De verwoesting die migranten al geruime tijd straffeloos aanrichten in Triëst heeft een omvang bereikt die de burgemeester van de stad, Roberto Dipiazza, niet langer kan accepteren. En om redenen die zijn vastgelegd in een video die op Facebook is geplaatst, waarin het ongegronde en ongerechtvaardigde vandalisme werd vastgelegd. Sanitaire voorzieningen worden vernield, vuil wordt overal verspreid en opgestapeld, meldt VoxNews.

Beschadigde installaties en monumenten, gedemonteerde deuren, enz. En de burgemeester, die minstens even ontmoedigd als verontwaardigd is, onderstreept dit in de video in niet mis te verstane bewoordingen door vertwijfeld te zeggen: “Alles, ze hebben alles vernield, en nu is er niets wat ik voor hen kan doen…”.

Zelfs tenten worden verrijkt.

Migranten verwoesten padvinderskamp

De video spreekt duidelijke taal. En laat de schade zien die de migranten in het padvinderskamp in Prosecco in de karst Triëst hebben aangericht, waar, zoals de burgemeester zelf in de video laat zien, enkele toiletten en verschillende meubelstukken vernield werden; en waar overal vuilnis te zien is.

Deze reeks opnamen, die begeleid worden van het commentaar van burgemeester Dpiazza, zorgen op dit moment in Triëst voor ontsteltenis en woede.

En dus kan men niet echt begrijpen waarom de migranten die in Triëst worden opgevangen alleen maar minachting voor hun gastland uiten in de beelden die verslag doen van de vernielingen en impliciet hun rechtvaardiging tonen. Arrogantie. En onbeschoftheid. Een bericht dat, niet verwonderlijk, burgemeester Dipiazza ertoe bracht de vraag te stellen: “Waarom moeten we het geld van Italiaanse burgers uitgeven? Waarom moeten we degenen helpen die zich zo gedragen? Waarom moeten we andere plaatsen zoeken om ze te huisvesten als ze alles zullen vernietigen?

Zijdelings detail: de Italiaanse autoriteiten nemen de door Frankrijk afgewezen illegale immigranten terug en zijn actief betrokken bij de uitreisblokkade, terwijl de Sloveense autoriteiten weigeren de illegale immigranten die in Triëst aankomen terug te nemen en een Italiaanse rechtbank de uitzetting naar het aangrenzende EU-land zelfs verboden heeft. Italië zit dus klem in het midden.

Net als in Afrika - Ze leven naakt in de Italiaanse bossen

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Beestachtig: Afrikaan verkracht Oekraïense vrouw (55) in Italië op de open straat – Giorgia Meloni aangevallen door anti-blanke media omdat ze de video deelt

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk
Henk
1 maand geleden

Diversity is (((our))) strength.

Namets
Namets
1 maand geleden

Kijk en dat is de bedoeling.
Miljoenen van dat Tuig naar Europa halen en dan gebruik maken van de Verdeel en Heers Tactiek uitlokken Burgeroorlog.
Zoveel mogelijk Chaos Creëren.

Ohje
Ohje
1 maand geleden

Ik hoop dat Nederland van Marokko wint.
Dan heb je een echt gezellig feestje.
Ook zal de kudde schaapjes dan misschien in de gaten hebben wie de baas is in Nederland.

Dee
Dee
1 maand geleden

Als ik mij hier in Portugal misdraag, dan krijg ik een boete en/of gevangenisstraf en dan ga ik als persona non grata het land uit.
Zal wel liggen aan het feit dat ik niet uit een land kom met een of andere exotische naam.