De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft stilletjes bevestigd dat minstens 1,1 miljoen Amerikanen “plotseling zijn gestorven” sinds de “vaccins” tegen het vermeende virus werden geïntroduceerd in het kader van Operation Warp Speed, schrijft Ethan Huff.

Sinds de U.S. Food and Drug Administration (FDA) toestemming voor noodgebruik (EUA) verleende voor de injecties, zijn in totaal meer dan zes miljoen Amerikanen gestorven. Hiervan worden 1.106.079 sterfgevallen beschouwd als “oversterfte”, gebaseerd op het vijfjarig gemiddelde van 2015 tot 2019.

Andere overheidsgegevens bevestigen dat de sterftecijfers per 100.000 mensen het hoogst zijn onder de “volledig gevaccineerde” bevolking, wat suggereert dat covid-injecties de oorzaak zijn van al deze overtollige sterfte.

We hebben de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OEC) te danken voor al deze gegevens, die het werk doet dat de CDC en de FDA weigeren te doen, door alles daadwerkelijk te spellen zodat het publiek het kan zien.

De OEC, een intergouvernementele organisatie met 38 lidstaten, werd in 1961 opgericht om “economische vooruitgang en wereldhandel te stimuleren”. Een deel van wat de groep doet is gegevens verzamelen en extrapoleren in een makkelijk te verteren formaat.

Mensen begonnen echt te sterven NADAT de spuiten werden vrijgegeven, niet ervoor

Tot nu toe is er in 2022 elke week een aanzienlijk en merkbaar aantal sterfgevallen geweest. Op een bepaald moment werden meer dan 350.000 extra sterfgevallen per week gemeld, maar het gemiddelde is sindsdien enigszins gedaald.

“Dit betekent dat in week 38 van 2022 1.700 meer Amerikanen daadwerkelijk zijn overleden dan in week 38 van 2020, ondanks het feit dat er in deze periode een enorme golf van vermeende Covid-19 sterfgevallen was,” meldt The Exposé over wat de gegevens laten zien.

Anders gezegd, er zijn meer overlijdensgevallen in het post-injectie tijdperk dan in het pre-injectie tijdperk toen de media en de regering iedereen bang maakten voor “covid.” Het blijkt dat de echte bedreiging de prikken zijn.

“Maar dat is niet het ergste,” voegde The Exposé eraan toe. “Want de officiële cijfers van de CDC onthullen dat 2021 een recordjaar was voor sterfgevallen in de hele VS, waarbij het land meer dan 100.000 meer sterfgevallen registreerde dan in 2020, vóór de uitrol van de experimentele Covid-19 injecties.”

De officiële cijfers van de CDC laten zien dat er in 2021 meer dan 101.000 extra mensen stierven nadat Operation Warp Speed in volle gang was, vergeleken met in 2020 toen de injecties nog niet waren losgelaten.

“De eerste Covid-19 injectie werd in de VS toegediend op 14 december 2020, en volgens de stilletjes gepubliceerde cijfers van de CDC verloren 6.090.716 Amerikanen helaas hun leven na deze datum tot week 38 van 2022,” beweert The Exposé.

Als de covid-injecties echt werden losgelaten om “levens te redden”, dan hebben ze dat zeker niet gedaan. Meer mensen stierven door de injecties, die, als ze nooit waren vrijgegeven, levens hadden gered.

“Ik las onlangs dat er wereldwijd meer dan 75 miljoen mensen sterven,” schreef een commentator. “Koppel dat aan hun verlies van regeneratie, evenals de onvruchtbaarheid van mannen en vrouwen, en dit wordt een massa-extinctie.”

Een ander reageerde dat het werkelijke cijfer, volgens BizNews, .75 miljoen is, of 750.000, oversterfte wereldwijd in 2022.

“De wereldwijde oversterfte is nu groter dan tijdens de Tweede Wereldoorlog,” schreef iemand anders, insinuerend dat de sterfgevallen door COVID injecties deel uitmaken van een lopende WWIII massale ontvolkingscampagne.

Dr. Eli David liet op Twitter weten dat in Israël 2020 zogenaamd een “eenmalige pandemie” was zonder beschikbare vaccins, maar dat de totale sterfte in 2021 en 2022 veel hoger was nadat de injectie waren losgelaten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uw regering probeert u te vermoorden: Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat COVID vaccinatie gaat leiden tot massale ontvolking

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Piet
Piet
1 maand geleden

Geweldig he die trump:

Henk
Henk
1 maand geleden
Antwoord aan  Piet

Trump “I am the chosen one”, en “I am the father of the vaccine”.
En vlak Candace-white-lives-matter-Owens niet uit : Candace Owens’ Glorifi tied to Rothschild & sons.
(Aim4truth.org)