Ursula von der Leyen heeft de Duitse industrie compleet verwoest met haar sancties tegen Rusland, waardoor de energieprijzen met 500 tot 1000% gestegen zijn.

RT:

Een op de vier Duitse bedrijven overweegt zijn productie naar andere landen te verplaatsen in verband met de energiecrisis, aldus Tanja Gönner, CEO van het Bundesverband der Deutschen Industrien (BDI), in Die Welt am Sonntag.

“De hoge energieprijzen en de verzwakkende economie treffen de Duitse economie met volle kracht en belasten onze bedrijven zwaar in vergelijking met andere internationale locaties. Het Duitse bedrijfsmodel staat onder enorme druk… Elke vierde Duitse onderneming denkt erover haar productie naar het buitenland te verplaatsen”, aldus Gönner.

De Duitse energie-intensieve chemische industrie wordt in het bijzonder getroffen door de crisis, vertelde Wolfgang Grosse Entrup, CEO van de Duitse vereniging van de chemische industrie (VCI), aan het nieuwsblad.

“Zonder een functionerende prijsrem accepteert de regering moedwillig deïndustrialisatie”, waarschuwde hij, eraan toevoegend dat als de chemische industrie faalt, andere industrieën zullen volgen, wat “de nekslag kan betekenen voor Duitsland als vestigingsplaats voor bedrijven”.

Volgens het rapport hebben Duitse bedrijven te kampen met uiteenlopende problemen, zoals hoge energieprijzen, verstoorde leveringsketens en zelfs de naschokken van China’s strenge optreden tegen de Covid-19 pandemie.

Het schokkende document: Hoe de VS de oorlog en de energiecrisis in Europa planden

Het echte verhaal is dat zij dit moeten doen van de Verenigde Staten, die Duitsland nog steeds bezetten met tienduizenden troepen en hun regering leiden via hun controle over de Duitse veiligheidsdiensten. De echte reden voor de oorlog is dat de VS proberen de regering van Rusland te laten vallen, zodat ze een marionettenregime kunnen installeren. Het doel is een wereldregering.

Ondertussen kijken deze mensen van het Wereld Economisch Forum naar de instortende Westerse economieën en denken dat ze een “Grote Reset” doen op hun eigen bevolking. Ze proberen de mensen al tientallen jaren tot armoede te dwingen, en ze geloven dat dit allemaal volgens plan verloopt. Natuurlijk slaat het plan nergens op – als je een oorlog met Rusland en China plant, waarom zou je dan eerst je eigen economie laten instorten? Ik bedoel, oké, je wilt een één wereld regering waar iedereen arm is en ontvolkt zodat je robots of wat dan ook kunt introduceren, maar de eerste stap in dat plan is om de wereld over te nemen. Je kunt die stap niet overslaan en je eigen landen arm maken terwijl je vijand kracht verzamelt.

De wereldwijde samenzwering is niet alleen bizar en slecht, maar ook incompetent.

Ook de onlangs door de Amerikaanse regering aangenomen Inflation Reduction Act, die voorziet in 386 miljard dollar aan subsidies voor nieuwe technologieën en een duurzame expansie van de Amerikaanse industrie, wordt als een groot risico gezien. Het Duitse Ministerie van Economische Zaken waarschuwde onlangs dat de unilaterale maatregel van de VS een soortgelijke reactie van de EU vereist.

“We zullen onze eigen Europese reactie moeten geven die onze sterke punten naar voren brengt”, zei het ministerie, eraan toevoegend dat de Duitse industrie naast subsidies “structurele hervormingen nodig heeft, vooral de versnelling van plannings- en goedkeuringsprocedures en ontbureaucratisering”.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


EU-dictator Von der Leyen pleegt moordaanslag op Europese burgers en economie onder het mom van sancties tegen Rusland

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
1 maand geleden

Uitstroom van bedrijven, en instroom van nutteloze vreemdelingen, dit is het EU beleid.

Sven Longshanks spreekt over de rampzalige bevolkingsexplosie van primitieve mensen in zwart Afrika, en over het dodelijke gevaar dat dit vormt voor ons volk:

Luister:

https://www.radioalbion.com/2022/11/the-daily-nationalist-global-majority.html

[audio src="https://archive.radioalbion.com/DN/DN%20112822.mp3" /]

Audiostroom: https://stream.radioaryan.com:8444/stream_128

Edwin vissers
Edwin vissers
1 maand geleden

Ursula von der Leyen is een Albrecht; haar bloedlijn is Albrechet. De
moeder van Ursula is door geni.com op ‘private’ gezet, maar gezien de
gehele voorgeschiedenis van de Albrecht (soms Von Knoop) familie,
kunnen we er eigenlijk wel vanuit gaan dat dit ook een Albrecht of een
Von Knoop (een-en-dezelfde bloedlijn) was. De gehele
voorgeschiedenis getuigd van ‘running in the family’ (of te wel
‘incest’).

Harm
Harm
1 maand geleden

Dat ze niet wordt opgepakt is mij een raadsel