Kim Dotcom heeft op Twitter een perfect nauwkeurige diagnose gepubliceerd van de huidige trieste toestand van de geopolitieke zaken.

‘Hoe volkomen incompetent zijn de EU-leiders?’, vraagt Dotcom, ‘Eerst heeft de Amerikaanse regering de EU betrokken bij een proxy-oorlog met Rusland. Dan doen ze mee met de zelfmoordsancties tegen Rusland die de economie van de EU vernietigen en die van de VS sparen. Dan blazen de Anglo’s de pijpleidingen van hun grootste energieleverancier op. Nu betalen ze 4 keer meer voor gas uit de VS’.

Niet alleen is de EU niet meer concurrerend omdat haar industrie niet winstgevend kan zijn met deze nieuwe energieprijzen. Nu verhuist de EU-industrie naar de VS, omdat ze een aalmoes en goedkope energie krijgen. De de-industrialisatie van de EU door de VS is nu in volle gang.

We hebben het over biljoenen aan verliezen voor Europa in de komende tien jaar. Dit is een ongekende en voorbedachte overdracht van rijkdom van de EU naar de VS en een moedwillige vernietiging van de welvaart. EU-burgers betalen de prijs. Maar op de een of andere manier is Rusland de vijand? Wakker worden dwazen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het schokkende document: Hoe de VS de oorlog en de energiecrisis in Europa planden

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Balou
Balou
2 maanden geleden

Volledig juist: WAKKER WORDEN DWAZEN!!!!!!

Andre
Andre
2 maanden geleden

Washington heeft dus afscheid genomen van ons als bondgenoten. Maar voor Duitsland wees eerlijk wie durft daar nog in te investeren? Ze neutraliseren bedrijven ze blazen je investeringen op bevriezen je tegoeden. Niemand gaat nog in dat shithole van Scholz geld stoppen in welke vorm dan ook. De EU met 100.000 Ukie lijken Ursula moet weg. Oorlogs hitser NATO moet weg en de US moet oprotten samen met het Vaticaan en City of London. Zwitserland moet zn onschendbaarheid inleveren en Rutte moet voor straf op zn fietsje door een straat vol met Marokkanen fietsen. Mag die hufter wel bekertje koffie vast houden en roepen hoihoi. Het lukt ze niet meer en dat is maar goed ook.

Dee
Dee
2 maanden geleden

Vanuit de politiek zie ik het niet gebeuren. Ik zie eigenlijk helemaal niets gebeuren wat in het voordeel van Europa en de Europese volkeren zal zijn. De enige kans op verandering zal van ons, het volk moeten komen want ‘onze’ leiders zijn tegen ons en niet te vertrouwen. Zij zijn lachend bezig ons allemaal in diepe armoede en ellende te storten en maken zich liever druk om plastic koffiebekertjes en dat soort onzin. Ik wacht met smart op een grote volkswoede die zich tegen hen zal keren. Ik wacht op de dag, en ik bid dat ik het mee zal mogen maken, dat wij onze verschillen en geschillen opzij gaan zetten en ons gezamelijk tegen ONZE gezamelijke vijand zullen keren en eigenhandig het ontij gaan keren.
De vijand van mijn vijand is mijn vriend.

Eddy
Eddy
2 maanden geleden
Antwoord aan  Dee

Helemaal me eens. Ook ik brand van verlangen om dat schorem uit te roeien met wortel en tak. Ze voelen zich boven elke wet verheven en daarom moeten we ze met zinvol geweld uit onze maatschappij trappen. Laat het alsjeblieft niet te lang meer duren want er is al zoveel leed en ellende door deze figuren veroorzaakt en mijn geduld en hoop raken op.

Dee
Dee
2 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

A hungry man is an angry man.
(Bob Marley)

Petra
2 maanden geleden

Onze leiders zijn niet onbekwaam, ze zijn opzettelijk KWAADAARDIG.

De vernietiging van Europa is het plan dat ze steunen. Let maar op.

Mork
Mork
2 maanden geleden

Er MOET wat gebeuren vanuit het volk.
Ik zie en maak me zorgen om de toekomst voor mijn kinderen en kleinkinderen.

We moeten met zijn alle de boer op en patriottisch zijn.
Zachte demonstraties is over.

Bewapenen en beschermen over onze veiligheid is een plicht.
Den Haag moet plat.
Liefst gisteren dan vandaag.

Mensen, Het is oorlog tegen onze ongekozen regime.