De Zwitserse natuurgeneeskundige George Della Pietra is een nieuwe dienst “SafeBlood Donation” begonnen om schoon, niet-gevaccineerd bloed te leveren aan patiënten die een transfusie nodig hebben.

Aangezien de algemene bloedvoorraad nu besmet is met “volledig gevaccineerd” chemisch bloed vol spike-eiwitten, stijgt de vraag naar zuiver bloed. Pietra zag dit blijkbaar als een geweldige kans om schoon bloed te leveren, waar nu meer vraag naar is dan ooit, schrijft Ethan Huff.

Pietra noemde de massale injectiecampagne “de misdaad van de eeuw” en gelooft dat boodschapper RNA (mRNA) covid shots het bloed “besmetten” en het immuunsysteem vernietigen.

Als een niet-gevaccineerd persoon een transfusie krijgt van bloed dat mRNA, spike-eiwitten en wat er nog meer in die flesjes zit, dan kan hij of zij ook besmet raken, vandaar dat hij de SafeBlood Donation service bedacht.

De door het bedrijfsleven gecontroleerde media bespotten Pietra en beschuldigen hem van pseudowetenschap, maar het feit blijft dat er steeds meer vraag is naar zuiver bloed omdat niemand het besmette spul wil.

“Ik krijg honderden e-mails met de vraag: ‘Hebben jullie bloed [beschikbaar], want over drie weken word ik geopereerd,'” zegt Pietra.

“Wij willen een platform zijn voor mensen die de vrije keuze van bloeddonoren willen hebben. Of ze nu denken dat er een echte complottheorie gaande is, dat de Nieuwe Wereld Orde [plaatsvindt], of als ze gewoon zeggen ‘ik wil het gewoon niet’ om wat voor reden dan ook.”

Ongevaccineerde mensen verklaren zichzelf Purebloods - Biologisch superieur

Wordt schoon, ongevaccineerd bloed een populair goed?

In het post-Operatie Warp Speed tijdperk, wordt het hebben van schoon, ongevaccineerd bloed beschouwd als speciaal. Omdat de niet-gevaccineerden een minderheid lijken te zijn, geeft de relatieve zeldzaamheid van dat schone, niet-gevaccineerde bloed mogelijk een hoger prijskaartje.

Overal op sociale media verkondigen zogenaamde “purebloods” dat prikvrij bloed veel geld waard is. Hetzelfde geldt voor sperma van ongevaccineerde mannen, dat volgens sommigen “de volgende Bitcoin” zou kunnen worden.

Het is ziekelijk om over dit alles in monetaire termen na te denken, maar dat is de aard van een kapitalistische wereld waar elk detail van het menselijk leven te gelde moet worden gemaakt om de onverzadigbare hebzucht van een wereld die compleet gek is geworden te bevredigen.

Op dit moment heeft SafeBlood Donation leden in tenminste 16 landen waar het doel is om bloedbanken op te richten die ongevaccineerd plasma leveren aan hun leden. Het plan is ook om meer ziekenhuizen en gezondheidsautoriteiten onder druk te zetten om “gerichte donaties” van specifiek ongevaccineerd bloed in traditionele bloeddonatiecentra toe te staan.

“Medische autoriteiten staan gerichte donaties alleen toe in specifieke situaties waar het medisch noodzakelijk is, zoals om een zeldzaam bloedtype te verkrijgen, maar weigeren groeiende verzoeken om ‘ongevaccineerd’ bloed op ethische en medische gronden”, meldde een mediakanaal.

De reden waarom SafeBlood Donation hiermee in de problemen komt, is dat de “officiële” bronnen, waaronder de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), allemaal volhouden dat er geen verschil is tussen gevaccineerd en ongevaccineerd bloed.

De verwachting is dat het huidige systeem niet zal voldoen aan wat SafeBlood Donation en haar leden proberen te doen, dus het onvermijdelijke resultaat hiervan zal de oprichting zijn van een geheel nieuwe infrastructuur voor bloeddonaties waar alleen schoon bloed is toegestaan.

“Ik heb nog nooit zulk bloed gezien,” zegt Pietra over de anomalieën die hij waarnam bij het onderzoek van volledig geprikt bloed, wat hem er in de eerste plaats toe bracht SafeBlood Donation op te richten.

“Dit was, om eerlijk te zijn, de belangrijkste reden dat ik de hele zaak begon, want toen ik dit zag, was ik zo ontzet.”


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Ongevaccineerd sperma is de volgende bitcoin

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
cas
cas
4 maanden geleden

bloedtransfusies is een verdienmodel!

bloed verliest binnen 24 uur zijn zuurstofdragend vermogen en dient daarom alleen voor volumeaanvulling en de zakken met geld te vullen.
bovendien krijg je als ontvanger te maken met alle ongein waar de donor in zijn leven mee te maken heeft gehad.
als ik zo ziek of gewond ben dat ik bloed nodig zou hebben, heb ik genoeg aan mijn eigen sores.

bovendien is bloedtransfusie, net als orgaandonatie, een vorm van kannibalisme.

Petra
4 maanden geleden

Uit veel onderzoek blijkt dat het bloed van de geprikten aangetast is. D Dimer tests zijn berucht.

Dus dat er iets aan de hand is met het bloed van de geprikten is geen ‘conspiracy theory’ maar een objectief vastgesteld feit.

De hieraan schuldige overheden (VWS, RIVM, GGD, etc.) zullen er alles aan doen om dit soort verstandige initiatieven dwars te bomen en in de media belachelijk te maken.

We hebben nog een lange weg te gaan voordat de volledige waarheid naar boven zal komen.

Kees
Kees
4 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Hier kan ik als ongevaxte het volledig mee eens zijn dus vanaf nu ook geen bloedtransfusie meer voor mijn! Het is nu een kwestie van overleven en proberen gezond en zeer oppassend te leven. Ik mag hopen dat er toch bloedbanken komen die schoonbloed gaan leveren en niet zullen worden gedwarsboomd!

Tadai
Tadai
4 maanden geleden
Antwoord aan  Kees

Het is te hopen dat wij, niet-geprikten nooit een ongeluk krijgen waarbij wij buiten bewustzijn raken, veel bloed verliezen en een bloedtransfusie krijgen. Gered door een bloedtransfusie maar ongewild mee moeten doen met Russisch roullette.

loekie
loekie
3 maanden geleden
Antwoord aan  Tadai

gered om te sterven

JGTL Marges
1 maand geleden
Antwoord aan  Petra

Zelfs de plaatselijke bloedbank doet moeilijk als ik verzoek om mijn eigen bloed en die van leden van Safe Blood ( van 400 leden in mijn omgeving match hun bloed met de mijne, mocht bij een heupoperatie bloedtransfusie nodig zijn. Overigens toen in maart 2021 een verpleegkundige vroeg of ik gevaccineerd ben met die experimentele niet-goedgekeurde middel en ik zei dat ik dat niet ben en BNN ook in de toekomst dat ook niet wil doen. Bij de volgende verpleegkundige zei vervolgens dat ik niet geopereerd zou worden ondanks een goede ziekenfondsverzekering voor zowel de operatie als ook voor de nazorg en revalidatie bij een verpleegtehuis. Zowel de operatie als de nazorg en revalidatie in een verpleegtehuis wordt voor 100% vergoed door de ziekenfondsverzekering. Of de weigering van de heupoperatie te maken heeft met het feit dat ik ongevaccineerd ben, weet ik niet. Echter in Duitsland, USA, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland worden ongevaccineerden niet geopereerd. Misschien gebeurt dat in Neder stiekem ook niet. In 2020 toen ik de heupoperatie aanvroeg kon ik nog lopen en fietsen. Nu niet meer. Nu gebroken krukken nodig om mij langzaam te kunnen voortbewegen!

Lidwien
Lidwien
22 dagen geleden
Antwoord aan  JGTL Marges

Aan jgtlmarges: ik wordt volgende mnd in dld geopereerd. Mocht ik een bloedtransfusie nodig hebben laten ze dat dan maar uit zwitserland komen van safeblood. Zou ik kunnen voorstellen van te voren mijn eigen bloed af te nemen, voor het geval dat ik het nodig heb?