Deze week heeft de wereldbevolking voor het eerst de grens van 8 miljard overschreden, waarvan het grootste deel in Azië en Afrika. Deze omstandigheid wordt opnieuw gebruikt door de “usual suspects” om het verhaal te vertellen dat er toch al te veel mensen op deze planeet zijn, meldt Wochenblick.

In een 11 minuten durend ZiB2-interview hebben ORF-presentator Armin Wolf en WEF-“Agenda Contributor” en demograaf Wolfgang Lutz elkaar de bal toegespeeld waarom de mensheid idealiter zou moeten worden teruggebracht tot 3 miljard burgers. Het was een onthulling in het hoofdprogramma van de avond, waarbij de “expert” trots zijn “Agenda 2030” cirkel op zijn revers droeg.

Onderzoek in dienst van de globalisten

Lutz is geen onbekende. De professor aan de Universiteit van Wenen beweegt zich al jaren in globalistische kringen. Het Wereld Economisch Forum (WEF) van “Great Reset”-architect Klaus Schwab noemt hem bijvoorbeeld een “Agenda Contributor“. Lutz is ook een graag geziene gast op de globalistische bijeenkomst in Alpbach, gesponsord door het Soros netwerk.

Al in 2010 pleitte hij voor gekwalificeerde immigratie (omvolking) in de Tiroler Alpen, hoewel de sluipende omkering van demografische meerderheden ten nadele van de autochtone bevolking toen al duidelijk zichtbaar was.

Ook richtte hij in 2010 het “Wittgenstein Centre for Demography and Global Human Capital” op, en vanaf 1994 leidde hij het “World Population Programme” van het International Institute for Applied Systems Analysis (IIASA) in kasteel Laxenburg bij Wenen. Deze instelling verricht interdisciplinair onderzoek naar onderwerpen als klimaatverandering, energiezekerheid, vergrijzing en “duurzame ontwikkeling”.

De werkzaamheden van het instituut, dat werd opgericht in de nasleep van de fantasieën over bevolkingsvermindering van de “Club van Rome”, zijn erop gericht de “besluitvormers van de wereld” te begeleiden.

Bill Gates, Wereld Economisch Forum, Club van Rome en de wens om de wereldbevolking te reduceren

Radicale ontvolking nog eerder gepland

Mensen krijgen steeds minder kinderen en consumeren steeds meer: Het is de grote droom van de globalisten. De milieukwestie is slechts een voorwendsel voor hun plannen, want dergelijke fantasieën worden vooral naar voren gebracht in het vergrijzende Westen, terwijl mensen uit de Derde Wereld nog lang als goedkoop “menselijk kapitaal” naar het Westen zullen worden gesluisd.

In werkelijkheid zijn zij echter niet geïnteresseerd in een “gezonde krimp”, maar in de mogelijkheid om op een bepaald moment te beslissen wie er kinderen mag krijgen.

Dissident berichtte onlangs over een speciaal programma van AUF1 over het plan van de globalisten om de vruchtbaarheid, vooral in de geïndustrialiseerde landen, tegen 2045 volledig in te laten storten en zo nodig een handje te helpen. In de wereld waarvan deze “transhumanisten” dromen, zal de kinderwens dan worden bevredigd door nakomelingen uit de reageerbuis. De 0,001 procent van de elites willen zichzelf omvormen tot de facto god-mensen en heersen over de menselijke kudde.

WEF-adviseur Yuval Harari: We hebben de overgrote meerderheid van de bevolking gewoon niet nodig in de wereld van vandaag

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:


Dodelijke agenda: AUF1 onthult duivels globalistisch plan

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
H.R. van der Veen
2 maanden geleden

Verbeter de wereld en begin bij je zelf.

Angie
Angie
2 maanden geleden

Wat is dat toch met die duitstaligen dat ze alleen maar het slechtste van het slechtste van de mensheid voortbrengen op politiek niveau?

Max_Q
Max_Q
2 maanden geleden

We moeten het WEF met 100% ruimen met co2 of stikstof b.v.

Henk
Henk
2 maanden geleden

De onvruchtbaarheid als gevolg van ‘long covid’ (ahum) en dus dalende geboortecijfers zal ook in Nederland aangegrepen worden om nog meer gelukszoekers naar hier te halen, zogenaamd om de economie draaiende te houden.

Eddy
Eddy
2 maanden geleden

Ik word zo langzamerhand echt schijtziek van al die zogenaamde experts, virologen en professors die altijd maar menen hun domme mening te uiten. Met al hun zogenaamde kennis weten ze nog niet het verschil tussen een batterij en een bos wortelen. Hou toch eindelijk eens je kankermuil en ga echt werk doen of beter nog pleeg zelfmoord en laat ons gelukkig leven.

Petra
2 maanden geleden

De combinatie ‘minder mensen willen’ en ‘volk importeren’ is waar dit soort professoren door de mand vallen.

Hagar
Hagar
2 maanden geleden
Antwoord aan  Petra

Ja eigenaardig genoeg zijn de mensen die zeggen dat we met teveel mensen op aarde zijn, dezelfde mensen die zeggen dat we immigratie van onderontwikkelde rassen nodig hebben “omdat we meer mensen nodig hebben”.

Deze mensen worden duidelijk niet gedreven door logica, maar door een brandend verlangen om het blanke ras voor eeuwig uit te roeien.