Nadat een man in Illerkirchberg, Baden-Württemberg, twee schoolmeisjes had aangevallen, is een 14-jarig slachtoffer in het ziekenhuis aan zijn zware verwondingen bezweken. Een 13-jarig meisje raakte ernstig gewond. De politie arresteerde drie asielzoekers uit Eritrea, van wie wordt aangenomen dat hij de dader is, meldt Junge Freiheit.

De aanval vond maandagochtend rond 7.30 uur plaats op een schoolpad in de gemeente van 5.000 inwoners bij Ulm. Volgens getuigen kwam de dader uit een gemeenschappelijk asielhuis in de Bucher Straße. Hij sloeg een van de meisjes zonder reden en ramde vervolgens een mes in haar maag, meldt SWR. Daarna stak hij de klasgenoot neer.

Familie van student in shock

Daarna vluchtte de dader terug naar de door asielzoekers bewoonde accommodatie. “Toen de politie met speciale eenheden het onderkomen doorzocht, troffen ze drie bewoners aan, allen asielzoekers uit Eritrea. Ze namen er twee mee naar het politiebureau. De derde raakte gewond en moest medisch behandeld worden”, aldus de politie. “De 27-jarige, die gewond in de woning werd gevonden, wordt ervan verdacht de meisjes te hebben aangevallen. De politie vond ook een mes op hem, wat het moordwapen zou kunnen zijn. De verdachte ligt momenteel onder politiebewaking in een ziekenhuis.”

Met het oog op de dood van het meisje riep de politie tegelijkertijd op om “geen algemene verdenkingen te koesteren tegen vreemdelingen, mensen die bescherming zoeken of asielzoekers in het algemeen, of dergelijke verdenkingen aan te moedigen of te ondersteunen”.

Markus Häußler, de burgemeester van het dorp vertelde aan BILD: “De gemeenschap is geschokt. Ondertussen is een van de meisjes overleden. We zijn allemaal diep getroffen en rouwen mee met de familie.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Italië: Nigerianen verkrachten en hakken 18-jarig meisje in 20 stukken

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marco "
Marco "
3 maanden geleden

Gokje : Kanselier Scholz woont ver bij de nieuwe landgenoten vandaan ?

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Dit bericht stond ook in onze gewone Haat en Leugens pers.
Waarschijnlijk omdat de twee meisjes van Turkse afkomst zouden zijn.

Want als het Duitse meisjes waren geweest, dan had onze Leugenpers er nooit iets over geschreven.

Jan
Jan
3 maanden geleden

“….We zijn allemaal diep getroffen en rouwen mee met de familie…..”
Heel fijn om te weten. Dezelfde lulkoek wordt ook iedere keer door de franse overheid over de bevolikng uitgebraakt na iedere aanslag (en dat is bijna dagelijks nu).
Maar ja zolang we dit blijven slikken zal het doorgaan. We zijn blijkbaar niet meer in staat om verontwaardiging te uiten om te eisen dat dit stopt. Het zal doorgaan tot de bevolking eindelijk STOP zegt maar ik ben bang dat dat nog lang zal duren …. TE lang !
Op naar de ondergang !
De duitsers mogen Merkel ten eeuwige dankbaar zijn voor haar bijdrage daaraan.