De Canadese premier Justin Trudeau heeft onder ede gelogen door te beweren dat hij niet-gevaccineerde mensen niet heeft uitgescholden, ondanks videobeelden die het tegendeel bewijzen, schrijft Niamh Harris.

Vrijdag maakte Trudeau zijn langverwachte openbare verschijning voor de Public Order Emergency Commission na zes weken van theatrale getuigenissen.

Tijdens de ondervraging verdedigde hij het gebruik van noodbevoegdheden om een einde te maken aan het “Freedom Convoy” dat eerder dit jaar de hoofdstad van Canada had geblokkeerd vanwege het ongrondwettige vaccinatiemandaat.

The Gateway Pundit meldt: Tijdens het onderzoek loog Trudeau schaamteloos onder ede dat hij de niet-gevaccineerden geen racisten en vrouwenhaters noemde.

“Ik noemde mensen die niet gevaccineerd waren geen [slechte] namen. Ik benadrukte dat er een verschil is tussen mensen die om allerlei redenen aarzelen om zich te laten vaccineren en mensen die opzettelijk verkeerde informatie verspreiden die het leven en de gezondheid van hun mede-Canadezen in gevaar brengt. En mijn focus bij elke stap, en de primaire verantwoordelijkheid van een premier is om Canadezen veilig en in leven te houden,” zei Trudeau.

Bekijk de video hieronder:

Maar Trudeau’s verklaring in het Noovo TV programma La Semaine des 4 Julie op 16 september 2021 bewijst het tegendeel.

“Ja, we zullen deze pandemie te boven komen door vaccinatie. We kennen allemaal mensen die een beetje aarzelen. We zullen blijven proberen hen te overtuigen, maar er zijn ook mensen die fel tegen vaccinatie zijn. Het zijn extremisten die niet in de wetenschap geloven, het zijn vaak vrouwenhaters, ook vaak racisten. Het is een kleine groep die zich inspant, en we moeten een keuze maken in termen van leiders, in termen van het land. Tolereren we deze mensen? Of zeggen we, hé, de meeste Quebecois – 80% – zijn gevaccineerd. We willen terug naar de dingen die we graag doen.”

Bekijk de video hieronder:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Justin Trudeau sluisde miljoenen dollars Canadees belastinggeld naar het Wereld Economisch Forum van Klaus Schwab

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frans H
Frans H
1 maand geleden

Ja en nu?

Bibi
Bibi
1 maand geleden

Alles wat uit die muil komt is een leugen
Daar is hij op getraind, en dus heeft hij er ook geen actieve herinneringen aan
Net als zijn WEF maatje

Eddy
Eddy
1 maand geleden

Ik hoop dat de oorzaak van zijn uitspraken, leugens en handelswijze een lel van een hersentumor is en dat hij er hevige langdurige pijn van ondervindt. Vuile vieze mensenverachter.

margot
1 maand geleden

Tja een narcist eerste klas zal zich in een verontwaardigende van hoe durf je mij van zoiets beschuldigen proberen te beroepen ook al liggen zijn kwaadaardige leugens er bovenop dus wat gaat hij nu doen want bij zo een kaliber van demonische mensen zal deze altijd een ander beschuldigen en nooit zichzelf. Dus ik verwacht dat er koppen gaan rollen van onderzoek teams en heel het roedeltje meelopers dat die voor al die problemen hebben gezorgd en dat daar de fout lag en natuurlijk niet bij hem ook al is en was hij de uitvoerder ervan.

KravWarrior
KravWarrior
1 maand geleden

Ophangen in Nürnberg