Een van de vele “nieuwe normaalheden” als gevolg van demografische veranderingen en massale migratie in Europa is de toepassing van archaïsche en barbaarse gebruiken door immigranten in hun nieuwe gastlanden. In Italië bijvoorbeeld wordt het steeds meer een probleem dat zwarte Afrikanen azen op de huiskatten van Italianen, meldt VoxNews. Een voorbeeld uit de Italiaanse stad Palermo:

De ontdekking door Palermo politieagenten is macaber. Een man werd betrapt toen hij een kat in zijn auto opat met een mes en vork. Hij had het dier eerder gedood en gekookt. Het is een bijna ongelooflijk tafereel waarmee politieagenten worden geconfronteerd in de Via dell’Arsenale in de wijk Cantieri, nadat enkele bewoners om ingrijpen hadden gevraagd. Bewoners hadden een persoon gezien die meerdere katten achterna zat voordat hij er een wist te vangen. De persoon was een jonge Ghanees die werd geïdentificeerd en aangeklaagd voor dierenmishandeling. Een scène die je maag doet omkeren als je er alleen al aan denkt.

Beestachtig: Afrikaan verkracht Oekraïense vrouw (55) in Italië op de open straat - Giorgia Meloni aangevallen door anti-blanke media omdat ze de video deelt

Kat gegrild en opgegeten – midden op straat

Het was rond middernacht toen er een oproep binnenkwam op het noodnummer 112: Volgens reconstructies had de jongeman de kat gevangen, met een mes gedood en in stukken gesneden. Hij bouwde een provisorisch vuur naast een busje en gebruikte het om het dier te koken. De Afrikaan vluchtte vervolgens naar een oude verlaten auto om de “maaltijd” te nuttigen.

Na zijn ontwapening en identificatie hebben de ingeschakelde politieagenten met behulp van forensisch onderzoek de controles en bevindingen uitgevoerd. De verkeerspolitie daarentegen zorgde voor het contact met het door de gemeente gecontracteerde bedrijf om het kadaver te bergen en te verwijderen.

De jonge Ghanees werd naar de immigratiedienst in Via San Lorenzo gebracht voor een intake. Zodra de procedures waren afgerond, werd het dossier doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie voor opheldering over hoe het verder moet met de jongen. Volgens de laatste informatie verblijft de Afrikaan illegaal in Italië.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Duitsland: Afrikaan grilt compleet kalf in open vuur – direct onder naaldboom

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Max_Q
Max_Q
4 maanden geleden

Deze Ghanees slachten en koken en opvoeren aan zijn mede illegalen.

Klokgieter
Klokgieter
4 maanden geleden

Helmonders die ontaard zijn van hun stadscultuur kunnen nu dus weer hun eigen cultuur snuiven in Italië. De cirkel is alweer bijna rond. Kiek wel oit vur oe wief want die zee krek met dr bakkes te miauwen.

Hagar
Hagar
4 maanden geleden

Ondertussen leven er in de USA ongeveer 50 miljoen immigranten (mensen die niet in de USA geboren zijn), vooral zwarten en mestizo’s. De Demokratische partij wil er nog veel meer toelaten.

Dit is goed nieuws voor ons: hoe meer er daar binnenstromen, hoe sneller de USA één grote puinhoop zal zijn.

Onderbreek uw vijand nooit wanneer die bezig is zichzelf te vernietigen.

https://www.unz.com/article/chuck-schumers-recent-push-to-legalize-millions-of-illegals/

Ravian
Ravian
4 maanden geleden

“Zodra de procedures waren afgerond, werd het dossier doorgestuurd naar het Openbaar Ministerie voor opheldering over hoe het verder moet met de jongen. Volgens de laatste informatie verblijft de Afrikaan illegaal in Italië.”

Ze vragen zich dus af of ze de wet moeten toepassen of niet.
Want wat je met een illgale buitenlander moet doen lijkt mij wel duidelijk.
Die flikker je gewoon het land uit, ook zonder dat er, zoals in dit geval, van dierenmishandeling sprake is.

Dee
Dee
4 maanden geleden
Antwoord aan  Ravian

Ik was ooit eens in Thailand. 1997 was dat geloof ik. Ik had een ticked met datum voor de terug vlucht. Maar bij aankomst gaf de douane mij een stempel met een datum een week eerder. Ik heb daar niet op gelet. Toen ik terug wilde vliegen, op de datum van mijn terug vlucht, controlleerde de douane mijn paspoort en de datum van mijn visum klopte niet. Ik was een week te lang in Thailand gebleven! Ik werd meegenomen en in een hok gezet. Bijna twee uren moest ik wachten samen met een paar andere ‘ilegalen’. Ik was bang mijn vlucht te missen want de tijd begon te dringen. Ik moest nog inchecken. Toen moest ik naar een kantoortje komen waar een strenge, boos kijkende douane officier zat. Hij sprak mij streng toe dat ik ilegaal in het land was en wilde niets van mijn excuus horen. Ik kreeg een boete van geloof ik 900 bath en mocht mijn weg vervolgen.
En ik vraag mij steeds af: “Waarom doen wij dat niet met vreemdelingen die ilegaal in ons land verblijven?”

Laatst bewerkt op 4 maanden geleden door Dee