Tijdens een persconferentie voor nabestaanden op 25 november waarschuwde Dr. Masanori Fukushima, emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Kyoto, voor de schadelijke effecten van Covid-injecties, meldt The Expose:

“Gezien het brede scala aan bijwerkingen, zouden uiteindelijk miljarden levens in gevaar kunnen komen … U geeft triljoenen yen uit om de bevolking er toe aan te zetten om zich te laten injecteren … In vakbladen is het misverstand aan het licht gekomen en nu wordt begrepen hoe gevaarlijk het is.”

Dr. Masanori Fukushima heeft verschillende artikelen gepubliceerd over biomedisch onderzoek en translationele geneeskunde, en is, naast professor emeritus aan de Universiteit van Kyoto, werkzaam in het Translational Research Informatics Centre Foundation for Biomedical Research and Innovation, Kobe, Japan. Hij heeft meer dan 200 artikelen geschreven die meer dan 7000 keer zijn geciteerd.

Met een uitgebreide ervaring van de afgelopen drie decennia als medisch oncoloog in het Aichi Cancer Centre en het Kyoto University Hospital, heeft Dr. Fukushima zich beziggehouden met de praktijk en de verspreiding van standaard kankerbehandeling en de hervorming van het Japanse medische zorgsysteem en draagt hij tot op heden actief bij aan de opbouw van de infrastructuur van klinisch onderzoek gericht op translationeel onderzoek.

Wake Up tweette een ander fragment van de persconferentie, waarin een echtgenoot wiens vrouw werd gedood door een Covid-vaccin zei:

“Hoeveel mensen gaan jullie doden [met de vaccins]? … Wij, de mensen, zijn geen speelgoed of proefkonijnen.”

De bovenstaande clips komen uit een bijna twee uur durende video die u HIER op Odysee kunt vinden (alleen in het Japans).

De conferentie werd georganiseerd door Kazuhisa Ukawa om familieleden van mensen die na vaccinatie zijn overleden en mensen die zijn gediscrimineerd vanwege vaccinatiemandaten de kans te geven hun verhaal te vertellen en hen begeleiding en steun te bieden. Het doel van de conferentie, aldus Ukawa op zijn website, was om:

  • Advies verstrekken aan mensen met een vaccinatie om het papierwerk en de te volgen procedures voor de nationale en lokale overheden voor te bereiden.
  • Onderzoek en overleg met artsen.
  • Procesondersteuning voor degenen die gediscrimineerd zijn vanwege vaccinaties.
  • Ondersteuning bij collectieve rechtszaken voor de door vaccinaties getroffen personen en nabestaanden.

Op de website staat dat er sprake is van mensenrechtenschendingen als gevolg van vaccins. Zo mogen niet-gevaccineerde mensen geen verpleeghuizen of ziekenhuizen bezoeken, worden ze niet opgenomen in ziekenhuizen voor behandeling en worden ze gediscrimineerd op het werk.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uw regering probeert u te vermoorden: Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat COVID vaccinatie gaat leiden tot massale ontvolking

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
1 maand geleden

Dat het niet goed zit met de gifprikken was vanaf het eerste begin volstrekt duidelijk.

Hoe verstrekkend de gevolgen uiteindelijk kunnen zijn begint nu langzaam door te dringen.

Mijn inschatting is dat met elke Gifprik de levensverwachting ingekort wordt. Je gaat er meestal niet direct aan dood, maar de 80 of 90 die je anders gehaald zou hebben kun je helemaal vergeten.

Gezien het feit dat het Regime zich in de tijd dat COVID-19 achter de schermen voorbereid werd nogal druk maakte over de minimaal toegenomen levensverwachting, was het verminderen van die levensverwachting overduidelijk een belangrijke doelstelling van het Regime in het COVID project.

Nu zullen we zien waar die wens toe leidt.

Digital Overlord
Digital Overlord
1 maand geleden
Antwoord aan  Petra

Ter zijde: “Minimaal toegenomen levensverwachting”

Er zijn geen gegevens bekend van mensen die duidelijk 80+ jaar zijn geworden door onze huidige manier van leven. Onmogelijk.

Waarom?

Omdat mensen die vandaag 80 jaar worden in 1942 zijn geboren. Dat is dus vlak voor de industrialisering van het voedsel. Voedsel is nog steeds de primaire factor voor ons welzijn. De rest van de industrialisering daargelaten, want dat voegt alleen nog maar toe aan de onzin. Magnetrons, motorvoertuigen, EMF etc.

Ik roep dit al 10 jaar, dus toen ik ermee begon ging het over mensen die in 1932 zijn geboren. De academici en de overheden gebruiken dit argument al langer dan 10 jaar om te zeggen dat we alsmaar ouder worden. Wat niet waar is.

Inmiddels hebben we een maatschappij waar 1 op de 3 en spoedig 1 op de 1 te maken heeft met kanker. Of ze hebben het zelf, of iemand in hun omgeving heeft deze vorm van aftakeling.

Er zijn dus geen mensen die 80 jaar of ouder zijn geworden en te maken hebben gehad met de gevolgen van de industrialisering vanaf de moederschoot. En mijn generatie (ca. ’60 – ’80) valt daar dus wel onder. Maar wij kunnen nog geen 80 geworden zijn.

Statistieken die wijzen op mensen die 80+ jaar geworden zijn en daardoor dus een voorbeeld moeten zijn voor onze levensverwachting kun je direct in de prullenbak mieteren.

Digital Overlord
Digital Overlord
1 maand geleden

Fukushima. Ik lees alsmaar “F*ck You China”… Ik moet maar eens minder gaan lezen denk ik zo.