In Rusland is grote woede ontstaan ​​door de nieuwe stap van de Oekraïense president V. Zelensky om de orthodoxe kerk onder Moskou buiten de wet te stellen en de geheime dienst SBU opdracht te geven tientallen invallen uit te voeren in orthodoxe kerken, religieuze instellingen en kloosters, meldt Warnews.

De SBU deed zelfs een inval in het 1000 jaar oude orthodoxe klooster van Pechersk Lavra in Kiev!

Officieel waren de Oekraïense veiligheidsdiensten op zoek naar saboteurs onder de priesters. De Oekraïense veiligheidsdienst SBU heeft tientallen hooggeplaatste geestelijken ondervraagd en sommigen van hen onderworpen aan elektronische waarheidstests.

Meer dan 30 priesters zijn gearresteerd voor het doorgeven van informatie aan Russen.

Het Oekraïense bureau verklaarde in zijn conclusie dat het “gedrukt materiaal had gevonden dat het bestaan ​​van een inheemse Oekraïense bevolking en de Oekraïense taal ontkent en het recht van Oekraïne om als staat te bestaan ​​in twijfel trekt” .

Nu hebben we het tot het einde over een Zelensky-Poetin-oorlog. Verschillende Russische functionarissen spreken nu openlijk over de noodzaak om de Oekraïense president koste wat het kost uit de weg te ruimen voordat hij zijn hele volk vernietigt op de zelfmoordkoers die hij heeft ingeslagen.

Zelensky en de Oekraïense leiders vrezen staatsgreepoperaties van binnenuit. Dit is de conclusie waartoe veel Russische analisten komen, en het is logisch. Het Oekraïense leger heeft tienduizenden doden, meer dan 130.000, zit zonder water, verwarming, enz. en zonder enige mogelijkheid van herstel met Zelensky aan het roer.

De orthodoxe kerk is verboden

De regering van Volodymyr Zelensky bereidt een wet voor die de werking van kerken onder het Patriarchaat van Moskou in Oekraïne zal verbieden.

Veel parochies en priesters, voornamelijk in Oost-Oekraïne, bleven onder de paraplu van de Oekraïens-Orthodoxe Kerk van het Patriarchaat van Moskou, die in mei officieel de banden met de Russisch-Orthodoxe Kerk verbrak vanwege de invasie van Oekraïne. Kiev is echter bezorgd dat dit laatste nog steeds de infiltratie van Moskou’s agenten achter de schermen mogelijk maakt.

En dus drong de Nationale Veiligheids- en Defensieraad van Oekraïne, als onderdeel van een hardhandig optreden tegen met Moskou verbonden kerken, er bij de regering van het land op aan om de wet op te stellen na een reeks invallen in parochies en kloosters waarvan werd aangenomen dat ze bevelen opvolgden uit Moskou in het midden van de Russische revolutie. -Oekraïne oorlog.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Na politieke partijen en TV-stations verbiedt de Joodse Zelenski nu de Christelijke Orthodoxe Kerk

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
3 maanden geleden

Het eind van deze idioot is nabij, maar hoeveel schade hij nog aan gaat richten voor zijn neergang? Ik vrees het ergste.

Zijn straf zal geen pleister op de wonden die nu geslagen worden kunnen zijn.

Er is het afgelopen jaar de basis gelegd voor eeuwen van haar. Een buitengewoon triest resultaat waar behalve genoemde m.n. Amerika maar ook de EU schuld aan hebben.

Laten wij ons dat goed beseffen!

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

De NATO-duivels weten van geen ophouden: na het volpompen van Oekieland met wapens, het verbieden van vredesbesprekingen, de moord op Daria Dugina, het opblazen van de Duits-Russische pijpleidingen, de constante beschietingen van de kerncentrale van Zaporizija, het opblazen van de Krimbrug, enz… enz… gaan ze nu de Christenen eens hard aanpakken; want die roepen op tot vrede, en dat is het laatste wat de NATO-duivels willen.

Hopelijk slaat Holodomor Zelensky hiermee zijn eigen ruiten in, en gaan de mensen in het westen eindelijk beseffen dat ze beter Rusland zouden steunen, in plaats van die NATO-oorlogsmarionet.