Kanye West (Ye) lijkt het te menen met zijn kandidatuur voor 2024. En zo maakt Donald Trump misschien ook nog een kans.

Ye heeft de officiële onthulling van zijn 2024 presidentiële campagne als vastgepinde tweet staan. Een of ander logo.

Nadat Ye weer terug was van zijn twitterban kondigde hij op 23 november aan dat hij Trump gevraagd had om zijn running mate te zijn.

Hij was dus naar Mar-A-Lago geweest om met Trump te praten. Ye vertelt dat Trump erg verrast was dat Ye hem vroeg om zijn running mate te zijn. Ha ha.

Hij vertelde dat hij binnenwandelde met intelligentie, en daarmee doelde hij op Nick Fuentes. Trump was erg onder de indruk van Fuentes, zei hij. Hij legt verder uit dat Trump zich met de verkeerde mensen omringde en zijn loyalisten vergat.

Waarom heb je niet de januari 6-ers amnestie verleend toen je de kans had, vroeg hij Trump. En dat is inderdaad een schande. Trump heeft allerlei criminelen amnestie verleend in zijn laatste dagen als president, maar liet de mensen die voor hem naar het Capitool kwamen in de cel rotten.

Hij retweette Darren Beattie over dat deel van de clip.

Darren Beattie van Revolver News heeft uitgebreid over 6 januari geschreven. Hier bijvoorbeeld:

Niet-aangeklaagde mede-samenzweerders in Capitool-rel doen verontrustende vragen rijzen over federale voorkennis

Vervolgens tweette hij een clip van Tucker Carlson die aanhaalde dat Ye’s ‘handler’, Harley Pasternak, dreigde om Ye op te sluiten als hij opstandig zou blijven en hem zoveel drugs toe te dienen dat hij voortaan in Zombieland zou leven.

Kanye heeft Trump, 80 miljoen stemmen, nodig omdat hij de verkiezingen anders niet kan winnen. Hopelijk beginnen ze een eigen partij, want de GOP RINO’s zijn net zo erg als de DEMS. Vorige keer hebben ze Trump ook verzopen in het moeras dat hij beloofd had leeg te pompen.

Met Ye als kandidaat kunnen ze de zwarte stem winnen, die anders voor 85% naar de Dems gaat.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Kanye West verklaart de oorlog aan ‘de Joden’

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Henk
Henk
2 maanden geleden

Wat hebben mensen als Kanye West ( death to the jews), Candace Owens (promoot Rothschild’s Glorifi digitaal betalingsmethode), Elon Musk (satanisch, verwend rijkeluiszoontje) David Icke (theosophical society, vrijmetselaar) , Alex Jones ( is overduidelijk) e.a. gemeen ?

Nostro
Nostro
2 maanden geleden

Je moet er toch niet aan denken dat deze halvezool president van dat kutland gaat worden…Als je denkt alles wel gezien te hebben…Deze narcist(en vrijmetselaar) denkt dat hij een alleswetend goddelijke wezen is.Er komt alleen maar onzin uit zijn mond, behalve nu hij het over dat satanistische zionistentuig heeft
,daar heeft hij wel gelijk in!