Beste lezers, ik heb u de afgelopen jaren genoeg informatie gegeven om u te laten weten dat het Covid-virus niet de bedreiging was die het werd voorgesteld en dat het “vaccin” noch effectief noch veilig was. Het Covid-virus kwam niet uit een vleermuizengrot, maar van NIH-financiering, eerst aan de Universiteit van North Carolina en daarna in Wuhan, China. De “pandemie” was een orkestratie voor winst, macht en, zo blijkt uit de sterfgevallen, handicaps, onvruchtbaarheid en doodgeborenen veroorzaakt door het “vaccin”, bevolkingsvermindering. In feite zijn de mRNA “vaccins”, biowapens, schrijft Paul Craig Roberts.

De Pfizer-documenten die op last van de rechtbank zijn vrijgegeven, tonen aan dat Pfizer van tevoren wist dat het “vaccin” miskramen en doodgeboren kinderen, hartproblemen, neurologische problemen en de dood veroorzaakte. Toch gingen het bedrijf en de volksgezondheidsinstanties die verantwoordelijk zijn voor de bescherming van de volksgezondheid door en creëerden een klimaat van angst, gebaseerd op de leugen dat er geen behandeling beschikbaar was, en injecteerden 70% van de Amerikaanse bevolking met een ongeteste stof op basis van een “noodtoestemming”.

Om het duidelijk te stellen: de farmaceutische bedrijven, NIH, CDC, FDA, WHO, politici, instituten, medische genootschappen en medische raden dwongen een meerderheid van de Amerikaanse bevolking met angst en mandaten Russische roulette te spelen met een “vaccin” dat hun leven zou kunnen beëindigen of vernietigen.

Ondanks deze enorme misdaad, is de enige vraag naar verantwoording tot nu toe een civiele rechtszaak.

Was dit enorme kwaad slechts een vergissing? Absoluut niet. Zoals de documenten van Pfizer, die Pfizer 75 jaar lang achter slot en grendel wilde houden, duidelijk maken, wisten de farmaceutische bedrijven van het buitensporige gevaar van het “vaccin”.

Was het vaccin bedoeld als een maatregel om de bevolking te verminderen? Het bewijs is aanzienlijk. Het feit dat Bill Gates en een hele reeks elites en organisaties al tientallen jaren ijveren voor bevolkingsvermindering, en dat er tien jaar of langer onderzoek is gedaan naar de ontwikkeling van het Covid-virus, wijst erop dat het “vaccin” een bedoeling had die niet wordt erkend, maar we zullen het nooit weten tenzij iemand bekent.

Het proces om artsen, medische wetenschappers en verpleegkundige klokkenluiders die door de autoriteiten ongewenste feiten aandragen te ontmannen, gaat door. De hoerenmedia hebben er alles aan gedaan om de misdaad die de mensheid is aangedaan in de doofpot te stoppen. Het kwaad is zo satanisch dat het een wonder zal zijn als het in twijfel trekken van het officiële Covid-verhaal niet illegaal wordt gemaakt. Deze uitkomst lijkt onvermijdelijk, want als de waarheid naar buiten komt, stort het vertrouwen in de overheid in.

Het is mogelijk dat het publiek mentaal en emotioneel niet sterk genoeg is om de feiten te accepteren. De regering, die wegkwam met de moorden op John Kennedy, Robert Kennedy, Martin Luther King, 9/11 gebruikt om twee decennia oorlog in het Midden-Oosten en Noord-Afrika te starten, en een aantal andere misdaden, rekent op het geloof dat “onze regering ons dit niet zou aandoen”. Dat geloof verdoemt de mensheid tot controle door The Matrix.

Hieronder volgen nog enkele rapporten over het “vaccin”:

Eerder onderdrukt onderzoek bevestigt de gevaren van het vaccin

door Dr. Russell Blaylock

Deskundigen hebben opgemerkt dat zeer weinig van de informatie die in medische tijdschriften verschijnt betrouwbaar is. De manipulatie van wetenschappelijke tijdschriften is een groeiend probleem dat ik in het verleden heb behandeld, inclusief onderzoek dat beïnvloed of rechtstreeks gecontroleerd wordt door farmaceutische bedrijven en dat verschijnt als ghostwriting van medische artikelen.

Het doel is natuurlijk om praktiserende artsen ertoe aan te zetten de geneesmiddelen van deze bedrijven te gebruiken.

Bovendien beïnvloeden farmaceutische bedrijven zwaar het onderzoek, de medische opleiding en de artsenopleiding van grote medische centra door massale donaties en door het manipuleren van federale agentschappen zoals de CDC, FDA en NIH.

Deze invloed strekt zich uit tot vrijwel alle medische verenigingen, waaronder de American Academy of Pediatrics, de AMA en de meeste andere.

Tenslotte gebruiken farmaceutische fabrikanten hun enorme rijkdom om de media te beïnvloeden, zelfs plaatselijke nieuwsuitzendingen.

Bekijk de volledige brief hier.

Was winstbejag de enige reden om 70% van de Amerikaanse bevolking opzettelijk te injecteren met een dodelijke stof? Hoeveel procent van Europa, Azië, Latijns-Amerika, Afrika?

Kunnen zoveel betrokken regeringen, medische autoriteiten en media uitschot verantwoordelijk worden gehouden voor de ergste genocide in de menselijke geschiedenis?

The Covid “Killer Vaccine”. People Are Dying All Over the World. It’s A Criminal Undertaking

Video: Warning: ‘Vaccine Is Worse than We Feared, Could be Looking at Hundreds of Thousands More Dead’

“The Worldwide Corona Crisis, Global Coup d’Etat Against Humanity” by Michel Chossudovsky

Pfizer documenten vrijgegeven terwijl u naar Oekraïne keek - Ontelbare doden, bijwerkingen, miskramen

Het corrupte Biden-regime diende als marketeer voor de dodelijke prik

Jaarlijkse inkomsten Pfizer naar verwachting $101,3 miljard in 2022, dankzij COVID jab, die infectie of verspreiding niet voorkomt

Pfizer jaarlijkse inkomsten: In een artikel van 4 november 2022,9 bespreekt klinisch en volksgezondheidsarts Dr. David Bell de kunst – en de prijs – van het liegen, waarbij hij opmerkt dat hoe verder een leugen afstaat van de werkelijkheid, hoe groter de kans van slagen is, dankzij de eigenaardigheden van de menselijke natuur en de normale psychologie:

“In een vorige functie had ik een baas die veel loog. De leugens waren pure fantasie, maar groots opgezet en met oprechtheid gebracht. Ze waren zeer succesvol.

“Dit succes was gebaseerd op de onwil van de meeste mensen om te bedenken dat iemand in een gezaghebbende positie in een humanitaire organisatie elke schijn van realiteit volledig zou negeren.

“De mensen namen aan dat de beweringen waar moesten zijn, omdat het in die omstandigheden onmogelijk leek om informatie in die mate te fabriceren.

“Het principe van Really Big Lies is gebaseerd op leugens die zo ver van de werkelijkheid afstaan dat de luisteraar aanneemt dat zijn eigen perceptie niet klopt, in plaats van te twijfelen aan de beweringen van degene die de leugens vertelt.

“Alleen een krankzinnige of belachelijke persoon zou zulke bizarre beweringen doen, en een geloofwaardige instelling zou zo iemand niet in dienst nemen.

“Aangezien de instelling blijkbaar geloofwaardig is, moeten de beweringen dus ook geloofwaardig zijn.

“Kleinere leugens daarentegen zullen waarschijnlijk worden waargenomen als voldoende dicht bij de bekende werkelijkheid om aantoonbaar onjuist te zijn. De waarheid verzinnen kan effectiever zijn dan haar verbuigen.”

Ik geloof dat dit precies de strategie is die Big Pharma, gezondheidsinstanties, overheidsfunctionarissen en de propaganda-afdeling van de diepe staat de afgelopen drie jaar hebben toegepast.

Hun beweringen waren zo ver verwijderd van elke schijn van realiteit, dat iedereen die zich bewust was van de feiten zich meer dan een beetje gek voelde.

Helaas, hoewel de meeste mensen een moreel en ethisch kompas hebben, volgen weinigen dat uiteindelijk wanneer ze geconfronteerd worden met psychopaten met gezag en de groepsdruk om zich te conformeren. Zoals Bell opmerkt, ondersteunen goede teamspelers bijna altijd valse verhalen, en degenen die weigeren mee te gaan in wat duidelijk leugens zijn, zijn vaak maar een kleine minderheid.

Winst door misleiding


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uw regering probeert u te vermoorden: Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat COVID vaccinatie gaat leiden tot massale ontvolking

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ohje
ohje
1 maand geleden

Een mens is een mens en niet voor niets afkomstig van de apen.

Qvic
Qvic
1 maand geleden

Als je opgegroeid bent tussen keihard liegende ouders, broers en zussen, dan herken je al heel snel de tactieken van de misleidingen. Dat deze tactieken nagenoeg op iedere psychopaat, narcist en sociopaat van toepassing zijn, valt hun lichaamstaal bij mij direct op, zodra ze keiharde leugens verkondigen als de zogenaamde enige waarheid. Daar zij alle meesters waren om op je emotie in te spelen door met woorden te spelen. Zodat jij van je stuk af wordt geduwd met hun woordenspel. Maar zij hadden bijna nagenoeg ook de zelfde zwakke punten, die jij dan tegen hen kon gebruiken. Dat zijn o.a. of zij daar schriftelijke bewijzen zwart op wit van hebben, zo dat buitenstaanders hun onderwerp kunnen staven. Of hen met kritische weder vragen confronteren over hoe en wat. Want dan worden ze al nerveus in hun lichaamstaal. Vooral al als jij een insider bent van die materie, waar zij het over hebben. Confronteer jij ze met de ware gegevens, dan proberen ze elke vraag te ontwijken en jouw zo snel mogelijk uit de discussie te halen door met stop worden te gaan gebruiken. Zoals racist, ongelovige, ontkenner, nazi, fascist e.d. Als zij aan de verliezende hand zijn, zijn het net kleine kinderen. Die gaan dan ook hun stem verheffen en/of schreeuwen en stampen met hun voeten en/of alles kapot maken, als zij hun zin niet kunnen krijgen.Omdat dat jij je niet laat dwingen/manipuleren door hen.