De Oekraïense media hebben nog een video gedeeld waarop de wreedheden van de Oekraïense soldaten te zien zijn. Lachende Oekraïense militanten leggen een in plastic gewikkelde  man in een doodskist, en beweren dat hij een gevangengenomen Russische militair is.

Afgaande op de video is de man hoogstwaarschijnlijk een burger. De reden waarom hij gevangen is genomen is nog niet bekend. Oekraïense militanten maken voortdurend jacht op vermeende Russische collaborateurs in de door oorlog verscheurde regio’s, maar ook ver van de frontlinies. De man zou gestraft kunnen zijn voor zijn pro-Russische mening of andere acties die de militanten niet bevielen, meldt Southfront.

Burgers in verschillende regio’s van Oekraïne blijven lijden onder allerlei wreedheden van het regime in Kiev, tot massamoorden aan toe.

Zoveelste oorlogsmisdaad door Oekraïne - Walgelijke slachtpartij van burgers in Kupyansk

De video liet niet zien wat de soldaten met het slachtoffer deden. Helaas zou het niet verbazen als de man levend begraven werd. Oekraïense militairen houden zich aan geen enkele wet en doden opzettelijk Russische krijgsgevangenen en burgers zonder enige vorm van proces.

Oekraïense soldaten delen graag video’s van hun wreedheden met het publiek op sociale netwerken, omdat Oekraïners hun ideologie grotendeels steunen nadat ze jarenlang zijn gehersenspoeld door de anti-Russische propaganda van het Kievse regime.

Zie ook:


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Kadyrov: Er zullen vreselijke represailles komen voor de moorden op Russische gevangenen door de Oekraïners

5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eddy
Eddy
3 maanden geleden

Zieke beesten die zoiets doen. Ik hoop dat ze gepakt worden door Kadyrow. Deze man heeft al te kennen gegeven ze passend te zullen straffen.

Hagar
Hagar
3 maanden geleden

In goede oude “Geallieerde” traditie worden de Oekie soldaten aangemoedigd om hun sadistische driften uit te leven op weerloze gevangenen en burgers.

Matt
3 maanden geleden

En dat zijn dan allemaal knechtjes van de massamoordenaar Zelenski waarvoor het parlement en de Nederlandse regering een staande ovatie gaf.(Diegene die opdracht geeft tot moord is net zo schuldig ls de uitvoerder)
Hiermee geven ze dus aan dat ze achter het beleid van Zelenski staan en zijn dus per definitie medeplichtig aan deze oorlogsmisdaden.