Volgens kritische stemmen uit de branche zijn medische noodsituaties onder piloten enorm toegenomen sinds de Covid-vaccinaties. Een ander tragisch incident gebeurde afgelopen zaterdag in Chicago : een jonge piloot verloor het bewustzijn en stierf onmiddellijk nadat het vliegtuig was opgestegen – zijn copiloot moest ingrijpen. Ondertussen willen luchtvaartmaatschappijen door personeelstekorten over de hele wereld afdwingen dat vliegtuigen mogen vliegen met slechts één piloot aan boord, meldt Report24.

Het ging om Envoy Air vlucht 3556, een Embraer E175 vliegtuig, die zaterdagavond naar Columbus, Ohio, zou vliegen. De vlucht werd gevlogen voor American Eagle, dat tot American Airlines behoort. Vanaf het begin waren zij zeer gehoorzaam aan de politiek geëiste verplichte vaccinatie en benadrukten zij altijd de bijna 100% vaccinatiegraad van hun werknemers.

Gevaccineerde piloot sterft tijdens vlucht, vliegtuig moet noodlanding maken

De jonge gezagvoerder van vlucht 3556, Patrick Ford, was nog in opleiding. Slechts enkele seconden nadat het vliegtuig was opgestegen, meldde zijn copiloot, kapitein Brandon Hendrickson, zich bij de luchtverkeersleiding en verklaarde: “We moeten terug. Kapitein is arbeidsongeschikt.” Beelden van communicatie tussen Hendrickson en luchtverkeersleiding zijn te vinden op sociale media; een simulatie illustreert de draaimanoeuvre van de copiloot.

Copiloot Hendrickson bleef kalm ondanks het levenloze lichaam van zijn collega in de stoel naast hem, draaide het vliegtuig om en landde het veilig terug op Chicago’s O’Hare International Airport. Er waren 57 passagiers en bemanningsleden aan boord die nu hun leven aan hem te danken hebben.

Doodsoorzaak waarschijnlijk hartaanval

Piloot Ford was niet meer te helpen: “Ondanks heldhaftige pogingen om hem te reanimeren, is kapitein-in-opleiding Patrick Ford overleden”, zegt Ric Wilson, vice-president vluchtoperaties van Envoy Air. “We zijn diep bedroefd door dit verlies.” De Federal Aviation Administration (FAA) heeft een onderzoek naar de zaak geopend. Ford zou zijn overleden aan een hartaanval, hoewel deze informatie niet officieel is bevestigd. Het verzoek aan de luchtvaartmaatschappij van de journalist Alex Berenson, die zoals verwacht informeerde naar medische onderzoeken en de exacte vaccinatiestatus van de overledene, bleef onbeantwoord.

Luchtvaartmaatschappijen willen co-piloten elimineren

Hoewel deze plotselinge en onverwachte dood het belang van de co-piloot illustreert, zijn er wereldwijd pogingen van luchtvaartmaatschappijen om slechts met één piloot te mogen vliegen vanwege een gebrek aan personeel. Als Patrick Ford de enige piloot van vlucht 3556 was geweest, zouden de 57 zielen aan boord het nauwelijks hebben overleefd.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Piloot waarschuwt president Biden voor wat komen gaat naar aanleiding van verplichte vaccinaties

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties