Twitter-chef Elon Musk heeft beweerd dat het risico dat hij wordt vermoord nu “vrij groot” is na de publicatie van de eerste aflevering van de “Twitter Files”, waarin de Hunter Biden-doofpot centraal staat.

Tijdens een twee uur durende Q&A op Twitter Spaces, zei ‘s werelds rijkste man dat hij zeker geen “openlucht autoparades zou doen, laat ik het zo zeggen”. Hij vertelde zijn publiek ook dat hij er niet aan dacht zich van het leven te beroven: “Als ik mezelf zou doden, was ik het niet echt”, meldt Niamh Harris.

“Eerlijk gezegd is het risico dat mij iets ergs overkomt, of zelfs letterlijk wordt neergeschoten, vrij groot,” zei Musk.

Vervolgens voegde hij eraan toe: “Het is niet zo moeilijk om iemand te doden als je dat zou willen, dus hopelijk doen ze dat niet, en lacht het lot mij toe en gebeurt het niet … Er is zeker enig risico.”

The Mail Online meldt: Musk’s opmerkingen kwamen na vrijdagavond de eerste aflevering van wat de Twitter Files wordt genoemd – een onbelemmerde blik in de bedrijfscommunicatie bij Twitter van de afgelopen jaren, inclusief tijdens enkele van de meest controversiële momenten van het bedrijf.

Musk gaf journalisten Matt Taibbi en Bari Weiss volledige toegang tot de gevoelige materie, waarvan hij zei dat het uiteindelijk “zinvol zou kunnen zijn om ze… openbaar te maken zodat iedereen ze kan bekijken.

Maar voor nu is het aan de gekozen nieuwsprofessionals om delen uit de schatkamer te analyseren en vrij te geven.

Om te beginnen publiceerde Taibbi vrijdagavond een thread die inzicht gaf in de onderdrukking van het beruchte Hunter Biden laptop verhaal dat de New York Post voor het eerst publiceerde in oktober 2020, vlak voor de laatste presidentsverkiezingen.

Musk zei dat het idee van de Twitter Files oefening is om ‘schoon schip te maken met alles wat er in het verleden is gebeurd om publiek vertrouwen op te bouwen voor de toekomst.’

‘Ik controleer het verhaal niet. Het is gewoon duidelijk dat er veel controle van informatie is geweest, onderdrukking van informatie, met inbegrip van dingen die de verkiezingen hebben beïnvloed, en dat moet gewoon allemaal … je wilt gewoon het spul daar hebben,’ zei hij.

Musk, die zichzelf een “vrije meningsuiting absolutist” noemt, heeft gezegd dat “zolang je niet echt schade toebrengt aan iemand anders, je zou mogen zeggen wat je wilt”.

Die filosofie heeft tot nu toe zijn aanpak van het beheer van Twitter bepaald, waarbij bijna alle eerder verboden accounts weer op het platform zijn toegelaten.

Hoewel hij beweert nauwelijks enige informatie te hebben gelezen die hij nu aan Taibbi en Weiss heeft doorgegeven, is hij verontrust over de vroegere rol van het bedrijf in de nauwe samenwerking met leden van de regering Biden tijdens en voor het aantreden van de huidige president.

‘Eerlijk gezegd gedroeg Twitter zich als een arm van het Democratisch Nationaal Comité, het was absurd’, aldus Musk.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Elon Musk publiceert “Twitter Files” die een krankzinnige regeringssamenzwering laten zien die verder gaat dan wat iemand zich kan voorstellen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Andre
Andre
1 maand geleden

Raar ventje die Musk, hij klopt niet.

Eddy
Eddy
1 maand geleden

graag vandaag nog

Ray
Ray
1 maand geleden

Musk heeft steeds nog mijn voordeel van de twijfel.
uiteraard ben ik op mijn hoeden.

Ray
Ray
1 maand geleden

Kanye West is de weirdo momenteel.

Hagar
Hagar
1 maand geleden

Hij kan beter al de privé berichtjes die alle politici en andere duivelaanbidders via Twitter naar elkaar hebben verstuurd openbaar maken; want Twitter gebruikt geen end-to-end encryption, dus Musk kan dat allemaal lezen en publiceren.

Piet
Piet
1 maand geleden

Hoe eerder ze die psychopatische idioot neerknallen, des te beter.

Digital Overlord
Digital Overlord
1 maand geleden

Dus wie gaf de opdracht in 2020 voordat Biden aan de “macht” kwam? Want vanaf 2021 is Biden pas gaan regeren. Wie heeft Jack Dorsey de opdracht gegeven de boel te censureren?

Want dat toont gelijk aan dat het niet uit maakt wie er in de Oval Office zit.

Het is nu dus duidelijk dat het is gebeurd. Ga dan doorpakken en kom met aanwijzingen dat het een samenzwering is. Geen theorie, maar aantoonbare zwendel.