Twitter CEO Elon Musk kondigde op Thanksgiving Day aan dat een algemene amnestie voor geschorste Twitter-gebruikers die niet “de wet hebben overtreden of zich schuldig hebben gemaakt aan flagrante spam” “volgende week” zal beginnen, meldt Information Liberation.

Musk plaatste woensdag een poll met de vraag: “Moet Twitter een algemene amnestie bieden aan geschorste accounts, mits ze de wet niet hebben overtreden of zich schuldig hebben gemaakt aan flagrante spam?”.

Met meer dan 3 miljoen stemmen zei 72,4% van de gebruikers “Ja” tegenover slechts 27,6% die “Nee” zei.

“Het volk heeft gesproken,” kondigde Musk aan na het sluiten van de poll. “Amnestie begint volgende week. Vox Populi, Vox Dei.”

Dit betekent volledige vrijheid van meningsuiting en dat verbannen mensen weer worden toegelaten. De enige restrictie is dat men de wet niet overtreden heeft. Dat is logisch.

In principe is bovenstaande genoeg voor een vrije politieke discussie.

Al zijn er onbegrijpelijke uitzonderingen. Twee aluminium vliegtuigjes kunnen niet drie zware stalen wolkenkrabbers in laten storten. Dat is een technische onmogelijkheid.

Elon Musk heeft in principe iedereen weer toegelaten.

Hij heeft Kanye West (Ye) weer toegelaten, wat bewijst dat je over de Joden mag praten, hij heeft Donald Trump weer toegelaten, wat bewijst dat je over verkiezingsfraude en 6 januari onzin mag praten, hij heeft Alex Berenson weer toegelaten, wat bewijst dat je over het coronahoax mag praten, en hij heeft The Babylon Bee weer toegelaten, wat bewijst dat je mag zeggen dat trannies geen vrouwen zijn.

Musk heeft ook gezegd zich niet langer te laten chanteren door de ADL.

Information Liberation:

Musk zei dinsdag dat zijn plan om een “content moderation council with widely diverse viewpoints” in te stellen tot stand kwam omdat “een grote coalitie van politieke/sociale activistische groepen” (zie: de Anti-Defamation League en hun trawanten) “ermee instemde om niet te proberen Twitter om zeep te helpen door ons van reclame-inkomsten te beroven als ik met deze voorwaarde instemde”, maar “zij verbraken de deal” door onmiddellijk een adverteerdersboycot tegen hem te organiseren.

Musk vertelde zaterdag aan ADL CEO Jonathan Greenblatt, die de boycot had bevolen, om “te stoppen met mij te belasteren!“.

Greenblatt dreigde Musk vorige maand met “ernstige gevolgen” als hij “gevaarlijke individuen” als Donald Trump, Alex Jones, Nick Fuentes, Steve Bannon, Andrew Tate en David Duke opnieuw toelaat.

Musk heeft Donald Trump en Andrew Tate al weer toegelaten en het ziet ernaar uit dat hij alle anderen ook weer toelaat.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


SHOCKER: ontslagen Twitter content moderator is een super woke ‘trans vrouw’ activist

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marcel van Mousch
Marcel van Mousch
2 maanden geleden

Wat macht kan doen
Het lijkt erop alsof het succesvolle en machtige mensen soms naar de bol kan stijgen.  We zien het ook in de recente bizarre gedragingen van Elon Musk
Musk kocht Twitter en ontsloeg meteen een flink deel van het management en het personeel. Hij stuurde het resterende personeel van Twitter een memo waarin hij eist dat ze ‘extreme hardcore’ zullen zijn en lange intense dagen willen maken. Zo niet dan verliezen ze direct hun baan. Tegelijkertijd heeft hij bij een van zijn anders bedrijven een bizarre bonus geëist (en gekregen) van maar liefst 56 miljard dollar. Alsof dat nog niet bizar genoeg is mengt hij zich ook nog eens in de nationale verkiezingen door een stemadvies (voor de Republikeinen) te geven en zich te mengen in de internationale politiek door zich te bemoeien met de oorlog in Oekraïne.
In zijn boek Corruptible schrijft Brian Klaas dat slecht gedrag van mensen in machtsposities vaak voorkomt om twee redenen. De eerste reden is dat macht corrumpeert. Veel mensen in machtsposities zitten in de omstandigheid dat de mensen om hen heen hen vooral veel naar de mond praten waardoor zij wellicht steeds meer gaan geloven in hun eigen gelijk en hun privileges als vanzelfsprekend gaan zien. De tweede reden is dat macht mensen aantrekt met honger naar macht met narcistische, machiavellistische en psychopathische neigingen.

Petra
2 maanden geleden

Als accounts uit Twitter jail worden vrijgelaten dan heb ik direct een hele rij accounts.

Musk vaart er wel bij dat Twitter daarmee meer levende accounts heeft en daarmee in waarde stijgt. We moeten echter wel beseffen dat de meeste accounts die vrijgelaten worden accounts zijn van mensen die nu al weer een ander account hebben.

Dat Musk zich vooralsnog laat leiden door de realiteit en wat het volk vindt is wel een duidelijke verbetering tov de woke onzin die daar eerder de scepter zwaaide.

Maar eerst zien, dan geloven dat het echt beter zal blijven.

Ronjaspers.
Ronjaspers.
2 maanden geleden

Die elon musk is lid van de satanische globalistische elite.