Senator Rand Paul verklaarde donderdag dat Anthony Fauci rechtstreeks verantwoordelijk is voor het financieren van gevaarlijk onderzoek dat waarschijnlijk miljoenen mensen het leven heeft gekost, en dat hij “er niet mee wegkomt”.

“Er is waarschijnlijk geen enkele figuur op het gebied van de volksgezondheid die een grotere beoordelingsfout heeft gemaakt dan Dr. Fauci,” verklaarde Paul in een optreden op Fox News, en hij voegde eraan toe “dat de beoordelingsfout bestond uit het financieren van onderzoek naar gain of function in een totalitair land”, meldt Summit News.

Fauci financierde “onderzoek waardoor ze supervirussen konden creëren, die naar alle waarschijnlijkheid uitlekten naar het publiek en waardoor zeven miljoen mensen stierven,” verklaarde Paul.

“Dit staat gelijk met beslissingen, waarvan sommige kwaadaardig of militair, om miljoenen mensen te doden,” drong de senator verder aan.

Kijk:

De senator maakte de opmerkingen nadat Fauci was verschenen in een fawning Washington Post interview, waar hij werd bestempeld als een “held”, klaagde over het feit dat hij een slachtoffer was en niets kon bedenken wat hij verkeerd had gedaan.

Paul merkte verder op: “Het gaat om een oordeel, over fouten gesproken, je zou denken dat hij zich tegenover de wereld zou verontschuldigen… om dat soort onderzoek te steunen en dan de andere kant op te kijken en te zeggen dat er hier niets te zien is, en het in de doofpot te stoppen.”

“De afgelopen twee jaar heeft hij zijn sporen verborgen, maar we hebben hem op heterdaad betrapt en hij komt er niet mee weg,” beweerde Paul, eraan toevoegend “historisch gezien zal [Fauci] herinnerd worden voor een van de slechtste beslissingen in de geschiedenis van de moderne geneeskunde.”

Dr. Birx geeft toe dat zij en Fauci de wetenschap verzonnen over Lockdowns en sociale afstand

Paul gaf ook commentaar op de inspanningen die hij leidt om het COVID vaccin mandaat van de regering Biden voor militair personeel ongedaan te maken.

“Zij verdienen hun religieuze vrijheid, evenals hun medische keuzes en vrijheid om te beslissen wat er in hun lichaam komt,” merkte Paul op.

Hij vervolgde: “We weten dit, en dit is een wetenschappelijk feit, het vaccin voorkomt niet dat je een infectie krijgt, het voorkomt niet dat je een infectie overdraagt, en voor jonge mensen is er geen significant bewijs dat het de ernst of ziekenhuisopname vermindert.”

“Het leger is zo ‘woke’ geworden en ze eisen dat je een vaccin krijgt dat je niet nodig hebt, dus er moet iets veranderen,” drong de senator verder aan.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Big Pharma, Gates, Fauci beschuldigd van misdaden tegen de menselijkheid in klacht bij internationaal gerechtshof

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kevin
Kevin
1 maand geleden

Dit ongedierte genaamd Fauci en zijn kornuiten dienen allen aan een boom met een touw rond de nek te bengelen. Inc het wef en hun kornuiten.

Petra
1 maand geleden
Antwoord aan  Kevin

Dood door dodelijke injectie lijkt mij het meest toepasselijke.

walhalladome
walhalladome
1 maand geleden

Nee, Dr Fauci is de grootste massamoord in de geschiedenis van de wereld. Standrechtelijke executie is het enige dat er nou MOET gebeuren.

Hans Vogel
Hans Vogel
1 maand geleden

De jood Fauci vermoordt 7 miljoen mensen. Dat is een miljoen meer dan het aantal waarvan die bekende Duitse politicus is beschuldigd

Eddy
Eddy
1 maand geleden

De grens van mijn psychische belastbaarheid is door deze misdadigers overschreden. Met hun satanische leugens en dwang hebben ze de mensheid vernietigd, gezinnen kapot gemaakt en vriendschappen verneukt, mensen verminkt en vermoord. Geen humane straffen voor deze figuren maar middeleeuwse martelingen. Ik wil ze horen gillen van pijn en smeken om genade die ze van mij NOOIT zullen krijgen.

Dee
Dee
1 maand geleden

Ja, ik hoor nu al twee jaar dat zij gestraft moeten worden voor hun misdaden, maar er gebeurd helemaal niets. Bovendien, door wie? Wie gaat dat uitvoeren? Waar blijven de tribunalen? Horen wij nog iets van Fuellmich? Het hele systeem is, in alle landen, instituten, in alle lagen van boven tot onder, wereldwijd door en door satanisch en corrupt. En zolang dat systeem blijft staan, komen alle daders overal mee weg en kunnen zij ongestoord doorgaan met slachtoffers maken.

Wil
Wil
1 maand geleden
Antwoord aan  Dee

De wef jaagt op het volk, tijd om die rollen eens om te draaien lijkt me, zodat de wereld weer rechtvaardigheid kent!

Dee
Dee
1 maand geleden
Antwoord aan  Wil

Tja, de wef is ook maar een uivoerende voorpost waar weer anderen zich achter verschuilen en nog altijd onzichtbaar zijn. Ook Swab is maar een lakei. Als je gaat spitten kom je helemaal uit bij de OCTOGON Tempeliers in Zwitserland. Van daar uit zijn zij bezig geweest om heel sluw het systeem naar wereldheerschappij te bouwen. Die geschiedenis gaat heel ver terug, naar faraoische tijden.

Hagar
Hagar
1 maand geleden

Het belangrijkste wat we nu moeten doen is de “pandemiewetten” afschaffen, en iedereen die eraan heeft meegewerkt zwaar straffen, want deze wetten zijn zeer gevaarlijk, en ze hangen als een hakmes boven ons hoofd.

En we moeten ook de banden met de internationale organisaties doorsnijden, vooral de WHO, het WEF, de Bill Gates organisaties, enz…

Magda GOOSSENS
Magda GOOSSENS
1 maand geleden

Niet mee wegkomen????? 🤔🤔🤔Toch wel!