Is het bloed van geterroriseerde kinderen een vorm van valuta in Hollywood? Volgens Mel Gibson, ster van Brave Heart en Lethal Weapon, is Hollywood gewoon geïnstitutionaliseerde pedofilie, waar de elites “elk door God gegeven taboe dat de mens kent, inclusief de heiligheid van kinderen” doorbreken.

Blijkbaar is het een publiek geheim in Hollywood dat de ultra-rijke, maar nog steeds op macht beluste elites, religieuze ceremonies houden waarbij ze kinderen tot op het randje van de dood terroriseren en dan hun met adrenochroom geladen bloed drinken, schrijft S.D. Wells. Adrenochroom is een chemische verbinding die ontstaat door de oxidatie van adrenaline, het stresshormoon, dat kan worden verkregen door kinderen zo te martelen dat ze denken dat ze gaan sterven (of dat echt gaan doen).

Nu heeft de ster van de door Mel Gibson geregisseerde film “Passion of the Christ”, Jim Caviezel, bekend gemaakt dat Hollywood-elites kinderen ontvoeren en verhandelen voor adrenochroomrituelen. Waar is de FBI als je ze ECHT nodig hebt? Nergens te vinden, behalve om onschuldige Amerikanen te vervolgen voor geënsceneerde gebeurtenissen, zoals op 6 januari 2020.

Wanneer wordt het hol van de Hollywoodparasieten onderzocht op ontvoering, kinderhandel, kindermisbruik en mogelijk massamoord?

Zijn de Hollywood-elites zo rijk dat ze onaantastbaar zijn, zelfs wanneer ze gruwelijke wreedheden begaan tegen kinderen en baby’s? Twee beroemde Hollywood acteurs en insiders roepen dit letterlijk, en zij zouden kunnen dienen als getuigen in een proces, als de wetshandhavers hun morele en wettelijke plicht zouden doen.

Jim Caviezel, ook de ster van de hitserie “Person of Interest”, woonde vorige week de Health and Freedom Conference in Oklahoma bij, en zei dat Hollywood elite-freaks en perverselingen kinderen “verkrachten en vermoorden” voor adrenochroom.

De praktijk van het verkrijgen van adrenochroom voor drugsgebruik is een complot in verschillende Hollywoodfilms en TV-series, waarbij cabals van satanisten kinderen vangen, hen verkrachten en dan, terwijl ze hen vermoorden, hun bloed oogsten en opdrinken als een “jeugdelixer”. Het lijkt erop dat dit niet alleen in films gebeurt, maar ook in het echte leven, nu topsterren uit Hollywood naar buiten treden en dit aan de kaak stellen.

Volgens Mel Gibson zijn het waarschijnlijk de Hollywood-elites die kinderen levend opensnijden om hun jeugdelixer met adrenochroom te krijgen

Het is niets nieuws in Hollywood. Het bloed van seksueel misbruikte kinderen, inclusief zuigelingen, wordt beschouwd als het meest verrijkte, “premium merk” van bloed, en perfect voor de smerig rijke elitairen die graag high worden van het drinken ervan. Wordt het voor de hoogste prijs verkocht in de stad der engelen, of alleen verhandeld voor toprollen in films en shows? Is er een geheim genootschap, waar de rijkste freaks bij elkaar komen en kinderen martelen en misbruiken, alleen maar om hun kick te krijgen? Volgens een paar beroemde acteurs wel.

Er is ook een pedofiele ring in het hart van de muziekindustrie, volgens insiders en beroemde muzikanten die die klokken hebben geluid. De mainstream media en de tech-reuzen zullen zeker doorgaan met het begraven en censureren van alle bronnen en klokkenluiders, en doen alsof dit allemaal niet gebeurt, behalve in de films natuurlijk.

Het drinken van babybloed maakt deel uit van een satanisch ritueel, en we zien deze tekenen van duivelverering in het openbaar, in de vorm van rockshows, popsterren en hiphopoptredens. Hekserij en illuminati “gebeden” worden nog prominenter in Hollywood en bij live muziek evenementen, alsof het publiek onwillekeurig deel uitmaakt van de aanbidding van de duivel en alles wat slecht is. Kinderen en tieners die de evenementen bijwonen en in de “matrix” van dit alles worden meegesleurd, zijn veel meer geneigd om hun morele kompas te verliezen en te experimenteren met drugs en geslachtswijzigingen, en dat is vooral waar de voorstellingen om draaien – het groomen van de kinderen (denk ook hier aan Disney).


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Techbedrijven steken miljarden in startups die het bloed van kinderen willen oogsten voor verjonging en het stoppen van veroudering

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Digital Overlord
Digital Overlord
1 maand geleden

Als je de animatiefilm “Dark Crystal” van Jim Henson (Sesamstraat, Muppets, Labyrinth) hebt gezien, dan zie je daar duidelijk wat ze doen.

Hier een hele thread over dit onderwerp. Kennelijk ben ik niet de enige die dat dacht.

ADRENOCHROME!! Here’s a clip from the dark crystal tell me this is not what the elites are doing this movie has to be some kind of hidden message, Jim Henson creator of muppets made it about elite race of lizard/bird people who rule over race of human like beings from conspiracy

Rudolf
Rudolf
1 maand geleden

Denk dat dit alles zeker serieus genomen dient te worden…Ben altijd wel heel benieuwd hoe groot het percentage mensen is dat zich hiermee bezighoudt want het is over het algemeen toch geen bekend gegeven–ook niet in rijkere kringen– dat een grote meerderheid met dit soort perversiteiten dweept…Dan zou er ook al veel meer naar buiten gekomen en algemeen bekend moeten zijn…Waarmee ik dus per se níet wil zeggen dat Mel en anderen niet keihard serieus genomen moeten worden–ik weet hoeveel gekken er rondlopen, zie alle mainstreamdombo’s om ons heen !–, maar dat dit juist grondig uitgezocht dient te worden..en met name in welke máte dit voorkomt….