De globalisten hebben een grote droom: goddelijke macht hebben over mensen, hun voortplanting en hun genetische opmaak. Onder de noemer “human upgrade” of “body tuning” dromen ze er openlijk van om mensen te voorzien van chips voor dagelijks gebruik. Met hun verlangen om het leven te controleren, stoppen ze niet eens bij ongeboren kinderen: ze willen knoeien met hun genetische make-up terwijl ze nog in de baarmoeder zitten, schrijft Julian Schernthaner.

Genetische modificatie in de baarmoeder

Niemand minder dan viroloog Hendrik Streeck sprak in een interview in Die Welt over dit enge idee. Hij zei letterlijk: “Het is een heel menselijke droom om je persoonlijke prestatiegrenzen te verleggen. Hiervoor worden drie soorten ‘body-tuning’ gebruikt. Chemisch, waarbij we bijvoorbeeld drugs nemen die ons denkvermogen verbeteren. Technologisch proberen we dat te bereiken door onder meer exoskeletten – en dan is er natuurlijk nog de genetica, die een ingreep in de baarmoeder kan zijn nog voordat iemand geboren wordt.”

Er zijn “nauwelijks grenzen aan de verbeelding”, mijmert Streeck over de genetische CRISPR-schaar. De mogelijkheden zijn verstrekkend: “We kunnen het gebruiken om allerlei dingen in ongeboren mensen te veranderen. We zouden kinderen kunnen creëren die immuun zijn voor bepaalde ziekten of beter bestand tegen verkoudheid. En er is ook veel onderzoek gaande op andere gebieden, zoals technologie en geneesmiddelen. Hij vergelijkt het met het toedienen van Ritalin tegen ADHD, zodat ze efficiënter zijn en sneller kunnen denken.

Hoogopgeleide globalistische kinderen

Streeck, bij Corona soms een criticus van het doorgeschoten Lauterbach-regime, spreekt geen ethisch oordeel uit. Hij waarschuwt ook voor de negatieve gevolgen van het sleutelen aan het menselijk genoom. Kinderen van wie de genetica op deze manier is veranderd, kunnen te maken krijgen met “onvoorspelbare bijwerkingen en late effecten”. Bovendien moet men “altijd in gedachten houden dat deze genetische modificatie ook wordt doorgegeven aan het nageslacht”. Hij gelooft echter dat elke tweede Duitser open zou kunnen staan voor dergelijke “body upgrades”….

Het onderwerp komt niet uit het niets: zoals zoveel transhumanistische horrorvisioenen fantaseerde het World Economic Forum (WEF) van “Great Reset”-architect Klaus Schwab in augustus al over het uitrusten van zelfs kinderen met hersenchips. De wereldleiders spraken over vermeende voordelen voor de jongsten – en veegden ethische bezwaren weg door te zeggen dat kinderen hoe dan ook graag “superhelden” willen zijn. Men wordt onheilspellend herinnerd aan de vaccinatiepropaganda die werd gebruikt om jonge kinderen de experimentele Corona-genbehandeling op te dringen.

Wereld Economisch Forum: We gaan uw kinderen microchippen

Chip implantaten voor iedereen?

Streeck sprak ook over de technologische mogelijkheid om een chip onder de huid te laten implanteren, bijvoorbeeld om aan de kassa van een supermarkt te betalen. Lang afgedaan als een “complottheorie”, is het nu blijkbaar hoogstens een kwestie van ethiek: “De vraag is echter of we dat echt willen, dat het overal te lezen is.” Sommige instellingen staan al lang in vuur en vlam voor het idee: Wochenblick berichtte vorig jaar al over een artikel op de Raiffeisen-blog waarvan de auteur droomde van een app store voor de komende hersenchip.

BBC juicht innovatie toe: geïmplanteerde microchips kunnen nu gebruikt worden om te betalen

Voor transhumanistisch God spelen

WEF-adviseur en transhumanisme-denker Yuval Noah Harari gaat nog een stap verder. Hij droomt van het “anti-virusprogramma voor de geest” om negatieve – en waarschijnlijk kritische – gedachten uit mensen te verdrijven. In de toekomst, denkt Harari, “zouden biotechnici het oude homo-sapiens lichaam nemen en opzettelijk zijn genetische code herschrijven, zijn hersengolven aanpassen, zijn biochemische balans veranderen en zelfs geheel nieuwe ledematen laten groeien.” In minder dan een halve eeuw zullen cyborgs de mensheid vervangen.

In deze wereld van elite-machinegoden zijn conventionele, normale mensen zonder zulke “upgrades” niet meer dan kuddes vee waarover geregeerd moet worden. Zelfs de menselijke voortplanting wordt gecontroleerd, de rijken en schoonheden kunnen hun gewenste kinderen uit de reageerbuis kiezen. In ieder geval heeft Harari niet veel op met de mens: “Er is geen wetenschappelijk bewijs dat sapiens, in tegenstelling tot varkens, een ziel hebben.” De transhumanisten willen de mensheid overwinnen en hun macht versterken.

Wereld Economisch Forum profeet Yuval Noah Harari: We moeten niet alleen mensen monitoren, we moeten monitoren wat er onder hun huid gebeurt

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Globalisten laten het masker vallen – Ze geven het schaamteloos toe: WEF wil wereldwijd sleutelen aan het menselijk genoom

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
3 maanden geleden

De Weffers leuteren maar door over hun transhumanisme, en ze doen alsof ze de mensheid willen verbeteren door technologie.

Allemaal onzin, leugens, en bedrog, zoals altijd vanwege deze schurken.

Ze willen de aandacht afleiden van wat ze echt aan het doen zijn: de mensheid degenereren tot een dom ziek achterlijk hybride mormel.
De willen de evolutie honderdduizenden jaren terugdraaien, en de mens degenereren tot het niveau van de primitieve mens, en over deze meute willen zij dan als halfgoden regeren.

Dit is het Van Coudenhove-Kalergi Plan.

cas
cas
3 maanden geleden
Antwoord aan  Hagar

inderdaad. overal waar ‘de’ mens zich bemoeit met de schepping maken ze er een puinhoop van, en de enige echte reden is hebzucht naar macht en bezit.

Dee
Dee
3 maanden geleden

Boodschap aan Streeck en Hariri:
Er staat een paal met een touw voor jullie klaar.