In het totaal verdorven San Francisco vol met junkies, homo’s, linksen en negers is de criminaliteit compleet uit de spuigaten gelopen.

In 2021 kwam de stad met een plan om criminelen 300 dollar per maand te betalen om niet op andere mensen te schieten.

Het hielp natuurlijk niet en de criminaliteit, inclusief moord, bleef stijgen in 2022, meldt WND.

Vóór de Corona-crisis was San Francisco Amerika’s hoofdstad van de auto-inbraken, maar nu er minder toeristen komen, hebben de criminelen hun aandacht verlegd naar inbraken en misdrijven met vuurwapens. In de eerste helft van het jaar zijn 119 slachtoffers van vuurwapenmisdrijven geregistreerd, twee keer zoveel als in dezelfde periode in 2020.

Ook het aantal drugsdelicten nam toe. The Economist schrijft dat er in 2020 in San Francisco ongeveer 700 sterfgevallen door overdosis waren, voornamelijk door fentanyl: meer dan het dubbele van het aantal door COVID-19.

Niets helpt in de homohoofdstad.

Nu hebben de hoofdcommissarissen van San Francisco dinsdag gestemd voor toestemming aan de politie om in sommige levensbedreigende noodsituaties mogelijk dodelijke op afstand bestuurde robots te gebruiken, aldus de Associated Press.

De politie van San Francisco (SFPD) zou op afstand robots met explosieven kunnen inzetten tegen een “gewelddadige, gewapende of gevaarlijke verdachte”, zei SFPD-woordvoerder Allison Maxie in een verklaring aan de AP.

Robots met explosieven om de verdachten gelijk in duizend stukjes te blazen …

Aaron Peskin, de voorzitter van het reglementen comité, probeerde het gebruik van robots door de politie te beperken door de verklaring op te nemen: “Robots mogen niet worden gebruikt voor gebruik van geweld tegen een persoon.”, meldt Reclaim the Net.

Het departement, dat het voorgestelde beleid opstelde, verwierp de suggestie van Peskin. Het werd vervangen door: “Robots zullen alleen worden gebruikt als een dodelijk geweld optie wanneer het risico van verlies van leven voor leden van het publiek of agenten dreigt en zwaarder weegt dan elke andere geweldsoptie beschikbaar voor SFPD.”

“Het oorspronkelijke beleid dat ze indienden was eigenlijk stil over de vraag of robots dodelijk geweld konden gebruiken,” zei Peskin. Hij legde uit dat hij het voorgestelde beleid goedkeurde omdat de politie betoogde dat “er scenario’s kunnen zijn waarbij de inzet van dodelijk geweld de enige optie is.”

Het ontwerpbeleid stelt dat de robots kunnen worden gebruikt voor “training en simulaties, aanhoudingen van misdadigers, kritieke incidenten, dwingende omstandigheden, het uitvoeren van een bevelschrift of tijdens de beoordeling van verdachte apparaten”. Maar in extreme situaties kunnen ze gebruikt worden om te doden.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Is dit een extreme situatie en zullen hier killer robots tegen ingezet gaan worden?

Nieuw lied van het San Francisco homo mannenkoor: ‘We zullen je kinderen bekeren, we komen voor hen’

4.5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan P
Johan P
1 maand geleden

Het probleem is dat dit wel een precedent schept.

Digital Overlord
Digital Overlord
1 maand geleden

En hoe zit het met de veiligheid van de computer die er in zit? Hackers kunnen overal in komen, dus ook in die robots. Ik hoef niet uit te leggen welke scenario’s er dan mogelijk worden.