Vandaag brengen wij u een echt bominterview en een kritisch verhaal over het nieuwe pandemieverdrag van de WHO dat specifiek is geschreven om de grondwet van de Verenigde Staten en alle binnenlandse wetten in elke natie, wereldwijd, terzijde te schuiven. Hoe weten we dit? Omdat verdragsexpert Dr. Francis Boyle de voorgestelde verdragstaal bestudeerde en het allemaal uitlegt in het harde interview van vandaag (zie hieronder). Hij is de auteur van de Biological Weapons Anti-Terrorism Act van 1989, en een expert in het lezen en schrijven van verdragen. En vandaag publiceert hij zijn sterkste waarschuwing tot nu toe, schrijft Mike Adams.

Dr. Boyle is de auteur van een recent boek getiteld “Resisting Medical Tyranny”, en in het interview van vandaag waarschuwt hij openlijk dat dit nieuwe WHO-verdrag – “WHO CA+” genaamd – ontworpen is om een wereldwijde medische dictatuur te ontketenen die uw lokale artsen, ziekenhuizen en klinieken zou overrulen en hen zou dwingen de WHO-richtlijnen te volgen over zaken als maskers, quarantaines, sociale afstand en economische lockdowns.

Lees het verdrag zelf op deze link van Keionline.org:
https://www.keionline.org/wp-content/uploads/ADVANCE_for_16_November_A_INB3_3_E.pdf

Als die link verdwijnt, hebben we een backup kopie op de NN servers:
https://www.naturalnews.com/Files/ADVANCE_for_16_November_A_INB3_3_E.pdf

In wezen verandert het nieuwe WHO-pandemieverdrag de hele wereld in een medische politiestaat in Chinese stijl, waar soevereine naties, staten en individuen zelf geen enkel erkend recht op gezondheidsvrijheid hebben.

Anders gezegd, als Biden dit verdrag ondertekent, zal wat China zijn eigen volk aandeed tijdens de COVID lockdowns binnenkort naar Amerika komen.

Joe Biden is naar verluidt van plan dit verdrag zo snel mogelijk te ondertekenen, zodra de definitieve taal is voltooid. En vanaf die dag hoeven regeringen over de hele wereld alleen maar hun eigen verzonnen biologische wapens op hun eigen volk los te laten om de bepalingen van dit verdrag in gang te zetten. Dr. Boyle vertelde me specifiek in het interview dat regeringen “misdaden op het niveau van Neurenberg tegen burgers” ontketenen, en dat dit nieuwe WHO-verdrag genocidale regeringen de “tanden” geeft die ze nodig hebben om hun eigen bevolking op te sluiten, gevangen te zetten of uit te roeien.

Dr. Boyle roept op tot een wereldwijde waarschuwing en vraagt dat dit interview op grote schaal wordt gedeeld om alarm te slaan.

De WHO heeft een 10-jarenplan en zal zo nodig nieuwe pandemieën uitvinden om totale controle te bereiken

Het draait allemaal om macht en controle, winst voor Big Pharma en de communistische WHO die de leiding heeft over de lokale gezondheidszorg

Het substack-artikel van James Roguski duikt in het “Concept ontwerp” van het WHO-pandemieverdrag en waarschuwt voor wat erin staat. Hij deelt een overzicht genaamd “Tien dingen die iedereen moet weten over het voorgestelde pandemieverdrag”. Dat overzicht waarschuwt dat het WHO-pandemieverdrag nooit spreekt over “natuurlijke” of “vitamines” of “kruiden”, maar een enorme nadruk legt op de geneesmiddelen en verplichte vaccins van Big Pharma.

Erger nog, het WHO pandemie verdrag roept op tot wereldwijde censuur tegen iedereen die het niet eens is met de WHO, waardoor de WHO kan dicteren welke stemmen of organisaties verwijderd moeten worden van tech platforms. In wezen maakt het van de WHO het “Ministerie van Waarheid”.

Hier is een afbeelding die samenvat wat er gevonden is in de WHO verdragstekst (tot nu toe):

Bekijk het interview met Dr. Francis Boyle hier – en plaats het overal opnieuw

Hier is het volledige interview met Dr. Francis Boyle, gisteren opgenomen. Hij was net klaar met het bestuderen van het WHO CA+ pandemie verdrag, en dit is het eerste publieke gesprek dat hij erover heeft gehad.

Dr. Boyle is de auteur van Resisting Medical Tyranny – Why the Covid-19 Mandates are Criminal. In dit interview geeft hij een ernstige waarschuwing over wat de mensheid te wachten staat als we deze globalistische medische genocide en tirannie niet stoppen.

  • – Dr. Francis Boyle waarschuwt dat door het DoD geleide biowapenlaboratoria meer ziekteverwekkers creëren
  • – Nieuwe informatie die de conclusies in zijn recente boek “Resisting Medical Tyranny” uitbreidt.
  • – Een waarschuwing voor “misdaden tegen burgers op Neurenbergniveau”.
  • – Waarom het DoD doorgaat met illegale biowapenprogramma’s in Oekraïne.
  • – Hoe regeringen van de wereld biowapens loslaten op hun eigen burgerbevolking.
  • – De wens van de WHO om de werelddictator te zijn, die over de hele mensheid regeert.
  • – Hoe het verdrag specifiek werd geschreven om nationale soevereiniteit teniet te doen.
  • – Hoe gezondheids”noodsituaties” kunnen worden gecreëerd om de mensheid tot slaaf te maken.
  • – De waarheid over de apenpokken, die een in een laboratorium gemaakt biologisch wapen was.
  • – Waarom Dr. Boyle werd verbannen door de reguliere media en twee decennia lang werd gecensureerd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Zal boven de nationale grondwetten staan: WHO sluit wereldwijde overeenkomst over “pandemische paraatheid”!

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
It's me
It's me
4 maanden geleden

Kill them ALL

cas
cas
4 maanden geleden

het zou fijn zijn als er van die samenvatting een goede vertaling gemaakt wordt.
je moet wel heel goed engels kennen om dit goed te begrijpen.

Hagar
Hagar
4 maanden geleden

Het eerste dat we moeten doen is alle internationale verdragen annuleren en nietig verklaren, en iedereen die ooit aan zo’n verdrag heeft meegewerkt, veroordelen tot een verblijf in een diepe kerker, voor de rest van zijn leven.