestaan vrezen, want ook hun landen staan op de nominatie om opgeslokt te worden door de Satanisten.
Dat was al het plan met Rusland.
Eerste verzwakken. Dan een revolutie onder de bevolking ontketenen.
Daarna de verkiezingen framen en puppets als regering in het zadel helpen.
Ze zouden al de juiste mensen in Moskou hebben om het over te nemen, als de ontevreden bevolking Putin zou hebben verjaagd.
Gelukkig is die sigaar in hun eigen gezicht ontploft.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door John
Ronjaspers.
Ronjaspers.
3 maanden geleden
Antwoord aan  John

John.De eigenaren van amerika,de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a.de cabal,deepstate,illuminati.Hadden andere plannen om rusland te veroveren en te plunderen van hun kostbare grondstoffen.Het land ukraine waar de KM hun roots hebben,staan ongeveer 30 amerikaanse labaratoria voor biologische oorlogsvoering.Met die biologische wapens wilden ze de russische bevolking uitmoorden,en rusland plunderen van hun kostbare grondstoffen.

Henk
Henk
3 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Hagar, met alle respect, ik had je wijzer ingeschat.

Eddy
Eddy
3 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

Onder vrije landen versta ik toch iets anders. Uit ervaring kan ik je vertellen dat Rusland en Wit-Rusland weinig vrijheden bieden aan hun bevolking en zeker geen sociale welstand. Wat ik wel met je eens ben is dat hier in ons land en de omringende landen een fascistische dictatuur gerealiseerd is en dat we alle hulp kunnen gebruiken om dit te keren

Hagar
Hagar
3 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

“Vrije landen” zijn landen met een regering die zelf kan beslissen wat het beste is voor hun natie.

Dit in tegenstelling tot de westerse landen, die geregeerd worden door marionetten van de internationale samenzweerders, en die een koers varen die op korte termijn tijdelijk individuele vrijheden geeft, maar op langere termijn absoluut dodelijk is voor het voortbestaan van ons volk.
En die individuele vrijheden zullen ook snel tot het verleden behoren.

It's me
It's me
3 maanden geleden

Nee alleen dat Joodse oorlog staatje mag geavanceerde technologie en wapens bezitten en te pas ten onpas gebruiken in hun buurlanden, het is over en uit voor de VS 🤮 in het midden oosten en later de wereld heerlijk deze gedachte, terug naar hun eigen eilandje.

Eddy
Eddy
3 maanden geleden

Het was te verwachten dat deze alliantie tot stand kwam. De vijand van mijn vijand is mijn vriend is een bekend gezegde. Helaas beschikken wij niet over kwalitatieve goede regeringen die bouwen aan vriendschap en respect maar altijd dreigen en de oorlogstrom slaan voor meer macht en financieel gewin en daarbij het volk voor wie ze horen te werken volledig in de afgrond storten. Ik kan me nog herinneren dat Iran onze vriend was toen de olie voor weinig naar ons vloeide en Rusland onder Jeltsin ook geroemd werd. Toen beide landen besloten een faire prijs voor hun producten te willen was de vriendschap voorbij.

Eelke Piers
Eelke Piers
3 maanden geleden

Bom in het Midden-Oosten vanuit de VS: Iran krijgt Su-35 gevechtsvliegtuigen met S-400 luchtverdediging in ruil voor de kamikaze-drones die naar Oekraïne zijn gestuurd – De opleiding van Iraanse piloten is begonnen!
Ik heb dit vele malen moeten lezen voor ik begreep dat tussen “Iran krijgt” en “SU35” ingevoegd moet worden “van Rusland” Dus niet van de USA

Marcel
Marcel
3 maanden geleden
Antwoord aan  Eelke Piers

Klopt, is een titel die de nodige verwarring zaait.
ik begreep er eerst uit dat De Amerikanen Iraanse piloten gingen opleiden in Russische vliegtuigen!!!!
wat uiterst onlogisch klinkt!