Dissident meldde al eerder dat Nederland en Canada een contract hebben met het Wereld Economisch Forum om een Digitaal Identiteitsbewijs in te voeren. Nederland en Canada zijn dé WEF-proeftuinen, voorlopers bij uitstek.

Nergens ter wereld zijn de regeringen zo compleet geïnfiltreerd door het WEF als in Nederland en Canada. Trudeau en Rutte zijn de posterboys van het WEF. Daarom verklaar ik ook altijd iedereen voor gek die beweert dat Rutte gaat stoppen met de Nederlandse politiek omdat hij een internationale positie ambieert.

Hij heeft al de belangrijkste internationale positie, hij is de baas van WEF-proeftuin Nederland. Wij lopen met alles voorop. Qua foodhubs (kan iemand me in 2 zinnen uitleggen wat dat zijn?) en qua digitale controle. Niet voor niets was Nederland altijd al het meest afgeluisterde land ter wereld en zijn we dé Europese internethub bij uitstek. Maak jij je maar zorgen om het Chinese ‘sociaal kredietsysteem’ dat nog geen 10% van China beslaat, terwijl Rutte je al jarenlang in de gaten houdt.

In dat contract staat:

Tot de projectpartners behoren: de regering van Canada, de regering van Nederland, Air Canada en de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, Toronto, Montreal en Schiphol International Airport, en het Wereld Economisch Forum.”

Nederland en Canada hebben een contract met het Wereld Economisch Forum om een Digitaal Identiteitsbewijs in te voeren

KLM en Schiphol zijn proeftuin

Wat een toeval. Afgelopen week nog meldden de G20 leiders in Bali dat wereldwijde vaccinatiepaspoorten verplicht zouden worden om te mogen reizen. De Coronahoax mag dan uit het zicht verdwijnen, maar de reden waar die voor in het leven geroepen was, is springlevend. Totale controle.

De chaos op Schiphol het afgelopen jaar was met opzet om de geesten rijp te maken voor een digitaal identiteitsbewijs.

Creëer een probleem, en kom met de oplossing …

Daar was dat hele vaccinatiegedoe om te doen (naast de genocide op Blanken):

U wordt verplicht gevaccineerd - Rutte is akkoord met vaccinatiepaspoort

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Mark Rutte kreeg ‘The Global Citizen Awards 2019’ uit handen van Klaus Schwab

4 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
4 maanden geleden

Natuurlijk, in een normaal land zouden de koppen van de verantwoordelijken nu ook rollen, maar in Nederland hoef je daar niet op te rekenen.

Hier accepteren ze bijna alles. Ik vraag me af wanneer de grens wordt bereikt. CBDC zou die grens moeten zijn.

Eddy
Eddy
4 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Nou lieve Petra, die grens is al lang bereikt, jaren geleden, maar de slappe laffe bevolking vind het wel okay. Onze waarschuwingen en argumenten zijn tegen dovemansoren gericht.

Eddy
Eddy
4 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

sorry, dovemensoren. ik wil niet ook de gendergeilaards achter me aan krijgen

Dee
Dee
4 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

Daar heb ik compleet bout aan.

Dee
Dee
4 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Ik heb een aan heroine verslaafde oom en ik vroeg hem eens hoe hij het zover heeft laten komen. Hij begon toen over mijlpalen. Hij zei: “Telkens kom je op een punt waarbij je stilstaat en tot een besef komt. Bijvoorbeeld, ik word ziek als ik niet gebruik. Dan gebruik je weer en laat je die mijlpaal achter je en gaat op weg naar de volgende. En op een gegeven moment heb je al zoveel mijlpalen achter je gelaten, dat de weg terug eigenlijk zoek is. Telkens als jij iets accepteerd en die grens overstapt, dan ligt die grens achter je en ligt de volgende grens weer voor je. Wachtend op jou om er weer over heen te stappen.
Ik denk dat dat is waardoor wij tot hier gekomen zijn. Door telkens iets te accepteren wat de acceptatie van het volgende gemakkelijker maakt.
Salami techniek zeg maar.