Het mengsel van een steeds radicalere versie van het feminisme en de alomtegenwoordige klimaathysterie leidt er niet alleen toe dat westerse samenlevingen uiteindelijk zichzelf wegvagen. Maar de alomtegenwoordige stroom van media met agenda-onderwerpen leidt tot een volkomen onnatuurlijk sociaal gedrag – met navenante negatieve gevolgen voor de sociale psychologie. Vooral onder westerse vrouwen, die natuurlijke gezinsplanning als iets ziekelijks en onnatuurlijks zouden moeten leren zien.

Het academische, geschoolde milieu van westerse, blanke, moderne “powervrouwen” van het post-feministische tijdperk wordt overspoeld met steeds nieuwe pseudo-wetenschappelijke studies die een absurde levensstijl als gezond propageren, meldt Wochenblick. Twee jaar geleden werd bijvoorbeeld met wetenschappelijke flair aanbevolen dat vrouwen liever honden in bed zouden nemen dan mannen. Niet in de zin van sodomistische praktijken, maar ter vervanging van een natuurlijke menselijke sociale partner.

Dergelijke onzin dient ter bevordering van een zieke levensstijl waarin mannen en vrouwen zich, idealiter tot de dood, beschikbaar moeten stellen voor de arbeidsmarkt en verder idealiter zonder kinderen, vakantiereizen, vlees, auto’s, huizen enz. klimaatneutraal” leven. Vrouwen zouden net als mannen moeten werken, maar vanwege de lange opleiding en angst voor de toekomst willen ze geen kinderen, dan zwoegen ze voorbij de biologische klok en wordt ze wijsgemaakt dat ze toch gelukkiger zouden zijn met een hond als bedgenoot.

De mens als vijand

Dit zijn allemaal uitwassen van een ideologie die pretendeert de mensheid te willen redden, maar in plaats daarvan de mensen zelf tot vijand verklaart en hen berooft van alles wat hen in de eerste plaats menselijk maakt. Tegelijkertijd denkt zij het gebrek aan kinderen onder haar eigen bevolking te kunnen compenseren met massale immigratie uit andere culturen – hoewel zij niet de minste aanstoot neemt aan de hoge geboortecijfers van de immigranten.

Natuurlijk gelden al deze oproepen tot verandering niet voor immigranten uit uiterst traditionalistische, nationalistische en cultureel homogene landen van herkomst. Zij kunnen en moeten (afgezien van het feit dat zij zich – anders dan de Duitsers – niet door de politiek, de sociale wetenschap of de media van het tegendeel laten overtuigen) rustig blijven bestaan in grote gezinnen met een traditionele geslachtsverdeling – terwijl degenen die voor hen “plaats maken” hun eigen ondergang intellectualiseren.

Overgehaald om zich niet voort te planten

Uit constante angst voor de toekomst zien steeds meer vrouwen – of zelfs mannen – in westerse samenlevingen af van het krijgen van kinderen, omdat hun voortdurend wordt voorgehouden dat dit zou leiden tot een vermindering van de CO2-uitstoot. De zogenaamde “Birthstrike”-beweging, opgericht door de Britse zangeres Blythe Pepino, is hiertoe zelfs in het leven geroepen.

De wereld stort in en dat gebeurt nu. Ik ben zo teleurgesteld en bezorgd dat ik heb besloten geen kinderen op de wereld te zetten ‘, legde ze drie jaar geleden uit in een interview. Een van de leden van deze beweging is lerares Verena Brunschweiger, die in haar boek  “Kinderfrei statt kinderlos” (kindervrij in plaats van kinderloos) pleitte om geen kinderen te nemen om het zogenaamd bedreigde wereldklimaat te redden.

Zij en vele andere klimaathysterici citeren een studie uit 2017 van de Universiteit van Lund, waarin werd beweerd dat het niet hebben van kinderen gemiddeld 50 ton CO2 per jaar zou kunnen besparen, wat vele malen meer is dan zou worden bereikt door geen auto te hebben of minder vlees te eten. Geen kinderen krijgen wordt hier gepropageerd als de meest effectieve maatregel ter bescherming van het klimaat.

De ijskoude technocratische taal van zulke social engineers weerspiegelt perfect de sfeer waarin de westerse samenlevingen vandaag de dag leven. Op basis van op zijn minst twijfelachtige studies van wereldvreemde academici moeten gefantaseerde gevaren worden bestreden.

Dit berooft miljoenen mensen van hun levensgeluk, die ofwel zonder kinderen moeten “ter wille van het klimaat” ofwel doodsbang zijn dat hun kinderen zullen moeten leven in een wereld die hoe dan ook gedoemd is in te storten.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Zweedse wetenschapper zegt dat mensen moeten worden ‘verleid’ tot kannibalisme om ‘klimaatverandering’ te bestrijden

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Matt
3 maanden geleden

En daarom moeten er dus miljoenen “immigranten” naar hier gehaald worden om zogenaamd voor de blanke oudjes te kunnen zorgen. Dat hun gemiddeld IQ dat van een plant benaderd is van geen belang, want een volk dat slim is en kan nadenken is een doorn in het oog van de elites.
Heeft niks met omvolking te maken hoor, nee hoor.

Johan P
Johan P
3 maanden geleden

Tsja. Mijn probleem hiermee is niet dat die linkse rand(stad)debielen geen kinderen willen, maar dat ze dat aan de anderen opdringen dmv hun politieke dwang waardoor het voor niet-immigranten onbetaalbaar wordt om kinderen te krijgen.
Als al dat linkse gajus geen kinderen meer krijgt is dat alleen maar een plus. Ook hier zie je de gekte; omdat ze weten dat het niet juist is willen ze hun waanzin opdringen aan anderen zodat ze zich toch normaal kunnen voelen

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

Onze bevolking is eeuwenlang steeds aangegroeid, dus als we nu wat inkrimpen, dat kan helemaal geen kwaad.
We kunnen toch niet eindeloos blijven aangroeien?

Het doel moet zijn: een stabiele bevolking, op lange termijn.

En als we ons kunnen aanpassen aan bevokingsgroei, dan kunnen we ons zeker aanpassen aan een bevolkingskrimp, want een bevolkingskrimp is veel minder problematisch dan een bevolkingsaangroei.

Een bevolkingskrimp heeft zelfs voordelen: meer ruimte, meer woningen beschikbaar, meer grondstoffen, enz..

Maar wat een dodelijke catastrofe is, is dat onze aartsvijanden, die ons willen uitmoorden, deze bevolkingskrimp misbruiken om immigratie van onderontwikkelde volkeren te organiseren, om ons te laten overwoekeren.

Petra
3 maanden geleden

Het Coudenhove Kalergiplan.

Eigenlijk omgekeerd Darwinisme:

Rotzooi krijgt zoveel mogelijk kinderen en de besten onder ons bijna geen kinderen.

Kijk om u heen en u ziet dat dit gebeurt.

Dit zal niet goed aflopen.