Mijn naaste familielid heeft een jeugdvriend. De jongere zus van die vriendin stierf plotseling, zoals ik net hoorde. Niemand weet waarom haar zus precies is overleden. Dit is het dichtst dat “plotselinge dood” mij is overkomen, en ik hoop op niet meer zulk persoonlijk nieuws, schrijft Igor Chudov.

Een andere prominente plotselinge dood is die van de invloedrijke viroloog Almira Oveta Fuller, die onvermoeibaar pleitte voor de goedkeuring en acceptatie van Covid-vaccins en lid was van het VRBPAC-vaccincomité van de FDA. Almira Oveta Fuller is vier dagen geleden onverwacht overleden. Haar dood hield geen verband met COVID-19, meldt de Tennessee Tribune.

Deze voortijdige tragische sterfgevallen hebben mij eraan herinnerd om overmatige sterfelijkheid aan te snijden en enkele subtiliteiten ervan te bespreken. Ik wil dit trieste onderwerp grondig behandelen.

Ik zal het hebben over oversterfte in het Verenigd Koninkrijk. Het Verenigd Koninkrijk is een geweldig land met uitstekende statistieken.

Oversterfte is erger dan het lijkt.

Het Verenigd Koninkrijk heeft momenteel een sterfteoverschot van ongeveer 13-18%, afhankelijk van de gekozen periode. Raadpleeg de presentatie over oversterfte in het VK voor meer informatie. U kunt ook een spreadsheet met gegevens downloaden.

In de laatste drie maanden (augustus, september en oktober, alleen geteld tot 21 oktober) bedroeg het verwachte aantal sterfgevallen ongeveer 77.000, en het werkelijke aantal sterfgevallen lag daar 10.181 boven. Ik heb deze gegevens hier voor u getabelleerd, uitgesplitst naar leeftijdsgroep:

Voorwaarts effect van vroege pandemische sterfgevallen

De vroege stadia van de pandemie hebben geleid tot het overlijden van talrijke mensen die ofwel zeer oud waren ofwel ernstige comorbiditeiten hadden en waarvan de kans groter was dat zij binnen een paar jaar na de pandemie zouden sterven als de pandemie niet had plaatsgevonden.

Het minst gevaccineerde land in Europa, Bulgarije, kent momenteel een verminderde sterfte van ongeveer -3%.

Ook in het hooggevaccineerde VK is er een soortgelijk effect; dit wordt echter overschaduwd door een sterfte die om andere redenen stijgt. De omvang van het pull-forward effect is moeilijk precies in te schatten. Ik zal in dit artikel voorzichtigheidshalve uitgaan van 3%.

De extra sterfte van 13-16% komt dus bovenop het pull-forward effect van -3% en is dus te wijten aan een factor die leidt tot een stijging van de sterfte met ruwweg 16-19%. Nogmaals, dit is geen nauwkeurige berekening, maar het is het beste wat ik binnen conservatieve grenzen kan doen.

Veel sterfgevallen bij jongeren zijn niet-medisch

Jongeren sterven niet vaak. Als ze sterven, is dat vaak door ongelukken, overdosis drugs, zelfmoord of geweld, en niet door ziekte.

Ik kon geen goede grafiek vinden van Britse doodsoorzaken uitgesplitst naar leeftijd. Deze presentatie van de US CDC toont de belangrijkste doodsoorzaken per leeftijd in de VS. Het VK is een veel minder gewelddadig land, dus de Britse cijfers komen niet precies overeen, maar deze grafiek laat de doodsoorzaken per leeftijdsgroep mooi zien:

klik voor groter

De gekleurde vierkantjes zijn niet-medische sterfgevallen. In de leeftijdsgroepen 25-34 en 35-44 jaar bijvoorbeeld hadden 40.647 sterfgevallen een medische oorzaak, en 73.160 sterfgevallen waren het gevolg van verwondingen, zelfmoord, doodslag, enz. Hoewel we beseffen dat het Verenigd Koninkrijk anders is, zien we dat slechts 35% van de sterfgevallen van 25-44-jarigen een medische oorzaak heeft.

Uit de Britse spreadsheet hierboven blijkt dat het aantal sterfgevallen in dat leeftijdssegment met 12% is gestegen. Ervan uitgaande dat de volledige stijging van het sterftecijfer medische oorzaken heeft, is het aantal medische sterfgevallen in de groep 25-44 jaar met 12%/35% gestegen, oftewel met EEN DERDE! Een zeer aanzienlijke stijging.

Als we het aanzuigeffect, waarvan voorzichtig wordt aangenomen dat het 3% is, erbij optellen, krijgen we 15/35=42% stijging van de medische sterfte onder 25-49-jarigen.

De oorzaken van het sterftecijfer zijn nog niet bekend. De artsen en gezondheidsdeskundigen zijn verbijsterd. Ze hebben geen idee wat de oorzaken zijn van het sterftecijfer. Ze onderzoeken de oorzaken zelfs NIET! Ze weigeren een open, onpartijdige commissie bijeen te roepen om dit te onderzoeken. Ondanks de totale verbijstering zijn de gezondheidsautoriteiten en deskundigen maar over één ding zeker: het is niet te wijten aan het Covid-vaccin, zeggen ze.

Hoe kunnen ze er zeker van zijn dat het niet door de vaccins komt als ze weigeren de oorzaken te onderzoeken? Proberen ze gewoon de oorzaak te verdoezelen in plaats van die te vinden?

Denk aan de originele Covid vaccin proeven. De vaccin groep in de Pfizer proef zag 21 sterfgevallen. Ter vergelijking, de placebogroep zag slechts 17 sterfgevallen. Dit toont 23% oversterfte onder de gevaccineerde mensen in de vaccin trial! De vaccins zouden – heel misschien – verband kunnen houden met de oversterfte!

Wat als we – bij wijze van gedachte-experiment – alle extra sterfgevallen toeschrijven aan de Covid-vaccins? In het Verenigd Koninkrijk is ongeveer 80% van de leeftijdsgroep 25-49 jaar gevaccineerd.

klik voor groter

Als slechts 80% (gevaccineerde subgroep) van de 25- tot 49-jarige volwassenen verantwoordelijk is voor de stijging van het aantal medische sterfgevallen waardoor het totale aantal medische sterfgevallen in hun leeftijdscohort met 42% stijgt, dan zou het aantal medische sterfgevallen onder die 80% subgroep met 100/80 of met 25% meer moeten stijgen. De toename van het aantal medische sterfgevallen onder alleen de getroffen (gevaccineerde) mensen is dus niet 42% maar 42*100/80, of 52%.

Met andere woorden: als we:

  • alleen rekening houden met medische sterfgevallen en verwondingen en zelfmoorden weglaten,
  • het voorwaartse effect van vroege pandemische gevallen in aanmerking nemen, en
  • aannemen dat vaccinatie tegen Covid de enige reden is voor de stijging (een grote aanname die een gedachte-experiment vormt),
  • dan zouden we concluderen dat het aantal medische sterfgevallen onder gevaccineerde 25-44-jarigen in het VK met 52% is toegenomen!

Dat is een aanzienlijke toename!

Dit is meer dan tweemaal zo erg als in de Covid-vaccinatieproef en suggereert dat de oversterfteproblemen mettertijd verergeren.

Ik had dezelfde bevinding van verslechtering van het relatieve sterfterisico en versterking van het verband tussen sterfte en vaccinatie, gebaseerd op een vergelijking van vele gevaccineerde landen:

Association Between Vaccines and EXCESS MORTALITY Getting Stronger — and is Discussed in UK Parliament

Deze berekening is niet nauwkeurig. Ze kan niet precies worden uitgevoerd omdat we de gegevens missen om haar zeer nauwkeurig te maken. Ze is zelfs niet met zekerheid bewezen. Het is een resultaat van een gedachte-experiment en realistische modellering. Wij hebben een suggestie dat, wanneer men het nauwkeurig onderzoekt, de oversterfte onder jongere volwassenen een groter probleem is dan het op het eerste gezicht lijkt.

De exacte omvang van dit probleem zal pas worden vastgesteld na een dure en moeilijke professionele statistische analyse van sterfte- en vaccinatiegegevens op individueel niveau. Dergelijke gegevens zijn niet openbaar beschikbaar.

Geen reden tot paniek

Als je teleurgesteld en bezorgd bent, begrijp ik dat. Ik ben ook erg bezorgd. Elk leven is belangrijk. Elke dood is een tragedie. Zowel jonge als oude levens zijn kostbaar.

Maar we moeten er ook op wijzen dat de meeste oversterfte, in absolute aantallen, voorkomt bij ouderen, zoals 65-plussers. Jongeren sterven gelukkig niet zoveel. Hier zijn de sterfte-overschotten in het VK, uitgesplitst naar leeftijd:

Dus, als de oversterfte tegen onze zin doorgaat, heeft zij nog een beperkte impact op onze jongere generaties.

Wij – de collectieve mensheid – hebben nog tijd om het juiste te doen en het sterftecijfer nauwkeurig en onpartijdig te bekijken.

Er is geen reden tot paniek – nog niet.

Maar er is wel alle reden om alarm te slaan en onderzoek te doen.

Denkt u dat we binnenkort een eerlijk onderzoek zullen zien?


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Uw regering probeert u te vermoorden: Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat COVID vaccinatie gaat leiden tot massale ontvolking

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over:

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

11 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
1 maand geleden

Behalve de dood is er ook ondermijning van de gezondheid.
Ik verwacht dat dit bij ‘jongeren’ (65-) een relatief grote impact zal hebben in de zin van de maatschappelijke consequenties die dat zal hebben.

Marcel
Marcel
1 maand geleden

Er is maar 1 ding veranderd. Dat zijn de prikken. Voor de rest is alles hetzelfde gebleven, maar het ligt niet aan de prikken.
Hetzelfde zag je ook terug bij nep-covid.
Ineens was er nep-covid en was de griep op wonderbaarlijke wijze, na duizenden jaren, verdwenen.
Tuurlijk.

It's me
It's me
1 maand geleden
Antwoord aan  Marcel

De griep en de bekendheid ervan is misschien 125 jaar en daarvoor had het misschien wel 10 andere namen.

It's me
It's me
1 maand geleden

Veel doden door vaccinatie, raar ondanks deze verhalen en waarheid slapen nog veel te veel mensen, in mijn omgeving zijn ze nu echt allemaal wakker en ook bang, het dringt tot hun door dat veel van hun een tijdbom zijn en kinderen niet groot zien worden en partner plotseling kunnen verliezen of kinderen, het zal mij echt benieuwen wat er nog voor nodig is om in ECHTE opstand te komen en met alle middelen dan, de moordenaars ook terecht stellen met een kort proces of geen proces en gelijk uitvoeren, echt wat moet er verder nog gebeuren tot de befaamde druppel er over is.

Henk
Henk
1 maand geleden

Wat ik niet begrijp, als het werkelijk zo is dat ‘ze’ willen depopuleren tot ongeveer één miljard mensen, wat gebeurt er dan met de huizen, kantoren, fabrieken, spullen, enzovoort ?

Eddy
Eddy
1 maand geleden
Antwoord aan  Henk

naar de staatskas

Henk
Henk
1 maand geleden
Antwoord aan  Eddy

En wie gaan er dan gebruik van maken, bewonen ?

hopeloos
1 maand geleden
Antwoord aan  Henk

denk aan de Inca ruïnes

Bernie
Bernie
1 maand geleden
Antwoord aan  Henk

Migranten misschien?

Henk
Henk
1 maand geleden
Antwoord aan  Bernie

Bernie,
Die zullen er volgens het scenario van één miljard mensen niet meer zijn. China alleen al heeft anderhalf miljard inwoners. Ik kan me niet voorstellen dat hun depopulatieplan gaat slagen en of de tachtig procent reductie werkelijk de bedoeling is.

Bernie
Bernie
1 maand geleden
Antwoord aan  Henk

Nee volgens het scenario van 1 miljard mensen niet.
Maar voor het zover is, dat gaat echt wel een generatie of langer duren. In de tussen tijd is het scenario ouderen vervangen door migranten.