Gideon van Meijeren legt uit dat het Nederlandse stikstofbeleid gebaseerd is op leugens en een heel ander doel dient dan klimaat- of natuurbescherming.

En nu overduidelijk is dat het beleid niets bijdraagt aan de natuur en ook niet nodig is om aan de habitat richtlijnen of aan een rechterlijke uitspraak te voldoen, stellen steeds meer mensen de logische vraag waarom wil het kabinet dan koste wat kost onze agrarische sector halveren.

In de woorden van gepromoveerd bioloog en voormalig PvdA-politicus Ronald Plassterk is sprake van stikstofbeleid als smoesje voor een ander doel. Oftewel het kabinet liegt dat het beleid noodzakelijk is voor de natuur en dat de rechter ons hiertoe dwingt, maar streeft in werkelijkheid andere doelen na.

En het beeld wordt ook versterkt door veel andere concrete plannen van het kabinet, of plannen die door het kabinet worden omarmt, die onmogelijk zouden kunnen worden uitgevoerd met behoud van onze agrarische sector.

Het CDA wil 1 miljoen huizen bouwen voor negers - Niet in Afrika maar in Nederland

Denk aan het omvolkingsbeleid en het bijbehorende plan om tot aan 2030 bijna een miljoen woningen te bouwen voor migranten die nog niet eens in Nederland zijn, volledig in lijn met doel 10 van de sustainable development goals van de Verenigde Naties en het World Economic Forum. Waar ook het Nederlandse kabinet zijn steun voor heeft uitgesproken.

Denk aan het plan om tot 2030 nog 5000 mega-windturbines te plaatsen en vele duizenden vierkante meters met zonnepaneelvelden vol te leggen waar op dit moment simpelweg geen ruimte voor is.

Denk aan het plan om Nederland om te vormen tot een grote groene wereldstad met 30 miljoen inwoners. Oftewel het plan voor Tristate City wat door het kabinet wordt toegejuicht en volledig in lijn is met SDG 11.

Meer:

You Tube versie


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het Great Reset kabinet slacht de boeren en veroorzaakt een sociaal economische ramp

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
1 maand geleden

Kortom: de boeren moeten van hun land af, er moeten betonblokken gezet worden, en die moeten dan volgepropt worden met vreemdelingen die levenslang van een uitkering gaan leven, en nog meer vreemdelingen gaan kweken.

En wij moeten dat allemaal betalen.

Betalen voor onze eigen ondergang.

Henk
Henk
1 maand geleden

Ik hoorde van een document waarin staat dat in Nederland vòòr 2030 ALLE 1200 boerenbedrijven gaan verdwijnen.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
1 maand geleden
Antwoord aan  Henk

In 2030 zit de antichrist in de nieuwe tempel in Jeruzalem