Wanneer onze gezondheidsambtenaren praten over Covid vaccin slachtoffers, horen we altijd hetzelfde verhaal, schrijft Igor Chudov:

  • De sterfgevallen staan los van de vaccinatie
  • Myocarditis is mild, en niemand sterft eraan.
  • Ze weigeren een autopsie op de slachtoffers uit te voeren

Deze gaslighting werd een kunstvorm voor de voorstanders van het Covid-vaccin, waarbij fact-checkers en sociale netwerken elke discussie de kop indrukten.

klik voor groter

We weten instinctief dat we ze niet moeten vertrouwen, maar hadden geen wetenschappelijk gevalideerde studies van mensen die plotseling stierven na vaccinatie – tot nu toe. Een studie van pathologen van de Universiteit van Heidelberg naar slachtoffers van plotselinge sterfgevallen na vaccinatie werd gepubliceerd in Clinical Research in Cardiology.

De studie is zeer interessant omdat pathologen van de universiteit 25 lichamen in handen kregen van voorheen gezonde mensen die “plotseling stierven” binnen 20 dagen na de Covid-vaccinatie. (NB: de meeste sterfgevallen vonden plaats binnen een week. Ze sloten ook nog eens tien mensen uit die legitieme reeds bestaande ziekten bleken te hebben – ze waren dus behoorlijk grondig)

Hier beschrijven wij de bevindingen van de hartautopsie bij vijf personen die onverwacht zijn overleden binnen zeven dagen na de anti-SARS-CoV-2-vaccinatie, met door het vaccin veroorzaakte myocardontsteking als waarschijnlijke of mogelijke doodsoorzaak. Onze bevindingen bepalen het histologische fenotype van dodelijke vaccinatie-geassocieerde myocarditis.

Gestandaardiseerde autopsies werden uitgevoerd op 25 personen die onverwacht waren overleden binnen 20 dagen (20 dagen was de studieparameter – zij stierven binnen 7 dagen – I.C.) na de anti-SARS-CoV-2 vaccinatie.

Bij vijf van de overige 25 personen die binnen 20 dagen na SARS-CoV-2 vaccinatie onverwacht thuis overleden, werden bevindingen van de hartautopsie gevonden die overeenkwamen met (epi-)myocarditis.

Dus 20% van alle “plotselinge sterfgevallen” kort na COVID-vaccinatie worden veroorzaakt door myocarditis.

Ik zou de volgende vragen willen stellen:

  • Waarom voert de CDC geen autopsie uit (of laat die uitvoeren)?
  • Waarom beweren het CDC en fact-checkers dat myocarditis GEEN sterfgevallen veroorzaakt als ze niet eens autopsie uitvoeren op slachtoffers van vaccins?
  • Hoe kunnen fact-checkers worden geloofd als ze geen gegevens hebben om hun fact-checks te staven?

Onze autoriteiten beweren dat “myocarditis geen sterfgevallen veroorzaakt” om slechts één reden: zij weigerden autopsie te verrichten op slachtoffers van vaccins. Zodra eindelijk autopsies werden verricht op een representatieve steekproef van “plotselinge sterfgevallen”, zoals in de bovengenoemde Heidelbergse studie, bleek dat 20% van de plotselinge sterfgevallen verband hield met myocarditis.

De pathologen verklaren dat dit specifieke verloop van myocarditis nooit was waargenomen vóór de Covid-vaccins:

Gedurende de laatste 20 jaar van autopsiedienst in het universiteitsziekenhuis van Heidelberg hebben wij geen vergelijkbare myocardiale ontstekingsinfiltratie waargenomen.

Wat veroorzaakte andere 80% van de sterfgevallen?

Hier is de lijst met “doodsoorzaken” voor de meeste van deze onderwerpen. Met dank aan Brian Mowrey voor het aanwijzen. Veel daarvan verdienen hun eigen deelpost!!! Kijk naar plotseling optredende longontsteking, longembolie, trombi enz. Veel goed materiaal om mee te werken.

Het was waarschijnlijk erger voor jongere mensen!

De bovengenoemde Heidelberg studie werd gedaan op voornamelijk oude mensen die gedood werden door Covid vaccins.

De gemiddelde leeftijd bij overlijden was 58 jaar (tussen 46 en 75 jaar).

De reden hiervoor is dat deze sterfgevallen bij autopsie plaatsvonden in 2022 toen de 4e vaccindoses werden uitgedeeld. Jonge mensen werden eindelijk wijzer, en de meesten weigerden Covid vaccins op dit moment, dus niet zoveel jongere personen stierven. Helaas betekent dit dat jongere slachtoffers van Covid-vaccins, die in 2021 stierven, deze keer niet werden geanalyseerd.

Hun sterfgevallen werden genegeerd, doodgezwegen en in de doofpot gestopt. Zij stierven “voor de wetenschap”, werden voorgelogen, en hadden deze Covid injecties nooit nodig. Wij, de volwassenen, lieten hen in de steek, vergiftigden hen, negeerden hen en logen hun ouders voor. De meeste myocarditis slachtoffers die plotseling stierven werden nooit gediagnosticeerd.

Hun rouwende families worden niet gecompenseerd.

Wordt hun dood onder het tapijt geveegd? Of zullen er echte onderzoeken volgen? Wat denkt u?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Dokter beweert dat 50% van de kinderen die Myocarditis oplopen door COVID-vaccinatie binnen 5 jaar dood zullen zijn

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bernie
Bernie
2 maanden geleden

Het ergste van deze vaccins is dat 98% van de geïnjecteerde mensen helemaal geen vaccin nodig had. Want die zouden een infectie zonder symptomen hebben doorlopen en de B-cellen van hun immuunsysteem zouden nu precies hetzelfde doen als na vaccinatie (en waarschijnlijk beter). Maar zonder bijwerkingen. Zonder klonters in hun bloed. Zonder grafeen in haarvaten waar het misschien nooit meer uitgaat.

Bartelo
Bartelo
2 maanden geleden

Waarom telkens en alleen spreken over plotselinge sterfgevallen kort na vaccinatie. Er zijn nog zoveel meer (plotselinge overlijdens na een langere periode dat vaccinatie heeft plaatsgevonden. De ramp is vele malen groter.