Dr. Roger Hodkinson zei in een recente podcast dat leiders in Canada en de rest van de wereld de “grootste moord ooit in de geschiedenis van de geneeskunde” hebben gepleegd als gevolg van COVID lockdowns en vaccinatiedwang, meldt Life Site News.

Op de vraag of mensen gewoon moeten “vergeven en vergeten”, zei hij snel: “Absoluut niet.”

“Ik ben wraakzuchtig,” vervolgde hij. “Het is geen tijd om te zeggen ‘het spijt me’. Het is tijd om die klootzakken in de gevangenis te zetten.”

Hij voegde eraan toe dat hij wat er is gebeurd “de grote moord” noemt, die volgens hem is veroorzaakt “rechtstreeks door de interventie van deze idioten in de gezondheidszorg.”

Hoezeer hij ook zei dat politici schuldig zijn, hij zei dat “artsen vooral schuldig zijn omdat zij hebben toegestaan dat de jaknikkers van de overheid invloed uitoefenen op de manier waarop zij hun patiënten behandelen, wat nog nooit eerder is gebeurd.”

We zullen ze NOOIT vergeven voor wat ze onze ouderen hebben aangedaan - Geen Amnesty maar Tribunalen

Hodkinson was bijzonder hard voor artsen die “in de ogen van een zwangere vrouw keken en haar vertelden dat dit experimentele product [vaccin] veilig is”.

“Hoe kun je dat doen als arts?”

Hij voegde eraan toe dat elke arts “die dat gedaan heeft in de gevangenis zou moeten zitten.”

Freedom of Information Act verzoeken onthulden een opvallende toename van miskramen bij vrouwen die waren geprikt, ook tijdens de latere delen van de zwangerschap.

De standpunten van Hodkinson in de podcast komen overeen met uitspraken die hij deed op een evenement van Rebel News in Calgary.

Nadat hij emotioneel werd en de verschrikking vertelde van zieke mensen die sterven zonder dat hun geliefden aanwezig zijn vanwege de COVID-beperkingen, zei hij: “En onze kinderen dan? Die worden nu ingeënt tegen iets wat ze niet nodig hebben, en worden erdoor gedood.”

Hij noemde de druk om kinderen te vaccineren “kinderoffers om deze nieuwe goden gunstig te stemmen”, die hij “technocraten” en “idiocraten” noemde.

“Kinderoffers werkten niet voor de Azteken, het deed de regen niet vallen, en het zal oma in het verpleeghuis niet redden.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De pandemie is voorbij – nu moeten er koppen rollen!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
1 maand geleden

Ik word niet emotioneel zoals deze man. Compassie en mededogen zijn mij vreemd geworden na jaren opboksen tegen deze halsmisdaad. Iedereen die de prik nam en ons ongevaccineerden demoniseerden en verworpen alsmede de regeringen en medisch personeel is schuldig aan massamoord met voorbedachte rade. Een gevangenisstraf voor dit geteisem geeft mij geen voldoening. Ik wil ze horen gillen van pijn en smeken om vergeving die ze van mij nooit zullen krijgen. God vergeeft…..ik niet

Rudolf
Rudolf
1 maand geleden

Wat deze arts, deze goede man, en de meeste andere artsen en de meerderheid van de mensen sowieso nog niet doorhebben of willen erkennen is dat dit al meer dan decennialang aan de gang is met alle andere zinloze en schadelijke vaccinaties, met de idiote kankerbestrijding met snijden en chemokuren en bestralingen, met de aids-bestrijding met het zwaar giftige AZT en andere rotzooi,met het verslaafd maken van de mensen met alle mogelijke totaal onnodige rotmedicaties…terwijl het enige probate middel om nooit ziek te worden —of zelfs te genézen–is : simpel écht gezonde voeding en gezonde leefstijl…Het verdienen aan en ziek en kapotmaken van mensen is al heel lang strúctureel, is gewoon het ingeburgerd kapitalistisch verdienmodel…Zelfs zó erg dat de meerderheid van sukkels nog steeds heilig gelooft dat het de beste aanpak is en niet anders kan..God vergeve het hun, want de meesten weten niet wat ze doen…Of willen, dúrven het niet weten..En voor die het bewust wél weten zoals Fauci en soortgenoten, de bewuste vampiers, mag nóóit enige vergiffenis komen, alleen maar definitieve uitschakeling. Het enige dat gezond is voor onze soort.. De ontmaskering heeft Robert Kennedy nu al degelijk gedaan…Nu de rest van de verrekening nog…!!