Een studie uitgevoerd door wetenschappers van de Universiteit van Colorado bevestigt dat de overgrote meerderheid van de mensheid absoluut geen keuze heeft gehad bij het al dan niet krijgen van de Covid-19 injectie omdat de gevaccineerden de door de injecties gegenereerde antilichamen via aerosolen hebben overgedragen, meldt The Expose.

De bevindingen komen echter niet als een verrassing, want een vertrouwelijk Pfizer-document had al bevestigd dat blootstelling aan de mRNA-injecties perfect mogelijk was door huid-op-huidcontact en het inademen van dezelfde lucht als iemand die de Covid-19 injectie had gekregen.

Zij voegen helaas ook gewicht toe aan de beweringen van Dr. Phillipe van Welbergen, die heeft aangetoond dat grafeen, een verondersteld niet bekendgemaakt ingrediënt van de Covid-19 injecties, wordt overgedragen van de gevaccineerden op de niet-gevaccineerden en rode bloedcellen vernietigt en gevaarlijke bloedklonters veroorzaakt.

De studie, getiteld ‘Evidence for Aerosol Transfer of SARS-CoV2-specific Humoral Immunity’, en gepubliceerd op 1 mei 2022, werd uitgevoerd door de volgende wetenschappers voor de Universiteit van Colorado.

Ross M. Kedl, Elena Hsieh,
Thomas E. Morrison,
Gabriela Samayoa-Reyes,
Siobhan Flaherty,
Conner L. Jackson,
Rosemary Rochford.

De samenvatting van de studie luidt als volgt –

Ondanks de voor de hand liggende wetenschap dat besmettelijke deeltjes kunnen worden uitgewisseld via de ademhaling, is de vraag of andere bestanddelen van het neus- of mondvocht kunnen worden uitgewisseld tussen gastheren verrassend genoeg zelfs nooit gesteld, laat staan onderzocht.

De omstandigheden van de huidige pandemie boden een unieke gelegenheid om dit provocerende idee grondig te onderzoeken. Onze gegevens leveren het bewijs voor een nieuw mechanisme waardoor kudde-immuniteit zich kan manifesteren, namelijk de aërosoloverdracht van antilichamen tussen immune en niet-immune gastheren.

En hier zijn de belangrijkste bevindingen van de auteurs van de studie –

De uitgebreide mandaten voor het dragen van maskers in zowel sociale als werkomgevingen boden een unieke gelegenheid om de mogelijkheid te evalueren van aerosol verspreiding van antilichamen van gevaccineerde personen.

Met behulp van een op flowcytometrie gebaseerde Multiplex Microsphere Immunoassay (MMIA) om SARS-CoV-2-specifieke antilichamen te detecteren (Fig 1A en B) 4,5 en een eerder gebruikte methode om antilichamen te elueren uit gerehydrateerde gedroogde bloedvlekken (DBS), identificeerden we anti-SARS-CoV-2-specifieke antilichamen geëlueerd uit chirurgische gezichtsmaskers gedragen door gevaccineerde laboratoriumleden gedoneerd aan het einde van een werkdag.

In overeenstemming met de door anderen gemelde resultaten identificeerden wij zowel IgG als IgA in speeksel van gevaccineerde personen (Fig. 1C en D). Het was dan ook niet verrassend om zowel IgG als IgA te detecteren na elutie van antilichamen uit gezichtsmaskers (Fig 1C en D).

Gezien deze waarnemingen stelden wij de hypothese dat druppel/aërosol-antilichaamoverdracht tussen personen zou kunnen plaatsvinden, net zoals druppel/aërosol-virusdeeltjes langs dezelfde weg kunnen worden uitgewisseld.

bron

Dit betekent dat de verspreiding van het Covid-19 vaccin perfect mogelijk is als we rekening houden met een studie die in opdracht van Pfizer in Japan is uitgevoerd.

De studie observeerde de verspreiding van de Covid-19 injectie in het lichaam van Wister-ratten over een periode van 48 uur. Een van de meest verontrustende bevindingen van de studie is het feit dat de Pfizer-injectie zich na verloop van tijd ophoopt in de eierstokken. De hoogste concentratie werd vastgesteld in de lever. Maar het stapelt zich ook op in de speekselklieren op de huid.

bron

Het is niet bekend of de injectie zich na 48 uur blijft ophopen, omdat de waarnemingen na deze tijd in het onderzoek zijn gestopt. Maar deze resultaten in combinatie met de eerste studie hierboven vertellen ons dat een niet-gevaccineerde persoon gedurende minimaal 48 uur het risico loopt te worden blootgesteld aan de Covid-19 injectie als hij dezelfde lucht inademt als of de huid aanraakt van een persoon die gevaccineerd is.

Dit is echter geen verrassing, want Pfizer heeft dit toegegeven in zijn document  ‘A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND, DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY, IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS’.

Document Pfizer bevestigt miskramen, zelfs door huidcontact met gevaccineerden

Het document bevat een heel hoofdstuk over de mogelijkheid van ‘mRNA-vaccin shedding’, waarbij het mogelijk is dat personen die in de nabijheid zijn geweest van iemand die de Pfizer mRNA-prik heeft gehad, een bijwerking krijgen.

In punt 8.3.5 van het document wordt beschreven hoe blootstelling tijdens zwangerschap of borstvoeding aan de Pfizer mRNA jab tijdens de proeven binnen 24 uur na ontdekking door de onderzoeker aan Pfizer Safety moet worden gemeld. Dit is vreemd, want zwangere vrouwen / kersverse moeders maakten en maken geen deel uit van de veiligheidsproeven. Dus hoe kunnen zij worden blootgesteld?

bron

Welnu, Pfizer bevestigt dat blootstelling tijdens de zwangerschap kan plaatsvinden als wordt vastgesteld dat een vrouw zwanger is en tijdens de zwangerschap in de omgeving aan het vaccin wordt blootgesteld. Het document stelt dat blootstelling tijdens de zwangerschap kan plaatsvinden als een vrouwelijk familielid of zorgverlener meldt dat zij zwanger is na te zijn blootgesteld aan de studie-interventie door inademing of huidcontact. Of als een mannelijk familielid van een zorgverlener die door inademing of huidcontact aan de studie-interventie is blootgesteld, vervolgens zijn vrouwelijke partner blootstelt vóór of rond het tijdstip van de conceptie.

bron

In lekentaal: Pfizer geeft in dit document toe dat het mogelijk is een ander mens aan het mRNA Covid-vaccin bloot te stellen door gewoon dezelfde lucht in te ademen of de huid van de gevaccineerde persoon aan te raken.

Dit alles maakt de bevindingen van Dr. Philippe van Welbergen des te verontrustender.

Dr. Philippe van Welbergen (“Dr. Philippe”), medisch directeur van Biomedical Clinics, was een van de eersten die het publiek waarschuwde voor de schade die aan het bloed van mensen wordt toegebracht door Covid-injecties door vorig jaar beelden vrij te geven van bloedmonsters onder de microscoop.

Begin juli 2021 werd Dr. Philippe geïnterviewd en legde uit dat toen zijn patiënten begonnen te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, soms zelfs verlamming en een laat begin van zware menstruatie (vrouwen vanaf 60 jaar), hij bloedmonsters nam.

Hun bloed vertoonde ongewone buisvormige structuren, sommige deeltjes die oplichtten en veel beschadigde cellen. Weinig gezonde cellen waren zichtbaar. Tot drie maanden eerder had hij deze formaties nog nooit in bloed gezien.

Toen, in februari 2022, presenteerde Dr. Philippe beelden van zijn laatste bloeddia’s en legde uit wat de beelden laten zien. Zijn dia’s laten zien dat vaccinvrije patiënten zijn “besmet” met vaccintoxinen door vervelling, waaronder wat beweerd wordt grafeen te zijn.

Een volledig overzicht van zijn dia’s kan hier worden bekeken. Maar hier is een kort fragment van zijn presentatie –

Dr. Philippe van Welbergen toonde aan dat het grafeen dat bij mensen wordt geïnjecteerd, zich organiseert en groeit tot grotere vezels en structuren, magnetische eigenschappen of elektrische lading krijgt en dat de vezels tekenen van complexere structuren met strepen vertonen.

Hij toonde ook aan dat “scherven” grafeen worden overgebracht van “gevaccineerden” naar vaccinvrije of niet-gevaccineerde mensen die hun rode bloedcellen vernietigen en bij de niet-gevaccineerden bloedklonters veroorzaken.

Het was blijkbaar nooit nodig om een buitensporige hoeveelheid belastinggeld te verspillen aan propaganda om het publiek te dwingen de Covid-19 injecties te krijgen. Omdat de belastingbetaler nooit een keuze had. Ze hoefden alleen maar te ademen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Dokters ontdekken dat grafeen wordt overgedragen van gevaccineerden naar niet-gevaccineerden, bloedcellen vernietigt en bloedklonters veroorzaakt

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tigron
Tigron
2 maanden geleden

OK, en wat gaan de ongevaccineerden nu doen?
Zichzelf opsluiten en ieder ander mens vermijden omdat die mogelijk geprikt is?
Het is weer hetzelfde liedje; men moet hoe dan ook bang blijven, erg bang.
Men wil blijkbaar de onderlinge verbondenheid tussen mensen helemaal kapot maken zodat ze makkelijker bestuurbaar worden.
Ik zie er nog van komen dat de gevaccineerden of ongevaccineerden een of ander symbool op hun jas moet naaien om herkenbaar te zijn…….

Xander
Xander
2 maanden geleden
Antwoord aan  Tigron

Je hebt gelijk, want je kunt niets met dit bericht. Als het waar is, doe je er niets aan. En dan wat? Je kunt onmogelijk wegblijven van geïnjecteerden. Eerst moest de familie wegblijven van elkaar wegens ‘besmetting’, toen moest iedereen wegblijven van de ‘ongevaccineerden’, nu moeten de ongevaccineerden wegblijven van de gevaccineerden? We mochten de landsgrens niet over, weten we dat nog? Verdeel en heers, dat is het motto. En ik hou – als ongevaccineerde – van mijn (gevaccineerde) familie. Ik geef ze een knuffel en een kus, ook toen het niet “mocht”. Werkelijk, wat een tirannie is over de bevolking afgeroepen. Soms lijkt het wel alsof iedereen is vergeten wat er de afgelopen 3 jaar is gebeurd.

Roos Despot
Roos Despot
1 maand geleden
Antwoord aan  Tigron

Of gele ster krijgen?

Roos Despot
Roos Despot
1 maand geleden

Genocide!!!