Kanselier Olaf Scholz (SPD) heeft campagne gevoerd voor een hervorming van de wetgeving inzake staatsburgerschap en gemakkelijker naturalisaties, maar heeft daarvoor extreem overdreven cijfers aangevoerd. Op een door de minister van Integratie van de federale regering, Reem Alabali-Radovan (SPD), georganiseerde manifestatie getiteld “Duitsland: Een immigratieland” verdubbelde hij het aantal buitenlanders dat daadwerkelijk in Duitsland werkt, volgens een fact-check van de Duitse krant Junge Freiheit.

Scholz zei: “Negen miljoen burgers leven en werken in ons land zonder de Duitse nationaliteit te hebben.” Vervolgens hebben bijna alle media deze bewering overgenomen. Maar in feite hebben volgens het Federale Bureau voor de Statistiek slechts 4,5 miljoen in Duitsland wonende buitenlanders werk, en zijn dus onderworpen aan sociale premies. Dit is slechts de helft van wat de Duitse kanselier beweert, aldus REMIX.

Duitsland vraagt inwoners om hun huizen beschikbaar te stellen voor asielzoekers'

Scholz: “Wie hier werkt moet kunnen stemmen”

Het cijfer is significant omdat Scholz het koppelde aan zijn belangrijkste argument dat “degenen die hier permanent wonen en werken ook zouden moeten kunnen stemmen en gekozen worden”.

“Zij moeten deel uitmaken van ons land met alle rechten en plichten die daarbij horen – en volledig onafhankelijk van afkomst, huidskleur of geloofsovertuiging,” voegde hij eraan toe.

Volgens officiële cijfers verblijven momenteel in totaal 11,8 miljoen buitenlanders in Duitsland. Als er 9 miljoen daadwerkelijk zouden werken, zou dat neerkomen op een arbeidsparticipatie onder migranten van 76,3 procent. In Duitsland als geheel is echter slechts 40,7 procent van alle inwoners werkzaam en premieplichtig. De rest zijn kinderen, gepensioneerden, werklozen en uitkeringstrekkers.

Spotten met de duizenden slachtoffers van geïmporteerde misdaad: Merkel bekroond met Vredesprijs

Slechts 38,5 procent van de buitenlanders werkt

Volgens het Bundesamt für Statistik ligt het percentage niet-Duitsers dat in Duitsland werkt, met 38,5% onder het gemiddelde.

Volgens de plannen van minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser (SPD) worden buitenlanders na vijf jaar verblijf in Duitsland genaturaliseerd, in plaats van na de huidige acht jaar. Bovendien moet het in de toekomst algemeen worden toegestaan dat zij meerdere nationaliteiten hebben. Dit benadrukte kanselier Scholz gisteren ook in verband met naturalisaties: “Wat meerdere nationaliteiten betreft: Ik heb nooit begrepen waarom we vasthielden aan (slechts één). Erbij horen en identiteit zijn immers geen zero-sum game”, zei hij.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Oorlogsverklaring – In de eerste regeringsverklaring kondigt Olaf Scholz de omvolking van Duitsland aan

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
1 maand geleden

Die vent is knettergek.
Zijn voorstel betekent de zoveelste nagel in de doodskist van het Duitse volk.

Marcel
Marcel
1 maand geleden

Die 38%, zijn dan waarschijnlijk ook nog de Polen, Oekraïners, Hongaren en Tjechen.

Hagar
Hagar
1 maand geleden

Iedereen die immigratie in Europa goedpraat, promoot of probeert voor te stellen alsof het iets positief is, moet worden gearresteerd wegens grove leugens en promotie van genocide.

Immigratie is een terroristische en genocidale haatmisdaad tegen het Arische Volk.