Voor het eerst in de geschiedenis vormen blanke Britten niet langer de meerderheid in de twee grootste Engelse steden. In de hoofdstad Londen is het percentage blanke autochtonen de afgelopen tien jaar gedaald van 45 naar 37 procent, volgens de laatste volkstellingsgegevens. In de op één na grootste stad, Birmingham, daalde het in dezelfde periode van 52 naar 43 procent, meldt Junge Freiheit.

In totaal beschreef 81,7 procent van de burgers in Engeland en Wales zichzelf als blank Brits. In 2011 was dat 86 procent. Dit betekent een afname van de blanke bevolking met een half miljoen mensen.

De genocide op de blanken in België is bijna voltooid - Een derde van de bevolking in België is van buitenlandse afkomst of heeft buitenlandse nationaliteit

Aziaten zijn de tweede grootste etnische groep

De tweede grootste etnische groep in Engeland zijn Aziaten. In 2011 vormden zij ongeveer 7,5 procent van de totale bevolking. Vorig jaar was dat 9,3 procent. Het aandeel van de zwarte bevolking is in dezelfde periode gestegen van 1,8 tot 2,5 procent. Dit komt overeen met ongeveer 600.000 mensen. De groep omvatte mensen die zichzelf identificeerden als “zwart, zwart Brits, zwart Welsh, Caribbeanen en Afrikanen”.

Ook het aantal personen dat zich als “etnisch gemengd” identificeert, is de laatste jaren toegenomen. Ongeveer 924.000 mensen gaven ook aan dat ze noch zwart, noch blank, noch Aziatisch waren en dus tot een andere etnische minderheid behoorden.

De Duitsers zijn bijna uitgeroeid: 25% van de inwoners is niet-Duits en 50% van de jeugd

Christenen zijn voor het eerst in de minderheid

Voor het eerst sinds het begin van de metingen zijn de christenen in Engeland en Wales in de minderheid. In 2011 beschreef bijna 60 procent van de bevolking zichzelf nog steeds als zodanig; dat zijn 33,3 miljoen mensen. In 2021 was dat 46,2 procent, oftewel 27,5 miljoen mensen.

Uit het onderzoek blijkt dat het aantal aanhangers van alle grote religies in Engeland de afgelopen tien jaar is toegenomen – met uitzondering van het christendom. Het christendom blijft echter het meest voorkomende geloof in Engeland en Wales. De tweede meest voorkomende overtuiging onder de respondenten was dat zij tot geen enkele religie behoren.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Frankrijks grootste levende auteur zegt dat Omvolking een ‘feit’ is: ‘Ik was erg geschokt dat het een theorie werd genoemd. Het is geen theorie, het is een feit.’

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rudolf
Rudolf
1 maand geleden

In onze grootste steden toch ook allang het geval !?