De Zwitserse topcardioloog Dr. Thomas Binder is door de Zwitserse regering “krankzinnig” verklaard en opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat hij zich had uitgesproken tegen de COVID lockdowns, meldt Armstrong Economics.

Dr. Binder is sinds het begin van de pandemie een uitgesproken criticus van de COVID-beperkingen.

Op 9 april 2020 hekelde hij de reactie van de regering op de COVID en gaf hij zijn eigen analyse van het virus via een bericht op zijn eigen website.

Drie dagen later, een dag voor Pasen, haalden 60 gewapende politieagenten en 20 leden van de antiterrorisme-eenheid van de Kantonspolizei Aargau Dr. Binder met geweld uit zijn huis.

De autoriteiten doorzochten de online activiteiten van de arts en konden niets vinden om tegen hem te gebruiken. Echter, een spoedeisende hulp arts die met de autoriteiten samenwerkte kwam aan en diagnosticeerde Dr. Binder met “corona insanity”. Hij werd opgesloten in een psychiatrische inrichting omdat hij het COVID verhaal in twijfel trok.

Toch weigert hij om zich het zwijgen op te laten leggen. Hij is nu lid van Doctors for COVID Ethics and the German Physicians and Scientists for Health, Freedom, and Democracy. Ik juich het toe dat hij zich nog steeds uitspreekt tegen coronavirusmandaten, ondanks de zielige poging van de regering om hem het zwijgen op te leggen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Canada gaat psychiatrische medicatie verplichten voor degenen die mRNA-injecties weigeren

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties