Na de schokkende overwinning van Marokko op de Spaanse nationale ploeg op het WK voetbal op dinsdag, hebben Marokkaanse fans opnieuw rellen uitgevochten in meerdere landen, waaronder Spanje, Frankrijk, Italië, België en Nederland.

De chaotische taferelen markeren de derde keer dat Marokkaanse fans rellen uitlokken na een WK-overwinning, waarbij de eerste twee keer vorige maand al tot een veroordeling leidden, meldt REMIX.

Video’s van de rellen van gisteravond zijn verspreid over sociale media, waaronder van het account van de Italiaanse minister van Vervoer Matteo Salvini, die schreef: “Marokko schakelt Spanje uit, dus ze ‘vieren’ in Milaan… Ik hoop dat de verantwoordelijken worden geïdentificeerd en alle schade betalen.”

Critici wijzen op de inmiddels wekelijkse taferelen van massale onrust van Marokkaanse fans als voorbeeld van het falen van het multiculturalisme, waarbij deze fans niet alleen juichen voor een rivaliserend nationaal team, maar ook actief hun eigen steden verwoesten.

Marokkaanse fans die feest vieren in een aantal Spaanse steden zijn overgegaan tot geweld, zoals in Bilbao, waar op meerdere video’s te zien is hoe fans door de straten razen.

Fans staken ook auto’s in brand in de Spaanse stad Reus, volgens berichten van BNN Spanje.

In Huelva, een stad in Andalusië, botsten Marokkaanse fans en Spaanse fans al voor de aftrap op elkaar.

Het wijdverspreide karakter van de rellen, ook buiten Spanje, onderstreept de mate van animositeit die sommige Marokkanen voelen voor de Europese landen waar zij wonen. Het Nederlands elftal heeft nog niet eens tegen Marokko gespeeld, maar fans in het land gaan de strijd aan met de oproerpolitie in Amsterdam, net als na de overwinning van Marokko op België.

Ook in Den Haag heerste chaos op straat, waarbij fans in de Schilderswijk politievoertuigen aanvielen.

In Frankrijk zagen we in de stad Lille Marokkaanse fans brand stichten en de politie aanvallen met vuurwerk. De oproerpolitie reageerde door de feestvierders aan te vallen in een poging hen uiteen te drijven en de rust te herstellen.

Fans in de Franse stad Nice schoten ook pistolen in de lucht, blokkeerden straten en terroriseerden bewoners.

“Zijn we nog steeds in Frankrijk? Trams geblokkeerd, politie aangevallen en auto’s verbrand. Dit is het resultaat van de overwinning van Marokko in de straten van Nice! Nultolerantie tegen deze criminelen die onze wetten tarten!” schreef Les republikeinse politicus en voormalig presidentskandidaat Eric Cotti op Twitter.

Brussel, de hoofdstad van België, werd ook getroffen door massale rellen na de overwinning van Marokko op Spanje, waarbij fans politievoertuigen aanvielen. België heeft een van de grootste Marokkaanse bevolkingen in Europa, meer dan 500.000 in een land van 11,5 miljoen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Burgemeester van Triëst slaat alarm: immigranten vernielen alles wat ze te pakken kunnen krijgen

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

12 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ohje
Ohje
1 maand geleden

Psss ,laat de ezeltjes toch slapen

eric
eric
1 maand geleden

moslims ,betekend onderwerping aan God ,maar breken al de 10 geboden .
dezelfde strafen geven zoals in hun eigen land= ophangen
Allah is een maan god = satan paganism

Petra
1 maand geleden
Antwoord aan  eric

God is de God van het Licht, met als symbool de Zon. De terugkeer van dat Licht en de geboorte van zijn Zoon Jezus vieren we met Kerst. Het feest van het Licht dat terug zal keren.

De macht van het duister, met als symbool de Maan is Satan.

Bovenop elke moskee staat duidelijk de maan en ster, wat aangeeft dat zij de macht van het duister volgen.

Die Maan en Ster zijn voor een ieder die iets van symboliek begrijpt overduidelijk. In hun kwaadaardige gedrag en geschriften vinden we dat terug. Het hele plaatje klopt. Er is geen ruimte voor twijfel.

Met Islam haal je het kwaad binnen. De CBS cijfers bevestigen dat keer op keer, net als opsporing verzocht en nu dit dus.

eric
eric
1 maand geleden
Antwoord aan  Petra

wie is de stichter van islam ,dat is niet Mohammed dat is de katholieke kerk.
Anti = in de plaats van iets /of tegen iets)
paus is anti-Christ (in de plaats van Christus) VICARIUS FILII DEI = 666
islam is tegen Christus

Didi
Didi
1 maand geleden

We maken live een ‘culturele’ genocide mee, de onze.. perfect georchestreerd door de mannen die je niet nie mag noemen.

Marco
Marco
1 maand geleden

Nu moet de politie echt aan de bak, effe ander verhaal dan oudere vreedzame coronademonstranten in elkaar slaan.

It's me
It's me
1 maand geleden

Gewoon een gaitlingun gebruiken en al dat tuig dood schieten.

Petra
1 maand geleden

Ze leveren hiermee zelf wederom het harde bewijs dat de roep om Minder, Minder Marokkanen gewoon terecht was en geen uiting van racisme, discriminatie of één van de andere toverwoorden van links waarmee ze steeds alle keiharde onsmakelijke feiten zoals deze van tafel proberen te werken.

luisa
luisa
1 maand geleden

Dat is de troep immigratie beleid van Europa. Eerst moeten de buiten grenzen goed bescherm zijn met een goede immigratie beleid en retourneren. Is het beleid niet goed dan moet je niet eens beginnen met accepteren immigratie dat is de basis. Immigratie van bepaalde groepen moet je maximaal tot bepaalde percentage en niet meer anders is na 50 jaar de grote groep in jouw eigen bevolking. Wil een land zijn eigen identiteit kwijt raken vanwege immigratie? Ik niet. Beter minder pension ontvangen en meer ruimte met minder mensen. Economie groeit is kapitalisme gaat niet goed met jouw eigen bevolking en identiteit .Jouw eigen bevolking zal onder spanning leiden na 50 jaar door groei van andere groepen die niet passen, dat is de basis.
Deze jongeren aanpakken en retourneren naar Marokko.

eric
eric
1 maand geleden
Antwoord aan  luisa

1 woord = oprotten

luisa
luisa
1 maand geleden
Antwoord aan  eric

Welkom na 50 jaar naar de Allah wereld in NL. Ze zijn de groep die meer voortplanten met 4-6 kinderen nog steeds…..de religie is zijn baas, zij veranderen niet.

cas
cas
1 maand geleden

ben benieuwd wat er gebeurt as ze in de volgende ronde verliezen…