Wiskundige Igor Chudov heeft twee totaal verschillende datasets met tientallen of zelfs honderden miljoenen mensen onderzocht en daaruit geconcludeerd dat het relatieve overlijdensrisico voor mensen die “gevaccineerd” zijn 40 procent hoger is dan dat van niet-gevaccineerden.

Over de hele wereld waar de gen-injecties zijn losgelaten, zegt Chudov, is de oversterfte door het dak gegaan. Het is iets dat velen van ons al een tijdje weten, maar dat werd gestaafd door een lappendeken van gegevens van hier en daar – niet helemaal genoeg om sommigen ervan te overtuigen, met andere woorden, dat er inderdaad sprake is van massale ontvolking.

Nou, Chudov heeft dit aangepakt door een uitgebreide analyse te maken van talrijke datasets om wetenschappelijk te bewijzen dat covid injecties heel veel mensen doden.

Uw regering probeert u te vermoorden: Vertrouwelijke Pfizer documenten onthullen dat COVID vaccinatie gaat leiden tot massale ontvolking

“Veel landen hebben te maken met oversterfte“, schrijft Chudov. “Er zijn aanwijzingen dat de oversterfte verband houdt met het Covid-vaccinatieprogramma.

Verschillende landen hebben zeer verschillende percentages Covid-vaccinatie onder hun bevolking – en hun sterftestatistieken zijn beschikbaar.”

Een van de dingen die Chudov ontdekte is een “pull-forward effect” in de Y-intercept van zijn lineaire regressiegrafiek. Kortom, het pull-forward effect toont aan dat als de zogenaamde “vaccins” werkelijk effectief waren in het onderdrukken van de plandemie, er een negatief sterftecijfer zou zijn geweest nadat ze waren geïntroduceerd. Precies het tegenovergestelde deed zich voor.

Een toename van 40 procent in sterfte is allesbehalve gering, waarschuwt Chudov, verwijzend naar overheidsfunctionarissen en media die blijven beweren dat sterfgevallen als gevolg van gen-injecties “zeldzaam” zijn.Chudov vergist zich in één ding. Het is niet wereldwijd, het is voornamelijk in Blanke landen. De gen-injecties werden uitgerold in Blanke landen. Net als massa-immigratie en The Great Reset en het de-industrialisatieprogramma, het insecten eet programma en de klimaatterreur. China en India hebben Pfizer nooit gekocht. India en Japan zaten net als Mexico aan de Ivermectine. China en Rusland hadden zelf een traditioneel vaccin gebrouwen. Geen DNA veranderende zooi zoals wij opgedrongen kregen.

Weet je waarom Derde Wereld landen geen vaccinatieplicht hebben?

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Het is een slachtpartij – Sterftecijfer in Duitsland is 20% hoger in kalenderweek 41 vergeleken met 2018-2021

3 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
2 maanden geleden

Klopt niet helemaal.

Het Spoetnik vaccin uit Rusland is een viral vector vaccin vergelijkbaar met AstraZeneca en bevat dus DNA.

Dit type vaccins zijn in veel niet-westerse landen gebruikt.

Deze vaccins bevatten ook genetisch materiaal die het lichaam instrueren om hetzelfde giftige spike protein aan te maken.

Over de gevolgen van deze variatie van de gifprikken is veel minder bekend, maar dat wil niet zeggen dat ze veilig zijn.

De toekomst zal uitwijzen wat de gevolgen van deze gifprikken zijn.