We weten nu zeker dat Covid-19 en mRNA-vaccins beide uit dezelfde stal kwamen – experimentele biotechnologische laboratoria. Zoals het oude gezegde luidt: two wrongs do not make a right. In ons geval hebben zij een ramp veroorzaakt die iedereen met kennis van zaken die op dit gebied werkzaam is met zekerheid had kunnen en moeten voorspellen.

Er is een schuldige. Er is bewijs. Ze wisten wat ze deden. Ze zijn schuldig. Ze moeten gestopt worden, schrijft Dr. Guy Hatchard.

Het is al dertig jaar bekend dat genbewerking onbedoelde gevolgen heeft. Experimenten met dieren, gewassen en nu ook synthetisch vlees hebben onverwachte afwijkingen opgeleverd. Experimenten met gentherapie op mensen worden achtervolgd door mislukkingen.

Afwijkingen en mislukkingen vertalen zich allebei goed in het vierletterwoord “dood. Het woord onverwacht is ook een misbruik van de Engelse taal. Ik had ‘onvermijdelijk’ moeten gebruiken, want dat wordt volledig bevestigd door ervaringen uit het verleden.

Dertien jaar geleden waren hier in Nieuw-Zeeland (“NZ”), gesponsord door de regering, al rampzalige genetische experimenten met koeien in volle gang. Genetisch gemodificeerde koeien werden geboren met eierstokken die zo groot werden dat ze scheuren veroorzaakten en de dieren stierven. Ze werden gevormd toen menselijke genetische code, geïnjecteerd in een koecel, werd toegevoegd aan een eicel uit de eierstok van een koe en in de baarmoeder van een koe werd geplaatst.

Ondanks deze ramp kreeg AgResearch in 2010 toestemming van de NZ Environmental Risk Management Authority om menselijke genen in geiten, schapen en koeien in te brengen voor een periode van 20 jaar om te zien of de dieren menselijke eiwitten in hun melk kunnen produceren. Wetenschappers van AgResearch hoopten dat het inbrengen van delen van de menselijke genetische code herkauwers in staat zou stellen melk te produceren die eiwitten bevat die voor menselijke medische toepassingen kunnen worden gebruikt.

Een onderzoek van het Ministerie van Land- en Bosbouw (“MAF”) stelde misvormingen en ademhalingsproblemen vast bij de dieren in de faciliteit – iets waar AgResearch open over was geweest – en zei dat het een te verwachten bijproduct van het project was. Met andere woorden, ze wisten van tevoren dat het allemaal mis zou gaan.

Dr. Suttie van AgResearch zei dat de oorzaak van de problemen met de koeien was dat de menselijke FSH-genen het hele kalf hadden aangetast en niet alleen de borstklieren, zoals de bedoeling was – een probleem dat zich niet voordeed bij proeven met muizen. Hij vatte samen:

“Dit was niet de bedoeling. Maar, botweg gezegd, dit is waar onderzoek om draait.”

Zeg het maar, bezoek een farmaceutische testfaciliteit, zoals ik deed in het begin van de jaren 2000, en je zult reusachtige verbrandingsovens met hoge temperatuur aantreffen die gebouwd zijn om de fouten (voor fouten lees verminkte dieren) op te vangen.

Een vriend van mij, Michael Antoniou, PhD, is het er in een interview met The Defender in oktober 2022 mee eens dat “genbewerking ook onbedoelde DNA-schade kan veroorzaken … zelfs op de plaats van de beoogde bewerking of elders in het DNA van de doelcellen, met onbekende downstream gevolgen.”

In een verslag dat in 2020 in het Journal of Genetics and Genomics werd gepubliceerd, werd vastgesteld dat CRISPR-genbewerking in rijst talrijke onbedoelde en ongewenste on-target en off-target mutaties tot gevolg had.

Antoniou beschreef dit als “een ernstige vergissing, omdat we weten dat genbewerking niet precies is … het bewijs is voorhanden dat je altijd onbedoelde DNA-schade zult hebben naast wat je wilt … een heel spectrum van onbedoelde DNA-schade die zich ophoopt bij de vele stappen van het genbewerkingsproces.”

De ergste angsten zijn uitgekomen: Pfizer mRNA integreert in uw DNA

Antoniou beschreef dit als “een ernstige vergissing, want we weten dat genbewerking niet nauwkeurig is … het bewijs is voorhanden dat je altijd onbedoelde DNA-schade zult hebben naast wat je wilt … een heel spectrum van onbedoelde DNA-schade die zich ophoopt in de verschillende stappen van het genbewerkingsproces.”

Antoniou kan het weten, hij doet al tientallen jaren onderzoek naar gentherapie aan het prestigieuze King’s College in Londen. Zijn conclusie: het is op dit moment veilig noch effectief. Onder gekwalificeerde onderzoekers is zijn mening geen uitschieter, het is de norm, maar wat Antoniou ongewoon maakt is dat hij bereid is zich publiekelijk uit te spreken.

Toen het gain-of-function onderzoek in 2017 opnieuw werd opgestart en bij het eerste teken dat Pfizer en anderen de productie van mRNA-vaccins gingen overhaasten, had zowat iedereen in het gentherapieveld “NEE” van de daken moeten schreeuwen. Dat deden ze niet. Velen waren medeplichtig, sommigen zaten op hun handen, en de meesten zitten nog steeds op hun handen, zelfs nu het bewijs van ernstige schade zich opstapelt.

Net als de arme NZ kalveren wiens leven werd verminkt en ingekort door een biotech experiment, vallen mensen plotseling dood neer of sterven langzaam aan een “onverwachte” (lees onvermijdelijke) ziekte. Toch wil niemand het weten. In feite verdubbelen ze hun inspanningen.

20 videos van mensen over de hele wereld die omvallen (en misschien zelfs dood neervallen)

Volgens de laatste telling zijn in Canada tijdens de pandemie 93 artsen overleden, onder wie veel jongeren, maar het College of Physicians and Surgeons of Ontario heeft artsen geadviseerd erop aan te dringen dat hun patiënten worden gevaccineerd:

“Het is ook belangrijk dat artsen met hun patiënten samenwerken om angsten in verband met het vaccin te beheersen en geen vermijdingsgedrag mogelijk te maken. Bijvoorbeeld, voor extreme angst voor naalden (trypanofobie) of andere gevallen van ernstige zorg, kunnen verantwoord gebruik van voorgeschreven medicijnen en/of verwijzing naar psychotherapie beschikbare opties zijn.”

Dus, de niet-gevaccineerden moeten worden onderworpen aan psychologische derdegraads of chemische dwang.

Voor eens en altijd lijken de autoriteiten onwetend en/of verward over de welbekende mutagene neiging van de biotechnologie. Genetische modificatie is gevaarlijk, zeer gevaarlijk, en zo goed als onmogelijk in te dammen, en zeker onmogelijk terug te roepen. Als u dat de afgelopen drie jaar niet hebt geleerd, moet u een zeer gesloten geest hebben, een vastberaden doodswens, een roekeloze hebzucht, of een onnatuurlijk genoegen beleven aan marteling.

Zij die op de hoogte zijn van de gevaren van de biotechnologie, die “gain-of-function” onderzoek hebben gedaan of betrokken zijn bij het project om de hele wereldbevolking experimenteel te injecteren met nieuwe instructies die complexe natuurlijke genetische processen overrulen, of die gewoon hun mond hebben gehouden, zijn, er is maar één woord voor, schuldig door handelen of nalaten.

Het is tijd om de deuren te sluiten van de biotech laboratoria die spelen met dodelijke ziekteverwekkers, de biotech vaten, en de “we durfden” filosofieën. Tijd om de miljarden dollars aan overheidsfinanciering en commerciële investeringen af te sluiten. Tijd om de deur te sluiten voor militaire betrokkenheid. Tijd om erop aan te dringen dat de media de waarheid vertellen over de gevaren en de corrupte factcheckers stoppen met het verbergen ervan. De alternatieven zijn te apocalyptisch om over na te denken.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ze gaan het in je sla stoppen – Je moet en zal mRNA vaccins binnenkrijgen

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Excelsis Deus
Excelsis Deus
4 maanden geleden

Eiwitten die geproduceerd of ingebracht worden in het lichaam, blijven geen eiwitten zoals ze waren.

Het lichaam kan een type van eiwit (1 van de 20-22 types) omvormen in een ander eiwit. Bij het ene type is dit makkelijker dan het andere. Afhankelijk van factoren die nodig zijn om de omvorming te realiseren. Collageen is bijvoorbeeld een all-purpose eiwit dat makkelijk omgevormd kan worden naar meer specifiekere eiwitten.

Als de DNA van zo’n eiwit is aangepast en ingebracht in een lichaam, dan kan het voorkomen dat het eiwit uit elkaar gehaald wordt om daar weer een ander eiwit van te maken. Een eiwit dat benodigd is in een ander deel van het lichaam zelfs. Het bloed kan dit dan vervoeren naar de juiste plaats via de witte bloedlichaampjes.

Wat ik wil zeggen is: gemodificeerd eiwit kan zich over het hele lichaam verspreiden. Erger nog, het kan de nieuwe blauwdruk forceren op nieuwe cellen. Een auto-immuunreactie is dan ook onvermijdelijk.

Het argument dat de mRNA zich enkel plaatselijk zal manifesteren is dus kul.