Een video van een niet-geïdentificeerde man die Amerikaanse soldaten in een Pools winkelcentrum lastigvalt is geüpload naar sociale media, terwijl de man de soldaten vraagt of ze in Polen waren om “sodomie te verspreiden”, en beweert dat het “Amerika’s nummer één exportproduct” is.

De man wordt gezien terwijl hij vier geüniformeerde Amerikaanse soldaten benadert, waarvan er drie blanke mannen lijken te zijn en de andere een zwarte of Spaanse man, meldt REMIX. De man vraagt eerst aan de soldaten: “Zijn jullie Amerikanen? Zijn jullie hier om sodomie te verspreiden? Is dat niet Amerika’s grootste exportproduct?”

De soldaten lachen eerst, maar lijken dan te proberen de man te negeren, die hen blijft volgen. Hij vraagt hen dan: “Wat is het? Is het de George Floyd cultuur, of is het sodomie?”

Het is onduidelijk waar in Polen de video is opgenomen, maar het is duidelijk een Pools winkelcentrum. Hoewel de man spreekt met wat een Amerikaans accent lijkt te zijn, verwijst hij naar Polen als zijn land.

Vervolgens vraagt hij de soldaten over Admiraal Rachel L. Levine, een vier-sterren generaal, die dient als Amerikaanse minister van Volksgezondheid.

“Wat vinden jullie ervan dat jullie gezondheidssecretaris een f**king tranny is? Hé, jongens. Wat vinden jullie ervan dat jullie gezondheidssecretaris een tranny is? Niets?” vraagt hij. Later voegt hij eraan toe: “Jullie hebben letterlijk transseksuelen in jurken die jullie superieuren zijn.”

Amerikaanse minister van Volksgezondheid schokt twitter met outfit

Hij blijft de soldaten door het winkelcentrum volgen en vraagt: “Wat vinden jullie ervan om een land te verdedigen dat… geen betekenis heeft als burger? Alsof elke Mexicaan die de grens oversteekt, letterlijk één van jullie is.”

Vervolgens waarschuwt hij de soldaten, die tegen het einde van de video zichtbaar geïrriteerd raken, om “Polen blank te houden,” en vertelt hen om “uit de buurt van die blanke vrouwen te blijven omdat miscegenatie vroeger een misdaad was in jullie land.”

Vervolgens lijkt de cameraman de soldaten uit te dagen door meerdere keren te zeggen: “Wat gaan jullie doen? (…) Zijn jullie hier om homo’s te aanbidden? Je wordt erop aangesproken. Laat ons zien wat een stoere jongen je bent. Heb je een AR15?

De cameraman roept vervolgens racistische scheldwoorden naar de soldaten terwijl ze buiten het winkelcentrum lopen, schreeuwend: “Ja. Je bent nu in een blank land. Wij aanbidden geen n*****s en Mexicanen.”

Een van de soldaten lijkt zich om te willen draaien om de cameraman te confronteren, maar de andere soldaat duwt hem weg van het tafereel.

Hoewel de Verenigde Staten ooit voor 90 procent blank waren, is de blanke bevolking in een paar decennia dramatisch gedaald tot onder de 60 procent in 2022. Volgens nieuwe schattingen kan de blanke meerderheid al eind 2030 een minderheid worden als gevolg van een toename van niet-blanke Hispanics en andere niet-blanke groepen door zowel immigratie als hogere geboortecijfers.


Prachtig. Het terminale anale Rijk der Leugens, De GROTE SATAN, doet inderdaad niets anders dan sodomie verspreiden.

We moeten als NAVO-huurlingen letterlijk vechten voor homo- en LGBT rechten in landen als Afghanistan in opdracht van onze Amerikaanse bezetters.

Gelukkig hebben we nu Poetin die duidelijk stelling neemt tegen dit Amerikaanse satanisme en de hele NAVO in de pan hakt. En dan is het nog slechts een kwestie van tijd voor de NAVO en de EU uiteenvallen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Onder Satans banier – Poetin’s het Westen is Satanisch toespraak

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
4 maanden geleden

Ergens heeft hij wel gelijk. Amerika is geen vriend van ons. hun grootste exportproduct is terreur en onderdrukking, wat niet wegneemt dat alle perverse sex en woke shit ook uit dat land komt

Guus Velraeds
Guus Velraeds
4 maanden geleden

Europa begint door te krijgen dat de echte bezetters niet uit het Oosten kwamen maar uit het Westen.

It's me
It's me
4 maanden geleden

Echt nieuws was het geweest als ze had neergeschoten en dan zijn punten voor de camera zeggen, deze was dan binnen gekomen in heel de wereld.

Hagar
Hagar
4 maanden geleden

En dan zwijgen we nog over de dodelijke homopokken !!

Edwin Vissers
Edwin Vissers
4 maanden geleden

Sulfur, especially considered as a component of the torments of hell in Christianity.Damnation to hell.Vehement or condemnatory rhetoric, especially rhetoric warning of the torments of hell for immoral behavior.