Vandaag breng ik u het allerbeste van Covid Regels en leg uit hoe ingewikkeld de wetenschap is.

We zijn twee jaar lang als idioten behandeld. Dat mogen we nooit en te nimmer vergeten, schrijft James Macpherson.

De regel:

We moesten een masker dragen als we een restaurant binnengingen en naar de tafel liepen, maar mochten het masker afzetten als we aan tafel zaten. Het masker moest opnieuw worden aangebracht om te vertrekken.

De wetenschap:

Covid verspreidt zich niet als je eet en drinkt.

De regel:

Niemand mocht naar buiten, behalve om te rellen over de dood van George Floyd.

De wetenschap:

Een pandemie van racisme (ja, zo noemden sommige media het) was dodelijker dan een echte pandemie.

De regel:

Avondklokken

De wetenschap:

Covid kan de tijd vertellen

De regel:

In Ohio was de worstelsport toegestaan, maar de deelnemers mochten geen handen schudden aan het einde van de wedstrijd.

De wetenschap:

De Covid haatte goede sporten.

De regel:

Inwoners van Melbourne werd verteld dat het “niet in de geest van de lockdown” was om naar de zonsondergang te kijken.

De wetenschap:

De Covid hield een lijst bij van mensen die naar de ondergaande zon keken en besmette hen uiteindelijk.

De regel:

Mensen die alleen op afgelegen stranden liepen werden gearresteerd.

De Wetenschap:

Een geïnfecteerde wandelaar kon zandkorrels besmetten, of mogelijk zelfs vissen.

De regel:

Doe het veilig, gebruik een “glory hole”. En verkracht geen mensen.

De wetenschap:

Covid zal niet proberen seksueel afwijkende mensen te infecteren

De regel:

Als je in een park zit, moeten jij en je vrienden binnen cirkels zitten die op het gras zijn geschilderd.

De Wetenschap:

De Covid sprak af niet binnen de geschilderde cirkels te komen, maar dat iedereen buiten de cirkels prooi was.

De regel:

In Frankrijk moesten mensen een formulier invullen om toestemming te krijgen om buiten te gaan wandelen. Bij gebrek aan een formulier konden mensen een brief schrijven en die ondertekenen, of anders zichzelf toestemming geven via een app. Als je het huis verliet zonder jezelf daar schriftelijk toestemming voor te geven, moest je een boete betalen.

De wetenschap:

Covid zou zich niet verspreiden als je een briefje had waarop stond dat je de pandemie serieus nam.

De regel:

Spreek niet in de lift

De wetenschap:

Covid respecteert stilte

De regel:

AFL doelpalen moesten gedesinfecteerd worden door mannen in hazmatpakken.

De Wetenschap:

Onderzoekers berekenden dat het technisch mogelijk was voor een besmette speler om de bal aan te raken die, wanneer hij werd geschopt, de paal zou kunnen raken, waardoor de Covid van speler naar bal naar paal zou worden overgebracht. Een speler die vervolgens de paal aanraakt en dan per ongeluk zijn vinger in de buurt van zijn mond brengt kan misschien Covid krijgen.

De regel:

Supermarktmedewerkers moesten werken achter een veiligheidsscherm van perspex, ook al raakten ze alle boodschappen aan die je net had aangeraakt, alvorens ze aan je terug te geven voor vervoer naar huis, waarna je ze weer zou aanraken.

De wetenschap:

De Covid raakte in de war door het perspex scherm en vergat dat het zichzelf kon overbrengen via mensenhanden.

De regel:

In het VK mocht je ter plaatse geen alcoholische drank drinken tenzij je ook iets at.

De Wetenschap:

Je mond openen om vloeistof in te gieten zou de Covid aantrekken, maar je mond openen om voedsel naar binnen te schuiven niet.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


De pandemie is voorbij – nu moeten er koppen rollen!

5 2 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
miranda
miranda
2 maanden geleden

De rijkere zijn rijkere geworden van de schapen dat is de reden waarom werd hard gepusht. De mensen zijn misbruik door politicus,rijkere, Black Rock, pharma, banken en corrupte wetenschapen en enz. Dat is de verdiend model van capitalisme de mensen zijn niet belangrijker.

Bibi
Bibi
2 maanden geleden

Dit geeft perfect weer hoe het met de gemiddelde mens die hier aan mee heeft gewerkt gesteld is. . . . . .
Tja en dan kan je niet anders dan constateren dat de mensheid verloren is
Of is er toch nog hoop 😉

Eddy
Eddy
2 maanden geleden

Mijn vader zei altijd dat hij een bloedhekel had aan domme mensen. Als kind begreep ik dat niet en vond het hard en kil om dat te zeggen. Nu zeg ik het zelf en ik vind domme mensen ook nog erg gevaarlijk. De grenzeloze domheid van onze medemens heeft geleid tot deze uitzichtloze wereld waarin we leven. Geluk is dan wel dat al die domme mensen gevaccineerd zijn en hopelijk snel sterven. Dan kan ik eindelijk weer met goed fatsoen het plaatje draaien van “15 miljoen mensen”

It's me
It's me
2 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

5 miljoen mensen lalalalalalalal

Edwin
Edwin
2 maanden geleden
Antwoord aan  Eddy

En zo is het

It's me
It's me
2 maanden geleden

Sneller en sneller tikt de tijd weg voor de gene die gevaccineerd zijn, voor velen word het nu ook duidelijk en ook velen hebben klachten eerst milde maar ze worden steeds erger, maar voor hun is het einde in zicht, maar het besef kwam te laat…….ja voor hun.

roebel
roebel
2 maanden geleden

Alle maatregelen zijn gebaseerd op druppeltransmissie (hoest nies en spreek druppels etc) van virussen. Dit is een volledige valse en foute aanname voor het corona-, influenza- en griepvirussen. Ik heb jarenlang met aerosolen gewerkt en daar letterlijk honderden testen mee gedaan.

Mensen moeten simpele vragen stellen. Waarom zijn er buiten geen besmettingen en binnen wel? Als je deze vraag serieus beantwoord dan ben je al een heel eind op weg. Druppels zijn buiten echt niet anders dan in een binnenruimte.
 
De grootste “grap” is eigenlijk dat alle maatregelen gebaseerd zijn op gebakken lucht. Zelf heb ik als engineer gewerkt in de spraytechnologie. Denk hierbij aan grootschalige projecten met luchtbevochtiging, koeling, stofbestrijding, statische ontlading, desinfectie etc. Dit gebeurde voornamelijk met aerosolen spray (dryfog). Een aerosol is het tegenovergestelde van een druppel. Eenvoudig uitgelegd zijn aerosolen kleiner dan 8 micron (micron is een duizendste millimeter en dit heb ik meerdere malen zelf getest met infrarood oa bij de Wur) en druppels zijn dus groter dan 8 micron (afhankelijk van valhoogte en temperatuur). Een druppel spat uiteen en valt neer en je kan een miljoen aerosolen sprayen op een glasplaat maar die zal 100% droog blijven, het is een soort stuiterend bolletje vocht wat dus niet neerslaat en niet uit elkaar spat maar volledig opgenomen wordt door de omgevingslucht. Het zit eigenlijk net tussen een gasvorm en vloeibare vorm van vocht.
 
Je kan hier een filmpje vinden: AKIMist® “E” spray toward the transparent acrylic board – YouTube
 
Een aerosol wordt opgenomen door de omgevingslucht en voegt toe aan de LUCHTVOCHTIGHEID in binnenklimaten en daarnaast is het een drager van virussen of particles in het algemeen. In de media wordt vaak gezegd dat het langer in de lucht blijft zweven of neerdaalt na 10 meter, maar dit klopt dus niet.
Dus op het moment dat je besmet bent en spreekt of uitademt dan adem je aerosolen uit en daarin zit de virus load.
Een aerosol vangt ook alle stofdeeltjes afhankelijk van de grootte en zou makkelijk een goud particle kunnen dragen in de lucht terwijl deze veel zwaarder is dan de aerosol (water- en zuurstofmoleculen) zelf, alle gasdeeltjes, stof- en roetdeeltjes etc. Als je bijv met aerosolen spray sprayt boven een houtbewerkingsmachine zul je 0% stof zien omdat alles wordt afgevangen en de machine volledig droog blijft. Het is dryfog (droogvocht). In een normale situatie stoot je aerosolen af tijdens praten of ademen of niezen etc. Je stoot veel meer aerosolen uit, in een normale situatie, en dit is tussen de 90% a 99% in vergelijking met druppels en dus bevat een aerosol veel meer virus dan druppels in een normale situatie (als iemand spreekt of ademt zie je ook geen druppels maar toch stoot je veel virussen uit) Als iemand een druppel overbrengt naar jouw mond of neus dan kan dat maar een zeer minimale invloed hebben en dit kan niet de reden zijn dat je besmet raakt. Om ziek te worden van corona moet je minimaal duizenden virussen inademen en afhankelijk van de weerstand zul je dan pas ziek kunnen worden. Het gaat er dus om hoeveel aerosolen (virussen) in de binnenruimte aanwezig zijn. Je raakt pas besmet als je minimaal tienduizenden virussen inademt. Een lage luchtvochtigheid in een binnenruimte verandert ook je lichaam. Statisch haar en droge lippen en zo ook je lichaam wordt veel ontvankelijker voor virussen. De trilharen in de neus verliezen hun functie bijv en een droge mond. Zorg je voor de juiste luchtvochtigheid en temperatuur dan zal het corona virus vrijwel niet besmettelijk zijn. Het gaat kort gezegd over de hoeveelheid lucht (virussen) die je inademt en de duur daarvan, in een binnenklimaat. Uiteraard afhankelijk van luchtvochtigheid want virussen worden super besmettelijk bij lage of hele hoge luchtvochtigheid, recirculatie lucht, ventilatie, temperatuur, hoeveel besmette personen aanwezig zijn of waren etc.
Ik kan het uiteraard nog uitgebreid hebben over luchtstromen in binnenruimten en de invloed van het koelen en verwarmen van lucht maar ik zal het kort even aantstippen.
Zie luchtmoleculen als een opgeblazen ballon met daarin water. Als de lucht verwarmt (door aanwezigheid computers, mensen, verwarming etc) dan zet de ballon, dus het luchtmolecuul, uit en stijgt, koude lucht krimpt en daalt. Als de ballon dus groter wordt dan vermindert de dus de hoeveelheid water (relatief) en wordt de lucht droger. Het lichaam verbruikt in de winter ook veel meer energie en moet harder werken om warmte te behouden. Dus je wordt gevoeliger voor besmetting. In de praktijk worden luchtbevochtigingsmeter op een hoogte tussen 1,5 en 3 meter gehangen in een binnenruimte omdat de aerosolen zich daar het meeste ophopen).
Wat ik overigens vooral nooit snap is dat iedereen zegt dat we niks wisten van het virus. We hebben sars-1 al gehad, vele jaren geleden. Daarnaast is er decennia onderzoek gedaan met corona virussen in labs en zijn er zelfs varianten op gemaakt. Hoe kan iemand beweren dat we niets weten? Dat is simpelweg niet het geval want we hebben tientallen jaren ervaring met transmissie van virussen. Dat we er verkeerd over geinformeerd worden is een ander verhaal. Het narratief over transmissie wordt misbruikt door politici, de wetenschap en internationale organisaties. Waarom dat zo is mag iedereen zelf invullen. Ik kan iig zeggen dat ik in het begin van corona vele wetenschappelijke rapporten heb ingezien en die kan je nu simpelweg niet meer vinden op google scholar. Dan heb ik het over rapporten over transmissie, luchtvochtigheid en aerosolen etc. 
 
Dit betekend dat afstand houden, mondkapjes (er kunnen tientallen virussen tot honderden (0,05 tot 0,2 micron) door een gaatje in een mondkapje en dit kan iedereen eenvoudig nagaan maar het zal niet gebeuren en je kan een mondkapje eenvoudig testen in een vriescel omdat je dan de uitgeademde vocht kunt waarnemen) en handen wassen volledig zinloos zijn. Elke situatie waar mensen besmet raken bijv kerkkoren, carnaval, zorghuizen etc zijn eenvoudig te verklaren als je aerosolen begrijpt. Of bijv in brazilie waar hoge luchtvochtigheid is in de woning en een airco is het eenvoudig te verklaren. Google bijv op pubmed singing aerosols. Viral Load of SARS-CoV-2 in Respiratory Aerosols Emitted by COVID-19 Patients while Breathing, Talking, and Singing – PubMed (nih.gov)
Er zijn vele publicaties die schrijven over aerosolen.
 
Nogmaals, de maatregelen verergeren de boel alleen maar en zijn onzinnig. Vaccinatie is een zeer slechte oplossing en je houdt simpelweg de ziekte juist in stand. Dat gebeurd dus niet met groepsimmuniteit want dan verzwak je daadwerkelijk het virus en verhoog je de weerstand.
Virologen hebben kennis van virussen maar niet van lucht en transmissie in die lucht. Ze houden je alleen maar in de hypnose van angst. Ze praten ook zeer zelden over virussen maar met name over maatregelen.
 
Zonder dat ze doorhebben dat voor de rest van hun leven vrijheid in een spuitje zit. De waarheid wordt bepaald door gekochte wetenschap en censuur tech bedrijven. Je krijgt geen subsidie of bent je baan kwijt. Dat is de realiteit. Wakker worden is het systeem begrijpen en dat de BIS het beleid bepaalt in deze wereld. Overheden voeren alleen maar uit en het is niet voor niets dat alle leiders built back better roepen. Ze hebben alles in handen maar dan moet je je daadwerkelijk in het financiele systeem verdiepen. Dit is mijn ogen met name ontstaan na de wo2 met de petro dollar. Privatisering, patriot act en bijv extreme geldcreatie na de crisis in 2008. De macht ligt simpelweg niet meer bij overheden. 
De reeele economie (productie) zou de leidraad moeten zijn maar dat is het allang niet meer. We gaan van hoax naar hoax om maar meer geld te printen. Centrale banken zoals de federal reserve zijn private ondernemingen en als je dat snapt dan snap je het systeem en hoe fuckt we eigenlijk allemaal zijn met zn allen. Zij beheersen de wereld en we zitten nu in een situatie waarin er 0% rente wordt gerekend op geld. Dit betekend alleen maar dat er nog veel meer geld geprint gaat worden en negatieve rente op termijn en dit betekend dat geld steeds minder waard wordt. Als men hogere rentes gaat rekenen is de wereld failliet. Hyperinflatie ligt op de loer en dat betekend dat geld niks meer waard is en de weg voor centrale banken openligt om alles in bezit te nemen want dan kan niemand meer zn schuld afbetalen. 
 
In de EU is allang beslist dat elk land 2G gaat krijgen en straks de hele wereld. Het is een script wat gevolgd totdat iedereen een bio paspoort heeft en dat bekend ongekende controle over je vrijheid en handelen.
Wss in juni 2022 gaat het biometrisch paspoort van start en je medische status , co2, cbdc wordt gekoppeld aan je mens zijn . Je bent slaaf voor altijd en je bent voor altijd klant van de prikboys.
Waarom leidt het Omt het land? Omdat het corporatisme en centrale de banken de wereld aan het overnemen zijn in rap tempo. Omt-leden hebben allemaal farma belangen en niemand die er een vraag over stelt. Niemand die een vraag stelt over oversterfte van de afgelopen maanden. Het gaat erom wat ze niet zeggen. In de msm wordt zelden gepraat over obesitas, wie er precies of het ic ligt, etniciteit of leefijd etc terwijl het daar juist over zou moeten gaan (het gaat constant over maatregelen en bijzaken) en daarop maatregelen toe te passen. Ze geven de bevolking geen vitamine D geen zink, hcq en ivermectine (geen patent en spotgoedkoop) heeft rivm massaal zelf ingekocht en verbied het te geven. Men praat niet over luchtvochtigheid of aerosolen of de juiste ventilatie of ruimtes virus vrij maken. We kunnen maar 1 conclusie trekken en dat is dat objectieve journalisten niet meer bestaan.
Als een virus muteert is dat alleen maar positief. Hoe besmettelijker hoe beter want dan verzwakt een virus. Dat zie je ook aan de cijfers wereldwijd en bij vorige pandemien. Mensen zijn letterlijk gestopt met denken. Ze zitten in een hype hypnose en absorberen de mediawaan vd dag en dat is ook precies de bedoeling. Ik zie corona als een welvaartsziekte en het treft louter de zwaksten in de samenleving (anders dan wat de media doet voorkomen) Het is het creeeren van dystopische situaties. Niets is toevallig. Defund the police. blm, woke, gender, klimaat, het is allemaal hetzelfde narratief. Soros die de schoolboekjes print en dus indoctrinatie van geboorte tot je dood. Verdeel en heers strategieen en vooral afstand houden van elkaar welke enorme psychologische effecten heeft. Het is nou eenmaal zo dat angst de beste verkooptechniek is en onvoorstelbare grote winsten oplevert. Het werkt altijd.
 
Iedereen ziet Portugal als het verlossende land en over Zweden zwijgt men. Kijk naar de sterftcijfers vanaf oktober. Niemand die het doet. Die zijn namelijk iets lager dan in Nederland per capita en dan moet het winterseizoen daar nog beginnen. Waar gaat dit nog over?
In Oost-Europa had je grote sterftes maar als je naar het klimaat kijkt zie je dat er ineens een vriesperiode en daling luchtvochtigheid was van 3 dagen en dat heeft tot besmettingen en grote sterfte geleid. Maar als je mensen niet informeert hierover krijg je deze situaties.
Waarom wordt elke Nederlander niet razend omdat de onderliggende cijfers van het rivm niet worden gepubliceerd? Ik heb een aantal rapporten bekeken over bijv ligduur op het ic en over ongevaccineerden en het is pure manipuatie van cijfers.
 
Als je weet dat de gemiddelde sterfte leeftijd 80+ is bij corona, in Nederland, en dat 98+% onderliggend lijden heeft, 90% obestitas en 70% zelfs 5 of meer onderliggende ziekten. Laat dat nou net de groep zijn die zich niet kan of niet wil laten vaccineren vanwege bijwerkingen en veel moslims een tekort hebben aan vitamine D. De besmettingen vinden thuis plaats, in zorghuizen en in ziekenhuizen voor de risicogroep, of in ruimtes waar veel mensen zijn en weinig ventilatie is. Juist op deze plekken dien je de juiste maatregelen te nemen en de mensen goed informeren. 
 
Door globalisme wordt het wel erg duidelijk dat de weldenkende, intelligente mens plaats heeft gemaakt voor een hersenverweekte gemuteerde menssoort. Irrationele beluitvorming en stuitende onkundigheid van EU leiders. Vertegenwoordigers van de homo realistica worden bij het vuil gezet en weggehoond en verklaard tot paria. Je zou bijna denken dat er in het corona serum hersendode substantie verwerkt zit inclusief woke neurotransmitters. Men heeft geen realistisch beeld meer en dit geldt ook voor andere globalistische thema’s zoals het klimaatverhaal.
 
Mijn oplossing zou zijn:
Iedereen blijft thuis als je ziek bent en je voorkomt grote samenkomsten in binnenruimtes. Maak de samenleving niet gek met besmettingscijfers want het gaat om de mensen die daadwerkelijk besmettelijk zijn en dat is maar een klein percetage daarvan. Kijk naar leeftijd en risico.
Vaccineren is, eventueel, zinvol bij de risico groep. Je beschermt de risico groep en zorgt dat de rest van de samenleving, het virus doorloopt. Je zorgt alleen dat de niet-risico groep minder virus load binnenkrijgt. Dat doe je door lucht te ioniseren of uv licht toe te passen in luchtkanalen, goede luchtbevochtiging (aerosolen zorgen ook voor gelijkmatige verdeling van vocht in de ruimte/lucht) en je kan ook filtratie toepassen (dit had uiteraard vanaf dag 1 moeten gebeuren). Ventilatie kan ook maar dat is in veel gevallen te kostbaar en zou bijv het ioniseren opheffen. Voor de goede orde, ventilatie is niet een raampje open zetten maar daadwerkelijk de lucht verversen in een ruimte want dat verwijder je ook de viral load. We weten niet wat de effecten zijn op langere termijn en wellicht creeer je juist varianten die je niet wil door vaccinatie. Ik ga ervan uit dat het virus in een lab gemaakt is omdat er geen virussen zijn aangetroffen in vleermuizen of pangolins en dat had wel zo moeten zijn als het een natuurlijk virus was. Door mensen binnen te houden verzwak je weerstand en het is echt zinloos. Een kwart van de kinderen ziet al geen toekomst meer las ik van de week. 
 
Het is echt zo simpel want het gaat erom dat je minder virus load binnenkrijgt waardoor je juist wel verkouden wordt maar in kleine mate en je wordt niet besmettelijk. Veel zonlicht (uv zonlicht maakt virussen inactief) en vitamine D en zink werken natuurlijk ook prima. Als je dit vanaf dag 1 had gedaan had je helemaal geen probleem. Mensen zijn voornamelijk in zorghuizen gestorven door slechte ventilatie (en dat gebeurd nog steeds in grote mate door slecht luchtkwaliteit en je kan ook zeggen dat ouderen juist besmet worden door gevaccineerde medewerkers want de signaalfunctie van ziekte functioneert minder door het vaccin) en als je deze maatregelen had genomen was het simpelweg niet gebeurd.
 
Ik denk dat het belangrijkste is dat mensen gaan beseffen dat de overheid niet voor het volk werkt en zelfs niet voor Nederland, in veel gevallen, maar voor de farma, techbedrijven en het geldsysteem en de grote internationale organisaties zoals de vn gavi who wef etc. Daar is de daadwerkelijke macht komen te liggen.
 
Telkens komen er weer verhaaltjes in het nieuws. Merkel heeft opdrachten gegeven aan virologen, er werden zeer onrealistiche situaties voorgespiegeld door veel overheden, longcovid en straks zal wel de nadruk op jonge kinderen komen omdat men die wil vaccineren. Steeds zie je weer verhaaltjes opduiken in de media en daar blijkt achteraf niets van te kloppen. Maar men kan hierdoor wel de agendaatjes uitrollen die men wil. Er wordt bewust chaos en angst gecreerd. Er zijn enorme geldhoeveelheden geschept en waar het geld heen gaat vraagt niemand zich echt af. Zie ook bijv de Afghanistan oorlog waar 6 biljoen euro werd ‘geinvesteerd” maar uiteindelijk blijkt het de grootste geldroof in de geschiedenis van de mensheid. Belastinggeld waar de mensen voor opdraaien. Het is allemaal spel en in dit geval onder het mom van democratie brengen en schooltjes bouwen.
 
PS zie ook de aflevering van Peter de Man bij op1 of de aflevering van op1 met Bert Blocken en Ab Osterhaus. voor meer begrip van aerosolen. Of de aflevering bij Op1 van Maurice de Hond.
 

(dit stuk had ik een jaar of 2 geleden geschreven voor familie maar ja niemand die het wil horen)

Swa
Swa
2 maanden geleden
Antwoord aan  roebel

Mooi verhaal, ‘luchtmoleculen’ ? Wtf gast…

roebel
roebel
2 maanden geleden
Antwoord aan  Swa

lekker inhoudelijk