Een aan Bill Gates verleend octrooi geeft de zelfbenoemde wereldgezondheids tsaar de “exclusieve rechten” om menselijke lichamen te automatiseren en te gebruiken als lokale draadloze netwerken, schrijft Baxter Dmitry.

Het menselijk lichaam is een trillende, kloppende, pulserende poort van buizen en tunnels, gevuld met elektrolyten en allemaal in staat om informatie door te geven, de levensader van het internet en de 21e eeuw. Nu is gebleken dat Gates’ Microsoft “exclusieve rechten” heeft gekregen op dit vermogen van het lichaam om als computernetwerk te fungeren.

Als dit te veel klinkt als science fiction, dan kunt u dit gerust zelf nagaan. Microsoft kreeg het Amerikaanse octrooi 6.754.472, getiteld: Methode en apparaat voor het verzenden van energie en gegevens met behulp van het menselijk lichaam.

Wat eigenlijk science fiction zou moeten zijn, als je erover nadenkt. Heeft iemand u gevraagd of u bereid bent de exclusieve rechten op uw lichaam over te dragen aan Bill Gates?

Burgerrechtenorganisaties hebben hun verontwaardiging uitgesproken over Gates’ poging om het menselijk lichaam te patenteren. “Lichaamsdelen, in dit geval huid, zouden op geen enkele manier patenteerbaar mogen zijn,” zei Jim Thomas van de ETC-groep, die de ontwikkelingen in de technologie volgt. “Er zijn hier grote vragen over of individuen deze technologie zullen kunnen weigeren als het wordt gebruikt in bijvoorbeeld volgapparatuur.”

Bill Gates eigent zich het menselijk lichaam toe: patent om de huid als databestand te gebruiken

De rechterhand van Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, zegt dat er geen sprake van is dat individuen nog zeggenschap zullen hebben over het weigeren van deze technologie. Volgens Harari: “De ontwerper van het leven zal niet langer god zijn, het WEF wordt de ontwerper van de toekomst van het leven.”

Harari legt ook uit waarom Gates’ patent op het menselijk lichaam zo belangrijk is. Gates stond volgens Harari in de voorhoede van de revolutie in de computerwetenschap, en hij staat ook in de voorhoede van “de revolutie in de biologische wetenschappen.” En raad eens? Volgens Harari staan de twee revoluties van Bill Gates op het punt te fuseren.

Terwijl Harari enkele hints geeft, blijft Gates terughoudend over wat ze van plan zijn met het menselijk lichaam, en meer in het bijzonder, wiens menselijke lichamen ze van plan zijn te automatiseren.

De grote vraag is of Gates van plan is zijn menselijke proefpersonen een keuze te geven.

Bill Gates, Wereldwijde Vaccinaties, Microchips en Patent 060606

Volgens Robert F. Kennedy Jr. heeft Gates een “God-achtige bereidheid om te experimenteren met het leven van mindere mensen”.

Kennedy Jr. waarschuwt verder dat Bill Gates zijn geld heeft gebruikt om systematisch “bevoegdheden te kopen die in sommige opzichten die van presidenten overtreffen” en dat hij deze bevoegdheden gebruikt om op mensen te experimenteren als “proefkonijnen”.

“Gates’ strategie om de WHO [World Health Organization] te kopen en controle te kopen over Amerikaanse gezondheidsfunctionarissen zoals Tony Fauci & Deborah Birx” betekent dat de medeoprichter van Microsoft nu “het wereldwijde gezondheidsbeleid kan dicteren dat 7 miljard mensen raakt en de meest intieme details van ons leven kan controleren,” zei Kennedy Jr. op zijn Instagram-pagina.

“Onder zijn leiding voert de WHO wereldwijde sociale en medische experimenten uit met toepassing van Gates’ religieuze geloof dat hij technologie (vaccins en GMO-landbouw) en zijn diepe kennis van computers kan gebruiken om hem de redder van de hele mensheid te maken. Wij zijn zijn proefkonijnen.”

Maar als je denkt dat Bill Gates’ plannen voor de mensheid verontrustend zijn, wacht dan tot je de mensen ontmoet met wie hij samenwerkt.

Een controversieel voorstel van een professor van de New York University om de klimaatverandering te bestrijden door middel van biohacking heeft de aandacht getrokken van het Wereld Economisch Forum en de Gates Foundation.

Hou je vast. Het gaat er raar aan toe.

Matthew Liao, een bio-ethicus aan de NYU, presenteerde het voorstel voor het eerst in een artikel dat hij in 2012 schreef. Onder de titel Human Engineering and Climate Change pleit hij voor radicale biomedische ingrepen bij mensen om mensen te creëren die letterlijk fysiologisch milieuvriendelijk zijn.

Deze biomedische ingrepen omvatten drie benaderingen: een eugenetisch programma tegen lange mensen, het opwekken van intolerantie voor vlees, waaronder rundvlees, varkensvlees en kip, en het radicaal verlagen van het geboortecijfer door de cognitieve vaardigheden van vrouwen te veranderen.

Liao stelt dat een eugenetisch programma nodig is om lange mensen uit de bevolking te fokken, omdat de toename van de menselijke lengte in de afgelopen eeuwen een negatief effect heeft gehad op het milieu, omdat lange mensen meer calorieën verbruiken.

Om het eugenetica-programma uit te voeren heeft Liao twee suggesties. De eerste is de genetische screening van embryo’s vóór IVF-implantatie, zodat ouders kunnen kiezen voor kinderen die waarschijnlijk kort en klein zullen zijn. Liao’s tweede suggestie is nog radicaler en houdt in dat kinderen met hormonen worden geïnjecteerd om hun groei ernstig te belemmeren zodat ze als volwassene minder calorieën consumeren.

Wat betreft het opwekken van vleesintolerantie, gebruikt Liao het favoriete excuus van de globalistische elite, de klimaatverandering, om te betogen dat we mensen allergisch moeten maken voor vlees, door het immuunsysteem te stimuleren tegen gewone rundereiwitten.

Dit brengt autoritarisme op een geheel nieuw niveau, ver boven alles wat in Mao’s China of Stalins Rusland werd geprobeerd.

In plaats van vlees te eten, zoals mensen sinds het begin der tijden doen, wil het WEF dat we Bill Gates’ in het lab gekweekte vlees eten. De elite heeft ook iets met kannibalisme. Dit is de transhumanistische politicus Ben Zion, die volgens het WEF, in het laboratorium gekweekt mensenvlees eet, een historische primeur.

De 40-jarige Facebook-politicus die biohacker is geworden, beweert dat het in het lab gekweekte mensenvlees afkomstig is van celculturen die hij uit zijn eigen huid haalde.

Zweedse wetenschapper zegt dat mensen moeten worden verleid tot kannibalisme om klimaatverandering te bestrijden

Ziet er niet echt smakelijk uit. Waarom willen ze dat we krekels, insecten en in het lab gekweekt mensenvlees eten? Het antwoord ligt in hoe graag de elite ons wil vernederen en degraderen.

Maar daar houden Liao’s suggesties niet op. Om het favoriete onderwerp van de elite aan te snijden, ontvolking, stelt Liao voor dat het WEF, om het geboortecijfer nog verder te verlagen, vrouwen vol zou moeten pompen met slimme medicijnen om hun cognitieve vaardigheden te verbeteren. Hij komt tot deze conclusie door te stellen dat hoe hoger opgeleid vrouwen worden, hoe minder kinderen ze krijgen.

“Vrouwen met lage cognitieve vaardigheden hebben meer kans om kinderen te krijgen voor hun achttiende,” zegt Liao, “Een andere mogelijke menselijke engineering-oplossing is dus het gebruik van cognitieve verbeteringen zoals Ritalin en Modafinil om lagere geboortecijfers te bereiken.”

Toen Liao zijn artikel bijna tien jaar geleden publiceerde, veroorzaakte het controverse en werd het grotendeels afgedaan als eco-extremisme, zelfs door klimaatveranderingsactivisten. Maar nu is het zover, en de extreme bio-engineering voorstellen van het artikel worden serieus besproken op het Wereld Economisch Forum.

Ze gaan het in je sla stoppen - Je moet en zal mRNA vaccins binnenkrijgen

Vorig jaar december, ter voorbereiding van de top in Davos, onthulde het Wereld Economisch Forum zijn kader voor bio-engineering in een presentatie met de titel ‘3 Scenarios for How Bioengineering Could Change Our World in 10 Years.’  Eetbare vaccins in planten en CRISPR-genbewerking waren enkele van de hoogtepunten van het kader. De presentatie was gebaseerd op een door het Wereld Economisch Forum gesponsord academisch document getiteld Bioengineering Horizon Scan 2020. Voor de top van Davos van dit jaar werd Liao’s document over menselijke bio-engineering toegevoegd aan het document “Bioengineering Horizon Scan 2020” voor zowel het kader voor bio-engineering van het Wereld Economisch Forum als het kader voor klimaatverandering.

Hoe radicaal de suggesties van Matthew Liao over menselijke bio-engineering ook mogen lijken, de overweging en het overleg door het Wereld Economisch Forum mag geen verrassing zijn. Bill Gates is een fan van experimenten op het menselijk lichaam, of zijn proefpersonen daar nu mee instemmen of niet. En Klaus Schwab ziet bio-engineering als een belangrijk onderdeel van zijn Vierde Industriële Revolutie.

Onderschat deze mensen niet. Ze zijn gek, dronken van macht, en ze hebben niet het beste met ons voor.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Waarom zouden Bill Gates en het Wereld Economisch Forum zo geïnteresseerd zijn in CRISPR technologie? Bereid je voor om geschokt te zijn…

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk
Henk
1 maand geleden

Goed artikel. Zelfs wanneer je schapen ( mensen die nu nog niet hun ogen willen openen mag je denigrerende namen geven) dit soort informatie ons de ogen brengt, dan wuiven ze het nòg weg.
Wellicht een idee om een item te maken over wie achter de United States Patent and Trademark Office zitten die patenten verlenen voor dit soort gruwelijke uitvindingen. Zullen wel weer de usual suspects zijn.

Henk
Henk
1 maand geleden
Antwoord aan  Henk

Dissident, lezers, ik schaam me voor de domme grammaticale typefouten die ik regelmatig maak en achteraf opmerk. Kan ze dan helaas niet meer corrigeren.

Henk
Henk
1 maand geleden
Antwoord aan  DissidentNL

Boven de reacties staat een icoon van een persoon met ernaast een radarwiel. Wanneer ik daarop klik komt de tekst ‘Verwijder al mijn reacties’ in beeld. Maar rechtsonder mijn reactie is geen wieltje te zien.
Wellicht omdat ik met een tablet uw site bezoek.

Henk
Henk
1 maand geleden
Antwoord aan  DissidentNL

Het is ècht niet zichtbaar op mijn tablet.

Marco
Marco
1 maand geleden

Tijd dat de anti-christ zich bekend gaat maken. Voorbereidingen zijn bijna of geheel voltooid. Ik wil nu wel eens zien, wie dat nou wordt (is?)

Dee
Dee
1 maand geleden

Bill gates heeft nog nooit een goed werkend besturingsysteem kunnen ontwerpen.
Bovendien is alles gejat.

Qvic
Qvic
1 maand geleden

Er zit een groot detail in de weg, want alleen een natuurlijk juridische persoon heeft de bevoegdheid om een patent aan te vragen. De aanvragende natuurlijke juridische persoon kan dan wel eigenaar zijn ervan, maar bezit deze niet. Dat ligt bij de desbetreffende staat. Deze juridische voorschriften staan in elk patenteerbaar instituut.Hierdoor kunnen autonomen en soevereinen deze niet aanvragen of in hun eigendom/bezit krijgen. Daar Bill Gates en de gehele Davos kliek zich zelf al jaren geleden soevereiniteit hebben vergaard voor zich zelf. Zodat zij juridisch niet veroordeeld kunnen worden in welk land dan ook. Zijn alle patenten aanvragen na die tijd ongeldig. Daar ook alle natuurlijke levende wezens niet patenteerbaar zijn. Is het gehele plan gebaseerd op list en bedrog. Want je kunt geen levende mensen en dieren en planten toe-eigenen als zijnde private eigenaar.