Iedereen weet dat als je zand in de benzinetank van een auto giet, het uiteindelijk de motor zal vernietigen. Hij raakt verstopt en werkt niet meer. Kapot. Mooie metafoor voor wat er nu gebeurt met het vaccin, hè?

Ik wil niet beschuldigd worden van angstzaaierij, maar zij zijn begonnen, schrijft Todd Hayen. Dus laten we rond het kampvuur zitten met een paar marshmallows op stokjes en wat griezelverhalen vertellen voor we naar bed gaan.

Wat als…

Wat als Henry Kissinger, de bouwers van de Georgia Guidestones (die niet meer bestaan), Bill Gates, Vader Schwab, en een paar anderen die zulke onbespreekbare dingen hebben gezegd als dat de planeet veel beter af zou zijn met minder mensen, gelijk hadden? En laten we ons eens voorstellen dat “wie” deze mensen ook zijn, besloten hebben een dergelijk plan uit te voeren?

Een slim idee zou zijn om een virus uit te vinden dat net gevaarlijk genoeg is om de massa’s in paniek te brengen.

Laat ze dan smeken om een medische oplossing om de gevreesde boogieman te vernietigen die vastbesloten is de helft van de bevolking te doden.

Laten we dan zeggen dat diezelfde uitvinders van het “virus” een nepmiddel hebben bedacht in de vorm van een wondervaccin en een angstcampagne beginnen om elke levende ziel te dwingen zich te laten prikken. Dit alles in een poging om hun leven te redden (en niet te vergeten dat van al hun vrienden en familieleden).

Dit nep-vaccin zou inderdaad nep zijn in zijn claim om het virus uit te roeien, maar niet nep in het slagen van zijn ware, geheime missie – de eliminatie van het meeste menselijke leven op de planeet.

Klaar om de s’mores weg te gooien en in je veilige slaapzak te kruipen? Niet zo snel.

Waarom hebben ze dan niet gewoon het menselijk leven uitgeroeid met de originele virusuitvinding?

Maar dat zou veel te eenvoudig zijn. Trouwens, een gegarandeerde dodelijke ziekte verspreid door menselijk contact kan iedereen bereiken.

Ze moeten het veilig genoeg maken zodat de daders het zelf niet krijgen, maar gevaarlijk genoeg dat ze iedereen kunnen overhalen het vaccin te nemen.

Bovendien is het virus niet zo makkelijk te controleren als een vaccin (daarom is er misschien helemaal geen virus).

En een verschrikkelijke dodelijke ziekte die opzettelijk op ons allen wordt losgelaten is erg rommelig – overvolle ziekenhuizen, mensen die op straat sterven, gejammer en tandengeknars – erg rommelig.

Het is ook nogal voor de hand liggend. Uiteindelijk zou iemand achter het plan komen, en zouden er koppen rollen (nou, mensen hebben dit deel van het plan zeker ontdekt…en ik zie nog steeds geen koppen rollen).

Dus voer het vaccin in. Het is de sleutel tot het slagen van deze genocide. Hier zijn de goede punten.

  1. Mensen zullen zich ongetwijfeld haasten om de prik te krijgen (ik ben nog steeds verbijsterd waarom zoveel mensen zo goedgelovig zijn, maar het is zo).
  2. Niet alle prikken hoeven meteen dodelijk te zijn; uiteindelijk zullen mensen steeds opnieuw worden geprikt, dus de dodelijke prik zal snel genoeg komen. Het beste is om het een beetje te spreiden.
  3. Zoals zand in een benzinetank, kunnen de slechte effecten langzaam komen. Lichamelijke systemen zullen afbreken en instorten, en dit zal gebeuren in verschillende belangrijke, maar verschillende gebieden van de menselijke fysiologie – hart, neurologisch, bloedsomloop. Het zal zelfs steriliteit en doodgeboorte veroorzaken bij sommigen. (Niet allemaal! Deze onzekerheid is een belangrijk onderdeel om de verwarring in stand te houden).
  4. Zoals 3 hierboven, zullen de effecten van het vaccin misleidend zijn. Ook kanker kan velen doden. Mensen die niet goed opgeleid zijn in de medische wetenschap zullen niet geloven dat één kleine injectie zo’n negatief effect kan hebben op het hele lichaam… maar de wetenschap zegt ons dat dit inderdaad het geval is.
  5. Ja, een deel van de bijkomende schade zal bestaan uit mensen die onmiddellijk aan de prik sterven, zoals we nu zien, maar dat is onbeduidend. De echte schade kan tientallen jaren duren.

Lijkt me een perfect plan – eerst werd het virus uitgevonden om de angstbasis te creëren voor de volgende stap, het vaccin. Het vaccin was ontworpen om langzaam te doden, hoewel in het begin sommigen een acute reactie hadden, maar de meesten niet. Over een decennium of twee (zo niet langer voor sommigen) zullen mensen bezwijken, de geboortecijfers zullen dalen en de bevolking zal afnemen.

Gezien hoe dom en onverantwoordelijk de bevolking is geweest, zullen de meeste mensen het niet eens merken.

Natuurlijk zullen de machthebbers de ondergang van het menselijk ras wijten aan bijna alles, Covid zelf, klimaatverandering, Poetin, Trump, en misschien zelfs een paar paddestoelwolken voor de goede orde – en om nog een zondebok te geven – “de hoge stralingsniveaus veroorzaken meer kankergevallen…”.

Yadda yadda. Je snapt het wel.

Dit idee lijkt het meest plausibel en verklaart de meeste acties die we vandaag de dag in de wereld zien plaatsvinden. De vaccinatie push is nog steeds sterk, met Trudeau’s recente (een paar maanden geleden) “dreigement” toespraak: “vaccineer of anders”.

We zien dat het lege vaccin dreigement nog steeds wordt gehamerd in krankzinnig volgzame schapen (ja, schapen) over de hele wereld. Ze hebben de angstbasis niet eens meer nodig. Net als Skinner’s gedragsgemodificeerde duiven en ratten, blijven ze gewoon pikken, zelfs zonder dat er voedsel wordt beloond of een schok wordt toegediend.

Waarom nog steeds het Covid vaccin? Wel, hoe meer er gevaccineerd worden, hoe meer ze verzekerd zijn van een succes met het plan. Niet iedereen zal sterven, nogmaals, dat zou niet verstandig zijn. Dus een zeer hoog percentage moet worden geprikt om het aantal doden te dekken dat het de moeite waard zou maken – na verloop van tijd.

Dat is een reden waarom het belangrijk is om door te gaan met de booster campagne. Ze willen er ook voor zorgen dat er niet te veel baby’s geboren kunnen worden, zodat een nieuwe creatie van nutteloze eters niet opnieuw de aarde opwarmt (oh, juist, een opwarmende planeet is slechts een deel van de angstbasis).

Als Covid geen pit meer heeft, verzinnen ze gewoon een ander schrikmiddel zoals RSV of zelfs een “oldie but goody”, de altijd evoluerende gewone griep. Alle vaccins, voor wat dan ook, zullen uiteindelijk van de mRNA variant zijn, dus ze zijn zeker gedekt.

Behoorlijk briljant, hè?

Met minder mensen op de planeet, zal het resterende kleine aantal nogal meegaand zijn door de zware hersenspoeling die ze hebben ondergaan. Survival of the fittest sheep zogezegd. Deze mensen zullen digitale ID’s bij zich dragen, geen geld waar ze controle over hebben, en geen lichamelijke autonomie.

Super schapen. Makkelijk.

Het lijkt erop dat dit plan waterdicht is. Slechts één opvallende fout springt eruit, waarvan ik niet kan geloven dat ze er geen rekening mee hebben gehouden. Dat zijn wij.

Een vrij groot deel van de bevolking die overblijft zal bestaan uit dissidenten en rebellen – slimme mensen die tegen elke prijs niet in deze gekke streken trappen – en ze zullen zich kunnen voortplanten! Wat gaan ze met ons doen? Er is niet veel fantasie voor nodig om dat te bedenken.

Maar misschien zijn we inderdaad slim genoeg om daar ook niet in te trappen. Laten we het hopen.

Eet je s’mores en ga naar bed, verhaaltjes tijd is voorbij.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Slow motion genocide: Oversterfte stijgt wereldwijd met 40% na vaccinatiecampagne

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
2 maanden geleden

Ze hadden helemaal geen echt virus nodig.
Iedereen zat aan de liegbuis gekluisterd, en geloofde het allemaal.
Ze bouwden het heel langzaam op.
En daarom was het voor velen zo geloofwaardig.
En als je onze overheid niet meer kunt vertrouwen, wie dan wel?
Het zou het ultieme verraad zijn.

Tjeu
Tjeu
2 maanden geleden
Antwoord aan  John

Vertrouw op je zelf en probeer je leven zo in te richten dat ze weinig vat op je leven hebben.

NOWAR
NOWAR
2 maanden geleden

Jes en daarom kwam het nepvirus dan ook uit Wuhan .Lekker in verweggistan …niet te controleren…. Nu ben ik al jaren bezig met het verzet tegen de NWO en heb veel contacten……Zo kreeg ik een klein, op een kladblaadje geschreven berichtje uit Wuhan op het toen nog okeje feestboek daar stond, door een Chinese verpleegster geschreven tekst in het Engels; This is a hoax there is no virus you are biing lied too…..Ik dacht HUH? dit moet waar zijn zo n onnozel briefje
En ja ik dacht na als het echt een door de WEF rondgestrooid virus is dan gaan die reptielen zelf ook dood zo logisch….

Albert
Albert
2 maanden geleden

Eerst angst aanpraten over een killervirus en eindeloos herhaling van het woord besmetting in elk nieuwsbericht en toen kwam de spuit. Gelukkig bedachten ze volkomen idiote regels, dat maakt veel mensen wakker die zagen dat er iets helemaal niet klopt.

Je mag met het virus wel alcohol drinken maar dat mag niet na 20:00 uur gekocht zijn, een avondklok als vrijwel iedereen slaapt, anderhalf meter in de buitenlucht maar niet in de bus of auto. Er was een test nodig om te weten of je het killervirus hebt. Virussen die aantallen mensen kunnen tellen. Winkels eerder dicht waardoor je juist meer mensen gelijktijdig in de winkel krijgt. Boetes voor het niet dragen van niet-werkende mondkapjes en verbod op medisch mondkapjes. De spuit nemen voor een ander, ga zo maar door.

Gelukkig maar, als het allemaal wel logisch was hadden veel meer mensen de spuit genomen.

margot
2 maanden geleden
Antwoord aan  Albert

En je vergeet nog iets je mocht gaan zitten aan een tafeltje om iets te nuttigen en dan mocht je even dat mombaskertje afdoen maar zeker niet staande aan de toog iets nuttigen want daar wemelde het van die kleine klootzakjes en mensen volgden dat gedwee op en hier in Belgie mocht je vorig jaar met de feestdagen wel 4 mensen uitnodigen maar dan buiten in je tuin “als je die dan had”…doch 1 persoon van de 4 gasten mocht je wc gebruiken de andere 3 niet dus die konden beter een pamper mee brengen dus die gemene engertjes zaten om de hoek te kijken wie er stout zou zijn …

Qvic
Qvic
2 maanden geleden

De massa die alle informatie van de Tel-e-visie keken/kijken kregen werden door de massa propaganda alsware gehypnotiseerd en omarmde het als de enige waarheid. Dan zijn alle andere verhalen, feiten en waarheden voor hen fake nieuws. Zij waren dan ook niet meer tot reden vatbaar en nu vele nog steeds niet. Het is een staatsreligie geworden, die constant op je emotie jouw bespeeld. Zoals in elke ideologie doen waarheden en feiten er niet meer toe. Daarin tegen wordt er wel telkens op je emotie gespeeld, door zoveel mogelijk zieltjes te winnen voor de covid ideologie. Want tenslotte wil iedereen toch erbij horen of je doet het voor een ander of we moeten het met zijn alle het virus er onder krijgen door vaccinatie. Maar geen woord over vitamines en mineralen of andere medicamenten. De medische wetenschap is een commerciële bedrijfstak waar winst gehaald moet worden. Dan is elke zieke een klant voor hen en als je hen dan placebo’s of juist vergif, dan blijven je klanten terug komen. Wat weer vele miljarden winsten opbrengen. Omdat wij een valse perceptie hebben, dat de medische wetenschap voor onze gezondheid is.

Eelke Piers
Eelke Piers
2 maanden geleden

Raar.
Men is in staat om met een elektronenmicroscoop iets te zien wat men dan het Coronavirus noemt
Het is tot nu toe niet gelukt om het coronavirus te isoleren.
Alle leven bestaat uit DNA. Nu is het gekke dat men wel stukjes DNA kan isoleren (want men maakt er een zg. vaccin van) en zien hoe het is opgebouwd maar men is niet in staat om het virus dat uit DNA is opgebouwd en dus 100 maal groter is te isoleren