Een diplomatieke ruzie tussen Frankrijk en Italië barstte vorige week los toen Rome Macron dwong een humanitair reddingsschip, de Ocean Viking met 234 migranten aan boord, toe te laten nadat Italië het wekenlang een haven had geweigerd.

De presidenten van Italië en Frankrijk probeerden maandag de spanningen over migratie te temperen door te wijzen op de noodzaak van “volledige samenwerking” op tal van gebieden en het belang van sterke bilaterale betrekkingen na dagen van diplomatieke tegenstellingen over het lot van migranten die de Middellandse Zee overstaken. Als reactie op de eis van Italië dat Frankrijk migranten van het reddingsschip Ocean Viking accepteert, reageerde president Emmanuel Macron door zijn deelname op te schorten aan een EU-solidariteitspact om dit jaar 3.000 overgebrachte migranten uit Italië op te nemen en stuurde hij agenten om zijn zuidelijke grensovergangen te versterken en te voorkomen dat migranten binnenkwamen, meldt U.K. Express:

De mooie praatjes zijn gewoon dat — mooie praatjes, en de president van Italië is grotendeels een ceremoniële. Wat er gebeurde was een volwaardige ruzie.

Hier is de NGO-vloot: slechts twee schepen zijn geregistreerd voor zoek- en reddingsacties

Het begon als een migranten kwestie. Wat er in Europa gaande is, is dat allerlei Europese NGO’s schepen uitvaren om illegale migranten op te pikken uit verre oorden als Bangladesh, Pakistan, Eritrea en Afrika ten zuiden van de Sahara, op zee, op schepen van mensensmokkelaars die uit Libië vertrekken en als een soort taxidienst van het kartel fungeren en de illegale migranten naar Italiaanse havens brengen, die het dichtst bij de Libische kust liggen. Italië vangt tienduizenden van deze illegale migranten op, wat winstgevend is voor de mensensmokkelaars, maar kostbaar voor Italië, dat moet betalen voor hun welzijn en onderhoud, en de criminaliteit, het zwerfvuil, het seksisme en de ouderwetse sanitaire praktijken, soms zelfs tentsteden, moet tolereren.

De Europese Unie heeft in naam gezworen de “rijkdom” van de migranten te delen door de niet-gescreende illegale migranten over de eurozone te verdelen, maar veel landen houden zich niet aan hun deel van de afspraak, waardoor Italië met de migranten opgescheept zit.

Italië hield zijn poot stijf en stuurde een van de NGO-schepen vol illegale migranten naar de Franse haven Toulon, meldt American Thinker.

De woedende verklaring van de Italiaanse premier, Giorgia Meloni — je moet het in het Italiaans beluisteren met het geluid aan — liet goed zien dat dit iemand is die heel goed weet wat de schade en de hypocrisie van Frankrijk is, wiens beleid migranten daadwerkelijk heeft verleid om hun thuisland te verlaten en naar Europa te komen voor de welvaart. Meloni’s scherpe Romeinse arbeidersaccent dat op de scherpste woedende toon spreekt, brengt het Italiaanse sentiment goed over en is iets om te horen.

Hier heb je een artikel dat uitlegt wat de CFA-franc inhoudt.

Meloni heeft gelijk als ze zegt dat de CFA franc ongunstig is voor de Afrikaanse landen die er door geknecht zijn, maar ook als de CFA franc niet zou bestaan, zou er niet één Afrikaans land zijn met fatsoenlijk bestuur. Daar zijn Afrikanen simpelweg niet toe in staat. Liberia bijvoorbeeld is nooit gekoloniseerd geweest en heeft altijd onder negerbestuur gestaan en is het armste land ter wereld, het tweede armste land ter wereld is Haïti waar negers lang geleden alle Blanken uitgemoord hebben.

Meer recent hoeven we maar naar Rhodesië en Zuid-Afrika te kijken om te zien waar zelfbestuur door negers toe leidt.

Afschaffing van de CFA franc gaat de immigratie niet stoppen. Het naar de vergetelheid bombarderen en platbranden van elke Noord-Afrikaanse haven wel.

Het is tijd om ons leger en onze marine daar in te zetten waar het een verschil kan maken en werkelijk bij kan dragen aan onze veiligheid.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Meloni laat vrouwen en kinderen van boord – Beveelt de NGO-mensensmokkelschepen te vertrekken met de volwassen mannen

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ohje
Ohje
4 maanden geleden

Blabla blabla welkom in Europa

Petra
4 maanden geleden

E.U. Grenzen moeten gewoon dicht en alles dat hier gekomen is en ook maar enigszins terug kan moet afgevoerd worden. Met harde hand wel te verstaan.

Dit volk wordt opzettelijk geïmporteerd om TZT een burgeroorlog tegen ons te gaan voeren. Dat is de reden dat het grotendeels mannen in de krachtige leeftijd zijn.

Dee
Dee
4 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

En wapens uit Ukraine.

Dee
Dee
4 maanden geleden

Oef!!! daar wil je niet getrouwd mee zijn!
Maar ze heeft wel een punt.