Beste en geachte vrienden,

Allereerst wil ik dokter Stephen Frost bedanken voor zijn uitnodiging om u toe te spreken. Samen met dokter Frost dank ik ook u allen: uw inzet in de strijd tegen de psychopandemische propaganda is prijzenswaardig. Ik ben me terdege bewust van de moeilijkheden die u heeft moeten doorstaan om consistent te blijven met uw principes, en ik hoop dat de schade die u heeft geleden op adequate wijze kan worden hersteld door degenen die u hebben gediscrimineerd, u werk en salaris hebben onthouden en u hebben bestempeld als gevaarlijke anti-vaxxers. Via Life Site News.

Ik ben blij dat ik kan spreken en mijn gedachten met u kan delen over de huidige wereldwijde crisis. Een crisis die we kunnen beschouwen als begonnen met de pandemische noodsituatie, maar waarvan we weten dat ze decennia lang is gepland met zeer specifieke doeleinden door bekende persoonlijkheden. Het zou in feite een ernstige vergissing zijn om alleen bij de pandemie te blijven, omdat we dan de gebeurtenissen niet in hun volledige samenhang en onderlinge verband kunnen beschouwen, waardoor we ze niet kunnen begrijpen en vooral de criminele bedoelingen erachter niet kunnen identificeren. Ook u – elk met uw eigen expertise op medisch, wetenschappelijk, juridisch of ander gebied – zult het met mij eens zijn dat beperking tot uw eigen discipline, die in sommige gevallen uiterst specifiek is, niet volledig verklaart waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt door regeringen, internationale instanties en farmaceutische agentschappen. Bijvoorbeeld, het vinden van “grafeenachtig” materiaal in het bloed van mensen die zijn ingespoten met experimentele serums heeft geen zin voor een viroloog, maar wel voor een deskundige in nanomaterialen en nanotechnologie die begrijpt waarvoor grafeen kan worden gebruikt. Het is ook zinvol voor een deskundige op het gebied van medische octrooien, die onmiddellijk de inhoud van de uitvinding herkent en deze in verband brengt met andere soortgelijke octrooien. Het is ook zinvol voor een deskundige in oorlogstechnologieën die op de hoogte is van studies over de verbeterde mens (een document van het Britse ministerie van Defensie noemt hem in transhumanistische termen “augmented man”) en daarom in grafeen-nanostructuren de technologie kan herkennen die de verhoging van de oorlogsprestaties van militairen mogelijk maakt. En een telegeneeskundige zal in die nanostructuren het onmisbare apparaat kunnen herkennen dat biomedische parameters naar de patiëntcontroleserver stuurt en er ook bepaalde signalen van ontvangt.

Wat zit er in die vaccins ? - THIS WILL BLOW YOUR MIND!

Nogmaals: bij de beoordeling van de gebeurtenissen vanuit medisch oogpunt moet rekening worden gehouden met de juridische gevolgen van bepaalde keuzes, zoals het opleggen van maskers of, erger nog, massale “vaccinatie”, die in strijd zijn met de grondrechten van de burgers. En ik weet zeker dat op het gebied van gezondheidsbestuur ook de manipulaties van de classificatiecodes van ziekten en therapieën naar voren zullen komen, die ontworpen zijn om de schadelijke effecten van maatregelen tegen COVID-19 onvindbaar te maken, van het plaatsen van mensen aan beademingsapparatuur op de intensive care tot waakzame wachtprotocollen, om nog maar te zwijgen van de schandalige schendingen van de regelgeving door de Europese Commissie die – zoals u weet – geen delegatie van het Europees Parlement op het gebied van gezondheid heeft, en die geen openbare instelling is maar een particulier zakenconsortium.

Nog maar enkele dagen geleden, tijdens de G-20-top op Bali, heeft Klaus Schwab regeringsleiders – bijna allemaal afkomstig uit het Young Global Leaders for Tomorrow-programma van het Wereld Economisch Forum – geïnstrueerd over de toekomstige stappen die moeten worden genomen met het oog op de oprichting van een wereldregering. De voorzitter van een zeer machtige particuliere organisatie met enorme economische middelen oefent ongepaste macht uit over wereldregeringen en verkrijgt hun gehoorzaamheid van politieke leiders die geen volksmandaat hebben om hun naties te onderwerpen aan de machtswaan van de elite: dit feit is van ongekende ernst. Klaus Schwab zei: “In de vierde industriële revolutie zullen de winnaars alles pakken, dus als je een Wereld Economisch Forum first mover bent, ben je de winnaars” (hier). Deze zeer ernstige uitspraken hebben twee implicaties: de eerste is dat “de winnaars alles zullen nemen” en “winnaars” zullen zijn – het is niet duidelijk in welke hoedanigheid en met wiens toestemming. De tweede is dat degenen die zich niet aanpassen aan deze “vierde industriële revolutie” zichzelf zullen verdringen en zullen verliezen – ze zullen alles verliezen, inclusief hun vrijheid. Kortom, Klaus Schwab bedreigt de regeringsleiders van de twintig meest geïndustrialiseerde landen ter wereld om de programmatische punten van de Grote Reset in hun landen uit te voeren. Dit gaat veel verder dan de pandemie: het is een wereldwijde staatsgreep, waartegen het van essentieel belang is dat mensen in opstand komen en dat de nog gezonde organen van staten een internationaal juridisch proces op gang brengen. De dreiging is dreigend en ernstig, want het Wereld Economisch Forum is in staat zijn subversieve project uit te voeren en de bestuurders van de naties zijn allemaal slaaf of chantabel geworden door deze internationale maffia.

Klaus Schwab, Hoofd van het WEF-kartel, geeft plan toe om westerse regeringen over te nemen en dictatuur te installeren

In het licht van deze verklaringen – en die van anderen die niet minder waanzinnig zijn dan Yuval Noah Harari, de adviseur van Schwab – begrijpen we hoe de pandemische farce diende als proefballon voor het opleggen van controles, dwangmaatregelen, het beknotten van individuele vrijheden en het verhogen van werkloosheid en armoede. De volgende stappen zullen moeten worden uitgevoerd door middel van economische en energiecrises, die instrumenteel zijn voor de vestiging van een synarchistische regering in handen van de globalistische elite.

WEF-adviseur Yuval Harari: We hebben de overgrote meerderheid van de bevolking gewoon niet nodig in de wereld van vandaag

En hier, beste vrienden, sta mij toe te spreken als bisschop. Want in deze reeks van gebeurtenissen waarvan we getuige zijn en zullen blijven, zou uw inzet kunnen worden gedwarsboomd of beperkt door het feit dat u niet in staat bent de in wezen spirituele aard ervan te zien. Ik weet dat twee eeuwen van verlichtingsdenken, revoluties, atheïstisch materialisme en antiklerikaal liberalisme ons gewend hebben om het geloof als een persoonlijke aangelegenheid te zien, of dat er geen objectieve Waarheid bestaat waaraan wij ons allen moeten conformeren. Maar dit is de vrucht van een propedeutische indoctrinatie, een indoctrinatie die plaatsvond lang voor wat nu gebeurt, en het zou dwaas zijn te geloven dat de antichristelijke ideologie die de geheime sekten en vrijmetselaarsgroepen van de achttiende eeuw dreef, niets te maken had met de antichristelijke ideologie die vandaag mensen als Klaus Schwab, George Soros en Bill Gates drijft. De drijvende principes zijn dezelfde: rebellie tegen God, haat tegen de Kerk en de mensheid, en vernietigende woede gericht tegen de Schepping en vooral tegen de mens, omdat hij geschapen is naar het beeld en de gelijkenis van God.

Wie van dit bewijs uitgaat, begrijpt dat men niet kan doen alsof wat zich voor onze ogen afspeelt uitsluitend het gevolg is van winstbejag of machtswellust. Zeker, het economische deel kan niet genegeerd worden, gezien hoeveel mensen hebben samengewerkt met het Wereld Economisch Forum. Maar behalve winstbejag zijn er ook onuitgesproken doelen die voortkomen uit een “theologische” visie – weliswaar omgekeerd, maar nog steeds theologisch – een visie die twee tegengestelde kanten ziet: de kant van Christus en de kant van de antichrist.

Er kan geen sprake zijn van neutraliteit, want als er een botsing is tussen twee legers, maken degenen die ervoor kiezen niet te vechten ook een keuze die de uitkomst van de strijd beïnvloedt. Aan de andere kant, hoe is het mogelijk om in uw edele en hoge beroepen de bewonderenswaardige orde te erkennen die de Schepper in de natuur heeft aangebracht (van de sterrenconstellaties tot de deeltjes van het atoom) en vervolgens te ontkennen dat de mens ook deel uitmaakt van deze orde, met zijn morele gevoel, zijn wetten, zijn cultuur en zijn ontdekkingen? Hoe kan de mens, die Gods schepsel is, veronderstellen zelf niet onderworpen te zijn aan eeuwige en volmaakte wetten?

Onze strijd is niet gericht tegen schepselen van vlees en bloed, maar tegen de overheden en machten, tegen de heersers van deze wereld van de duisternis, tegen de geesten van het kwaad die in de hemelse gewesten wonen (Ef 6,12).

Aan de ene kant is er de stad van God – waarover de heilige Augustinus schrijft – en aan de andere kant is er de stad van de duivel. We kunnen zeggen dat de stad van de duivel in dit tijdperk duidelijk herkenbaar is in het neomalthusiaans globalisme, de Nieuwe Wereld Orde, de Verenigde Naties, het Wereld Economisch Forum, de Europese Unie, de Wereldbank, het Internationaal Monetair Fonds, en in al die zogenaamde “filantropische stichtingen” die een ideologie van dood, ziekte, vernietiging en tirannie aanhangen. En ook in die krachten die de instellingen hebben geïnfiltreerd, die we de diepe staat en de diepe kerk noemen.

Aan de andere kant moeten we erkennen dat de stad van God moeilijker te identificeren is. Zelfs de religieuze autoriteiten lijken hun rol als gids voor de gelovigen te hebben verraden en geven er de voorkeur aan de macht te dienen en hun leugens te verspreiden. Juist degenen die de zielen zouden moeten beschermen en heiligen, verstrooien en schofferen de zielen, en noemen goede christenen starre fundamentalisten. Zoals u ziet is de aanval op meerdere fronten, en dus een dodelijke bedreiging voor de mensheid, die zowel het lichaam als de ziel treft.

En toch, juist in een tijd waarin het moeilijk is gezaghebbende referentiepunten te vinden – zowel in de religieuze als in de wereldlijke sfeer – zien we een steeds groter aantal mensen die begrijpen, hun ogen openen en de criminele geest achter de ontwikkeling van de gebeurtenissen herkennen. Het is nu duidelijk dat alles met elkaar samenhangt, zonder dat we degenen die dat zeggen als “complottheoretici” hoeven af te doen. Het complot is er al: we verzinnen het niet, we stellen het gewoon aan de kaak, in de hoop dat mensen wakker worden uit deze suïcidale narcose en eisen dat iemand een einde maakt aan de wereldwijde coup. De operaties van social engineering en massamanipulatie hebben onomstotelijk aangetoond dat deze misdaad met voorbedachten rade is gepleegd, en hoe zij strookt met een “spirituele” visie op het conflict dat zich nu ontvouwt: het is noodzakelijk partij te kiezen en te vechten, zonder toe te geven. De Waarheid – die een eigenschap van God is – kan niet worden opgeheven door dwaling, en het Leven kan niet worden verslagen door de dood: vergeet niet dat de Heer, die van zichzelf heeft gezegd: “Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven”, Satan al heeft verslagen, en wat er overblijft van de strijd dient alleen om ons de gelegenheid te geven de juiste keuze te maken, om te kiezen voor die handelingen die ons plaatsen onder de banier van Christus, aan de kant van het Goede.

Ik vertrouw erop dat dit grote werk dat u verricht spoedig zijn verwachte vruchten zal afwerpen en een einde zal maken aan een tijd van beproeving waarin wij zien hoe de wereld zal worden als wij ons niet tot Christus wenden, als wij blijven denken dat wij kunnen samenleven met het kwaad, de leugen en de zelfverering. De stad van God is immers het model van hen die leven in Gods liefde, zelfbeheersing en verachting van de wereld; de stad van de duivel is het model van hen die leven in eigenliefde, zich schikken naar de wereld en God verachten.

Ik dank u en zegen u allen.

+ Carlo Maria Viganò, Aartsbisschop


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Aartsbisschop Vigano: De “Great Reset” is de komst van Satan

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties