De bekentenis van Klaus Schwab dat het Wereld Economisch Forum is geïnfiltreerd in kabinetten van democratische regeringen over de hele wereld, had nationale veiligheidsalarmen moeten doen afgaan, waarschuwt de Australische senator Malcolm Roberts.

Senator Roberts hield deze week een krachtige toespraak in de Australische Senaat waarin hij eiste te weten waarom Klaus Schwab en zijn technocraten van het WEF ongestraft als een schaduwregering mogen opereren en de soevereiniteit van landen mogen uithollen, meldt Newspunch.

“In een eerdere toespraak heb ik Australië opgeroepen de Grote Reset te verwerpen en in plaats daarvan Grote Weerstand te bieden”, aldus Roberts. “Dit waren geen loze woorden. Er circuleren online video’s van de oplichter en meesterbrein Klaus Schwab die opschept over het infiltreren in de kabinetten van de westerse democratieën met zijn Young Global Leaders.”

Klaus Schwab, Hoofd van het WEF-kartel, geeft plan toe om westerse regeringen over te nemen en dictatuur te installeren

“Enkele discipelen van Klaus Schwab zitten in deze Senaat en één zit in het kabinet. Hoe dit niet heeft geleid tot een Nationaal Veiligheidsalarm is onbegrijpelijk voor One Nation,” zei Roberts, verwijzend naar zijn politieke partij.

“We zouden het zeker nader bekijken, gezien de coördinatie van het beleid dat wordt gevoerd door discipelen van het WEF, zoals Jacinda Ardern en Justin Trudeau.”

Roberts verklaarde dat het “Grote Verzet” gericht moet zijn tegen “het blootstellen van kinderen aan seksuele inhoud voor volwassenen in bibliotheken, schoolboeken” en in kinderprogramma’s op TV, alsmede tegen “de ontmenselijking van vrouwen door genderloze taal die het concept zelf van moeder zijn uitwist. We zullen niet toestaan dat het gezin wordt ondermijnd.”

“De oorlog tegen de landbouw die erop gericht is familiebedrijven te vernietigen en de voedselproductie te verplaatsen naar stedelijke, intensieve fabrieken die chemisch aangedreven voedselachtige stoffen produceren voor gewone mensen, terwijl de elite zich volpropt met rood vlees en zeevruchten – iets wat ze opnieuw deden tijdens Cop27 in Egypte. Genieten van luxe en tegelijkertijd armoede verspreiden.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ontmaskerd: Klaus Schwab’s School voor Covid Dictators, Plan voor de ‘Great Reset’ (Video’s)

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Andre
Andre
4 maanden geleden

Dit is net zo een rare vraag als deze.

Waarom is er op de klimaat top COP27 geen enkele windmolen of zonnepaneelpark in Sharm el Sheikh te zien?

Bernie
Bernie
4 maanden geleden

Deze man heeft begrepen dat communisme gewoon egoïsme is van narcisten en dan verpakt in een hoop mooie woorden, maar eigenlijk zijn die mooie woorden alleen maar bedoeld om anderen een illusie voor te spiegelen en hen te gebruiken voor de eigen doelen. Als ze eenmaal aan de macht zijn – zoals is gebleken in Cuba, de Sovjet-Unie en China – is het bijna onmogelijk om er weer vanaf te komen, want ze houden hun ‘democratie’ strak onder controle.

Excelsis Deus
Excelsis Deus
4 maanden geleden

“We zullen niet toestaan dat het gezin wordt ondermijnd.”

Is dat niet een beetje laat? Waar komen de DINKies vandaan? Juist, die zijn niet van gisteren. Cultureel Marxisme is al zo lang aan de gang en ook bewust in gang gezet met als doel het Westen te ondermijnen.

De Frankfurt School heeft dit allemaal in een strategisch plan beschreven. En je ziet de gevolgen hiervan elke dag.

De lijst met tactieken die ze gebruiken (engels):
1. The creation of racism offences.
2. Continual change to create confusion.
3. The teaching of sex and homosexuality to children.
4. The undermining of schools’ and teachers’ authority.
5. Huge immigration to destroy identity.
6. The promotion of excessive drinking.
7. Emptying of churches.
8. An unreliable legal system with bias against victims of crime.
9. Dependency on the state or state benefits.
10. Control and dumbing down of media.
11. Encouraging the breakdown of the family.

Elk punt is hedentendage zichtbaar en wordt steeds duidelijker en vaker herhaald.

Ontkennen heeft geen zin, want we zien de linkse politiek continue deze plannen uitvoeren.

“SUBVERSION The act of subverting : the state of being subverted; especially : a systematic attempt to overthrow or undermine a government or political system by persons working secretly from within. Act of overthrow or destruction.”

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Excelsis Deus