Officiële VAERS-gegevens bewijzen dat gewapende COVID-19 ‘Vaccins’ werden samengesteld als een zeer voorbedacht massaal uitroeiingsprogramma, meldt SOTN.

Laat de officiële, maar zeer ondergerapporteerde overheidsgegevens over COVID-19 door vaccinaties veroorzaakte doden en gewonden zijn eigen overtuigende zaak presenteren voor een opzettelijke genocide in uitvoering.

Het is van het grootste belang te begrijpen dat elke arts en wetenschapper in Amerika toegang heeft tot de officiële overheidsgegevens en -informatie die op de VAERS-website staan.

Ook elk departement van de Amerikaanse federale regering, de Amerikaanse strijdkrachten en alle aangesloten NGO’s hebben vrije toegang tot VAERS. Dit betekent dat de NIH, CDC, FDA, en de gehele HHS de meest actuele gegevens over vaccinverwondingen en -doden kunnen raadplegen op deze website: https://vaers.hhs.gov/.

Evenzo heeft elk overheidsbedrijf en particulier bedrijf, elk medisch centrum en ziekenhuis, elke zorgverzekeraar en risicomanagementbedrijf, elke universiteit en hogeschool, elke onderzoeksinstelling en stichting zonder winstoogmerk, enz. volledige en gratis toegang tot de openbare VAERS-databank.

In het licht van deze onbetwistbare feiten, is moedwillige onwetendheid over de uiterst belangrijke VAERS harde gegevens/informatie geen excuus om niet onmiddellijk te reageren op de ware oorzaak van de massale sterfte die zich vandaag de dag in de VS voordoet. Want iedereen die direct of indirect betrokken is bij de toediening van de COVID-19 “vaccins” in welke officiële hoedanigheid dan ook, weet nu hoe extreem gevaarlijk en dodelijk de injecties werkelijk zijn.

Laten we deze kritische analyse dus eenvoudig en kort houden.

Ten eerste, wat is VAERS precies?

Het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) is een Amerikaans programma voor de veiligheid van vaccins, dat gezamenlijk wordt beheerd door de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de Food and Drug Administration (FDA). VAERS is een postmarketing surveillance programma, dat informatie verzamelt over bijwerkingen (mogelijke schadelijke bijwerkingen) die optreden na toediening van vaccins om na te gaan of de risico-batenverhouding hoog genoeg is om het verdere gebruik van een bepaald vaccin te rechtvaardigen.[1]

*De volgende tabel met harde gegevens over verwondingen en sterfgevallen als gevolg van vaccins is precies zo opgenomen als op de VAERS-website.

[2]

Volgens de officiële VAERS-gegevens die in de tabel hierboven zijn weergegeven, werd gemeld dat er per 25 november 2022 15.508 Amerikaanse sterfgevallen waren die rechtstreeks werden toegeschreven aan de verschillende Covid-“vaccins”.

In het licht van het vaststaande feit, en het officiële standpunt van de regering, dat de gerapporteerde VAERS-gegevens slechts 1% tot 10% van het werkelijke aantal door vaccins veroorzaakte sterfgevallen vertegenwoordigen, kan het werkelijke aantal dichter bij 1.550.800 liggen.

Evenzo kan het aantal van 15.505 permanente handicaps in de VS – opgelopen na de Covid-vaccinatie – oplopen tot 1.550.500.

Terwijl het gerapporteerde aantal levensbedreigende voorvallen in de VS 13.559 was, ligt het waarschijnlijk veel dichter bij 1.355.900.

Evenzo zou het aangegeven aantal van 903.327 bijwerkingen in de VS wel eens 90.332.700 kunnen zijn.

De 106.978 bezoeken aan de eerste hulp na Covid-vaccinaties kunnen dichter bij 10.697.800 liggen.

Tenslotte waren er 72.111 gemelde ziekenhuisopnames in de VS, wat veel waarschijnlijker is dan 7.211.100 ziekenhuisopnames.

En de voorgaande presentatie van hard bewijs bevestigt onomstotelijk dat de ondertitel van deze vernietigende aanklacht absoluut waar is:

Officiële VAERS-gegevens bewijzen dat gewapende COVID-19 ‘Vaccins’ werden samengesteld als een zeer voorbedacht massaal uitroeiingsprogramma.

Conclusie

In het licht van de extreem agressieve campagnes van de overheid, bedrijven, universiteiten en NGO’s om Covid-vaccinaties af te dwingen op elk gebied van het leven in Amerika, heeft deze voortdurende criminele samenzwering om een massale ontvolking van de Verenigde Staten te bewerkstelligen zichzelf blootgelegd.

Met andere woorden, in het licht van zoveel door Covid-injecties veroorzaakte moord en verminking, ziekte en verwonding, ziekte en verzwakking, hebben de daders een prima facie zaak tegen zichzelf opgebouwd waaruit blijkt dat er sprake is van opzettelijke genocide op het Amerikaanse volk.

bron

[1] Vaccine Adverse Event Reporting System

[2] https://vaersanalysis.info/2022/12/02/vaers-summary-for-covid-19-vaccines-through-11-25-2022/


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uw regering probeert u te vermoorden: Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat COVID vaccinatie gaat leiden tot massale ontvolking

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wil
Wil
1 maand geleden

Hoog tijd voor hoge straffen voor de daders en nog een klein beetje rechtvaardigheid dan voor de slachtoffers dus !!

Petra
1 maand geleden

“Tenslotte waren er 72.111 gemelde ziekenhuisopnames in de VS, wat veel waarschijnlijker is dan 7.211.100 ziekenhuisopnames.”

Klopt dit wel? Zijn de getallen niet verwisseld? Graag even nakijken.

Mijn dank.

Petra